دیگه واضح تر از این؟ رمان هزار و یکشب یا قصه حسین کرد شبستری میخوای بشنوی؟ اعصاب قصه تعریف کردن ندارم. مشاور که باشی یک اشارت بس است.
عین نکیر و منکر هی بازخواست میکنین که چی ؟ فرشته مهربانم کجایی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه واضح تر از این؟ رمان هزار و یکشب یا قصه حسین کرد شبستری میخوای بشنوی؟ اعصاب قصه تعریف کردن ندارم. مشاور که باشی یک اشارت بس است.
عین نکیر و منکر هی بازخواست میکنین که چی ؟ فرشته مهربانم کجایی؟
من فکر کنم بالاخره گرفتم چی شده
ایشون قبل از ازدواج دوست پسر داشتن که بهشون خیانت کرده بوده حالا همسرشونم بهشون خیانت کرده
زیر هشت! خودت بتنهایی فکر کردی؟ یا از بغل دستی ات مشورت گرفتی؟
"هم همسرم بهم خیانت کرده هم دوست پسرام" کاملا مشخصه واضح گفتی ما هم واضح بهت میگیم لطفا ادامه نده تا یکی از مدیران بیان و تایپیکتو مسدود کنن.
بر اساس نوشته های کاملت، مشخصه کاملا مشکل از طرف شماست پس لطفا دیگرانو محکوم نکنید!!! فقط خواهشا بگید اسم قبلیتون که تو این سایت به دیگران مشاوره میدادی چی بوده تا ببینیم چند نفرو بدبخت کردی!
در ضمن اینجا یه مکان عمومیه حالا هر هدفی اینجا داری اگه قراره اینجوری بحث کنی شماره فرشته جونتو بگیر بیرون باهاش دردو دل کن و پسرای مجردو بدبین نکن.
بعضی لینکهای مفید در مورد برخورد با خیانت همسر:
1 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
2 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: هدف های بلند مدت درمانی
3 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: هدف های کوتاه مدت درمان
این لینک هم می تواند در نگرش شما به مسائل زندگی کمک کننده باشد:
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
این لینکم بخون :
http://www.hamdardi.net/thread-32082.html
زیر هشت! واقعا خیانت در زندگی مشترک عیب نیست؟!!! یعنی مدیر همدردی و فرشته مهربان چنین بیاناتی فرمودند؟
دقیقا یه چیزی تو همین مایه ها نمیگم خیانت عیب نیست اما دلیل طلاق گرفتن نیست
من دیدم که ممکنه اشتباه برداشت کنی حذف کردم اون مطالبه
به نظرت وقتی که به کسی میگن که وقتی خیانت دیدی نباید طلاق بگیری چه مفهومی داره
من و شما هم لایک میکنیم
و به این فکر نمیکنیم که وقتی برای حودمون این اتفاق بی افته بازم حاظریم لایک کنیم ؟
مظلوم جان، عزیزم
آروم باش خانومی. خودت که میدونی اگه تاپیک با این روند پیش بره، به نتیجه نمیرسیم.
حتی اگه فقط پست فرشته برات اهمیت داره، میدونی که اونم نیاز به توضیحاتی داره. مگر اینکه پیش از این شما رو بشناسه و در جریان مسائل باشه. که حتی در اون صورت هم بهتره باز مطالب رو مفصل بنویسی که در تاپیکت باشه.
پس برامون تعریف کن که جریان چیه؟
siahkamar نمیخواستم نفرینت کنم خودت خواستی: الهی کمبود ویتامین دی بگیری استخونهای دستت نرم شه نتونی پست خشونت بار بی تربیتی بزنی--- الهی تیمتون 5 تا گل بخوره---الهی بری حموم آب قطع شه---