خب اینکار همسرتون ناراحتتون نمیکنه؟ پیش خودتون نمیگید که چرا حالا که من تو زندگیشم اینکارشو ترک نکرده ؟ من چندین بار از همسرم پرسیدم که از من راضی هست از همه لحاظها منظورمه گفته که اره ولی اینکاراش دیوونم میکنه..
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نمی پرسم ...دیدن این فیلم ها برای اونا جدابیت خاصی داره به نطرم یه نوع اعتیاد هست ...من رو ناراحت می کنه از این بابت که من از دیدن این فیلما چندشم می شه ولی اون لدت می بره...و وقتی می بینه همش نیاز داره به رابطه زناشویی که از توان من خارج میشه....
می دونی همسر من تفریحش این کار هست...و من می دونم اکثر مردها این طورین...
من خودم رو مشتاق به این فیلما نشون می دم و گاهی بش می گم اینا خوب نیست اینا که صحنه رو نشون نمی ده و فقط عشقولانست من رو بیشتر تحریک می کنه...
به نطرم همین کار تونسته کمی تعدیلش کنه..یادم میاد وقتی ازدواج کردم و همسرم یکی از این فیلما برام گداشت نزدیک بود بیارم بالا ولی خودم رو کلی کنترل کردم و خودم رو مشتاق نشون دادم و باث شده پنهان کاری نکنه جلو من حد اقل می دونم میزان فیلم دیدنش چه قدره...
سعی کن با احساس خودت رو به رو شوی ، رنجش شما بیشتر ناشی از احساسی هست که خودتون نسبت به خودتون پیدا می کنید ، و لزوما این احساسی که بهتون دست میده واقعی نیست
وقتی همسرت این فیلم ها رو نگاه میکنه ، شما مدام به کنکاش خودت می پردازی که ، مگه من چی کم دارم و یا چی کم گذاشتم ، که شوهرم به جای اینکه حواسش به من باشه ، داره توی فیلم ها دنبالش می گرده ...و این احساس شما را می آزارد و باعث میشه که توی خودت فرو بروی و کم کم واکنش های سردی از خودت نشان بدهی که حقیقتا زهر مهلکی برای رابطه زناشویی هست
تذکر بسیار مهم : از همین الان یادبگیر با کم محلی ، با سردی کردن، با سکوت کردن ، با چک کردن مدام همسرت، با نصیحت کردن ، با راه و چاه نشون دادن ، با سرزنش کردن ، هرگز و هرگز نمی توانی روی شوهرت تاثیری بگذاری
ببین عکس العمل شما در مقابل رفتار نادرست شوهرت ، چندان صحیح نبوده
حتما شنیدی که میگن :مردها بچه هستند
آره دقیقا بچه هستند ، و شما سعی کن از طریق تاثیر غیرمستقیم و تشویق همسرت رو از کارهای نادرست بازداری
یکی از روش های مهم در تربیت کودک ، پرت کردن حواس کودک از روی موضوع هست
و شما نیز در این موارد سعی کن ، حواس شوهرت رو پرت کنی
به عنوان نمونه
وقتی همسرت داره فیلم نگاه میکنه ، برو پیشش ، بهش بخند ، نوازشش کن و بهش بگو چرا داری توی فیلم نگاه می کنی ، بیا توی واقعیت ، براش طنازی کن ، از شوهرت ، از اندامش تعریف کن ، یه جورایی همش بادش کن و با تعریف از ویژگی های جنسی اش ، هندونه بذار زیر بغلش ، جوری که تحریک بشه ... اصلا و ابدا هم در اون لحظه فیلم دیدن همسرت رو منع نکن !
