-
RE: خسته ام و کلافه
از پاسخهای قشنگ و پر از انرژی تون ممنونم دوستان عزیز
طاهره جان نمیدونم چطور بهت توضیح بدم ولی اگر در مورد ترس بخوام بگم باید اینطور بگم واقعیت اینه که ترس من به خاطر خودمه ولی بیشترین ترسم اینه که آینده ای که میخوام رو دارم از دست میدم عزیز
حالا نمیدنم میشه اسمش رو ترس گذاشت یا نه
در مورد پیشنهادت موسوی جان من موافق نیستم عزیز شایدم منظورت رو درست نفهمیدم
-
سلام
همچنان قوی ادامه بده و درمانده نشو و از خدا هم کمک بگیر در ضمن پیشنهاد موسوی عزیز جالب بود .
فکر می کنم کمک گرفتن از هر دو خانواده و مطرح کردن مشکل با اونها هم فکر بدی نباشه . به خصوص که همه مصمم بودن هر دوی شما رو برای ادامه ی این راه ببینن حتماً بیشتر یاریتون خواهند کرد .
-
ممنونم نادیا جان
ولی من درکی از پیشنهاد موسوی ندارم
دارم سعی میکنم قوی باشم از خدا هم که همیشه کمک گرفته ام
-
من هرگز از سیاهی شب نترسیدم.....
منتظر ماندم تا صبح صادق خود را بنماید...
و این انتظار چه شیرین بود وقتی با امید همراه بود ....:72:
یادم نرود من تنها نیستم....امید ,اندیشه,توکل,تلاش,حرکت......ای ن همه داشته بس نیست.....
-
ممنونم فاطیمای عزیز
از وبلاگ زیبات هم ممنون
میخوام بگم منم چیزی رو به این داشته ها اضافه میکنم و اون عشق هستش
آره عزیزانم من یکی از بزرگترین نیروهای هستی رو دارم ===> ( عشق )
-
از همه دوستان ممنونم
عزیزان فکر میکنم شما همگی یک چیز رو فراموش کردین من نا امید نیستم فقط خسته ام خسته
در ضمن جناب سنگ تراشان عزیز جواب به من ندادی برادر من
-
سلام دوست عزیز king
من دو پاسخ به شما در این موضوع دادم صفحه اول هست.
به هر حال همه ما گاهی اوقات مقداری خستگی را تجربه می کنیم. اما اگر این مسئله طول بکشد به نحوی که زندگی شغلی، تحصیلی، و اجتماعی ما را دستخوش تغییر کند، باید مورد بررسی بیشتر واقع شود. معمولا در این موقعیت ها تحت تاثیر احساساتی که بر ما قالب هست واقعیت ها در ذهن ما نوع دیگری خود را نشان می دهند.
همانطور که گفتم باید با جزئیات صحبت های شما دوست عزیز و با مصداقهای آن شنیده شود، و براساس آن راهکار داده شود. به همین خاطر بود که آدرس مورد درخواستتون را جهت مشاوره حضوری با یک روانشناس بهتون دادم.
امیدوارم با انتخابگری و واگویه های مثبت بتونی، استارتی بزنی، یا اگر استارتی زدی بتوانی سرعتی بگیری، و اگر سرعتی گرفته ای بتوانی فرمانش را به جهت دلخواه بدهی...
-
ممنونم دوست عزیز
البته آقای سنگ تراشان عزیز من منظورم در مورد اینکه به سوالم جواب ندادید سوال در مورد مشاوره اینترنتی رو گفتم
نه باقیه قضایا رو
-
سلام king
مشاوره و راهنمایی های که از طریق نت و تلفن انجام می گیرد، در حد نشان دادن خط ، فهرست ها و سرنخها می باشد. و در مورد مسائل و مشکلاتی که عمق شدید ندارند و بعضی مسائل می تواند کاملا کار گشاء باشد و در سایر مسائل اگر همین مقدار باشد که فرد را امیدوار سازد که مشکلش راه حل دارد کافیست. چون بعد از آن برای درمان وحل مشکلات عمیق ، مشاوره حضوری اجتناب ناپذیر است.
-
پس منظور اینکه نمیشناسید
ممنون و متشکرم