( چندین بار با روی باز این کار رو با خلاقیت های خودت انجام بده ===خلاقیت : ریختن گل های سرخ روی تخت خواب روشن کردن شمع و عطر ، رمانتیک کردن فضابا کم و زیاد کردن نور اتاق ، تغییر فضای همخوابی ، لباس خواب های متنوع و ... )
بعد از گذشت مدتی که دیگه همسرت کم کم باورش شد که تو قصد سرزنش نداری و همچنین آزادی اش رو ازش نگرفته ای ، بذار وقتی رابطه تون تموم شد و انرژی همسرت تخلیه شد وقتی توی آغوشش هستی ، نه با حالت دستوری و یا نصیحتی ، بلکه با محبت تنها و تنها از احساست بهش بگو (ابدا همسرت رو زیر سئوال نبر)
اجساس اینکه : وقتی این فیلم ها رو تماشا می کنی به من احساس بدی دست میده ، احساس می کنم ، که من توی زمینه جنسی برات کم گذاشتم و .... کوتاه و مختصر ، اصلا هم کشش نده ، اگر شوهرت بهت گفت ابدا اینجوری نیست ، بخند و با روی باز بپذیر و بگو خیالم راحت شد ، جقدر تو خوبی که احساس من رو درک می کنی (این طرز گفتگو ، عامل تشویق کننده برای مرد می شود که از رفتارش دست بکشد)
مطمئن باش این روش جذبی ، اثر بیشتری از اون دفع کردن شما و پرسش شما مبنی بر "ازم راضی هستی در همه موارد" خواهد داشت
نکته : سخت گیری نکن ، یه مرد ، زمانی مردی مطیعی می شود که همسرش جوری رفتار کند که مرد احساس کند ، آزاد هست و با اختیار خودش دست به عمل می زند ، نه در اثر فشار همسرش
زنها اینگونه هستند که خیلی راحت و با عشق و ایثار به خاطر همسرشون از خودشون می گذرند ، اما مردها اگر به میل خودشون نباشه ، احساس اجبار می کنند ، و سیاست زنانه ایجاب می کند که شما به عنوان یک زن این حس رو که همسرت با میل و علاقه شدید به شما دست به ترک این رفتار می زند ، درش ایجاد شود
نکته: انتظار نداشته باش این مساله به صفر برسه ، ولی حتما کمتر خواهد شد ،
نکته : تجسس و سرک هم نکش ، فقط و فقط به خاطر خودت، تا آرامش بهت بازگرده ،
هشدار: اگر در این خصوص با نرمش رفتار نکنی ، کار به جاهای بدتری میرسه ،
ممنون دوست عزیز حرفهاتون زیبا بود ولی من در جواب حرفهاتون باید بگم که من این صحبتهایی که کردین رو چندین ماه قبل انجام دادم نه با دعوا و جنگ و جدال و سرزنش دقیقا احساس قلبیمو از این کارش عنوان کردم و اون گفت اگه میدونستم انقدر ناراحتت میکنه اینکارو نمیکردم و گفت دیگه نمیکنم ولی بعد دو سه روز تحمل نکردو رفت سراغش وقتی دیدم نمیتونه یه بار به گفتم ازون فیلمات داری نگاه کنیم گفت نه. ولی داشت ولی من به روش نیاوردم اونم گفت بیا بشین خودت انتخاب کن من دانلود کنم داشت سرچ میکرد تو نت گفتم اینطوری خوبه و فلان جور خوب نیستو اینا خلاصه دانلود کردو فقط یکیشو یه شب موقع رابطمون نگاه کردیم نصفه نیمه.. ولی اون همچنان داره ادامه میده ولی تو سیستمش خیبی نگه نمیداره قلنا خیلی داشت تو سیستمش وقتی فهمیده بود ناراحت شدنمو پاک کرده بود ولی الانا تک و توک هست فکر کنم بعد نگاه کردن پاک میکنه.. خب الان مخفیانه نگاه کردنش بیشتر آزارم میده. نمیدونم الان باهاش صحبت کنم البته با آرامیو بهش بگم من میدونم که نگاه میکنی ولی دوست ندارم مخفیانه باشه چطوره بنظرتون؟ من آدمیم که خیلی خودخوری میکنم دست خودمم نیست... میدونین میترسم اونچیزهایی که میبینه رو توقعاتشم تاثیر بزاره شایدم گذاشته اینکه بخواد مثل اون فیلما همیشه من شروع کننده رابطه باشم و یه مساله دیگه اینکه اون بیشتر به فیلمهایی که زنها توشون خودارضایی میکنن بیشتر علاقه نشون میده..یه مدت بیخیال چک کردنش شده بودم و اهمیت نمیدادم ولی الان چندوقته نزدیکیمون خیلی کم شده و اینکاراش مجبورم کرد که دوباره برم سیستمشو چک کنم.. چند روز پیش که بهش گفتم دیگه کمتر میای پیشمو البته منظورم نزدیکیمون بود و یا اینکه تا من حرکتی انجام ندم تو هیچی یکی از دلایلش این بود که فکر میکرد نمیتونه منو ارضا کنه و من فقط بخاطر اونه که باهاش رابطه دارمو هیچ لذتی نمیبرم ولی من کاملا انکار کردم و دلیل دیگه اش خستگیش بود و چون یه مدتی ام بود که چند تا کار گرفته بود تو خونه انجام میداد.. تا سرشو میذاره رو بالش خوابش میبره.. البته کلا تو کارای روزمره ام خیلی زود خسته میشه و حتما باید بخوابه تازه خوابش طولانی مدته..و یه مساله دیگه اینکه اون سریع به نقطه انزال میرسه حتی با کاندوم تاخیری بخاطر همین ما هیچوقت باهم به ارگاسم نمیرسیم..درضمن شوهرم به حریم خصوصیو اینا خیلی پایبنده اینکه بدون اجازه سر کیفمم نمیره یا اینکه بخواد به گوشیم دست بزنه یا حتی بخوام پسورد ایمیلمو بخوام بزنم پامیشه میره و اینا از طرفی سر این مسایل دو دلم که اگه بهش بگم ناراحت بشه از دستم که تجاوز کردم به حریمش و اینکه دیگه حتی هیستوری اینترنتشم پاک کنه و ولی باز ادامه بده بکاراش.. نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید