-
:161::161: خاله قزی آخه چرا مردا رو ضایع میکنی. اتفاقا پسرا خیلی هم عشقشون عمیقتره، دخترا چی دارن یا همش دارن ناز میارن یا نمیدونم پسره چون خواهرزاده عمش زیر دیپلمه ردش میکنن بعد میان اینجا یا هر جای دیگه میگن ما دلمون نازکه ما سرشار از احساسیم، همین حرفا باعث شده هر بلایی بخوان سر پسر مردم بیارن بعد بگن پسرا یادشون میره!! کی گفته، اینکه یه پسر یادش بره واسه اون پسریه که هر هفته یه دوست دختر جدید پیدا میکنه نه همه پسرا. مگه آدم مشکل داره بره یه عمر ناز بکشه تازه بعد از ازدواج بیفته دنبال کار و خونه تازه بعد از ازدواج تازه مشکلاتت شروع میشه، ماشاالله الانم که هیچ دختری قانع نیست بیاد با یه پسر زندگیشونو بسازن. اکثرا میگن مهم اخلاقشه ولی خیلیاشون حاضرن با یه پسر پولدار ازدواج کنن بعد از ازدواج اخلاقشو اصلاح کنن. پول داشته باش خودبخود همه عیبات از طرف دختره نادیده گرفته میشه ولی پول نداشته باش یک یک(فتحه روی "ی") دلایلی واسه رد کردنت میارن آدم شاخ در میاره.
اتفاقا دخترا زودتر یادشون میره، من تا نخوام نمیتونم برم دنبال ایجاد یه عشق دیگه ولی دخترا واسشون خواستگار میاد.
خاله قزی شما خرت از پل گذشته، بابا از این خانما حمایت نکن
-
مردان در مسير عشق به وسعت نامتناهي نامردند...گدايي عشق ميكنند تا زماني كه به تسخير قلب زن مطمئن نيستند....اما همين كه مطمئن شدند نامردي را در كمال مردانگي بجا مي آورند.....
(دكتر شريعتي)
عشق در مردان تاريخ اعتبار داره تاريخ اعتبارش هم به توجه اون دختر بستگي داره .وقتي بدونن علاقه دو طرفه شده پا پس ميكشن تا ارج و قرب خودشون رو بالا ببرن . بعد هم به نتيجه ميرسن اين كه اينطور بهم علاقه داره و نگرانمه ببين بقيه دختر ها برام چكار بكنن.:43::43::43:
-
خوب کاپیتان الان مسئله اینه شخصیت دختر مورد نظر بانو میشل هستن نه اونایی که شما میگین که حرفتون حقه و منم قبول دارم:72: ولی میترسم ایشون برن توی وادی عذاب وجدان و اینجور چیزا خواستم بدونن خیلی هم از این خبرا نیست نگران نباشن
-
میشل تا حالا عاشق شدی؟ چند سالته؟
به نظر من خودت نظرت نسبت به این اقا مثبته. وگرنه یادش نمی یفتادی پیامک بدی. به احساساتت دقت کن.
یادته اسمانی خیلی دودل بود واسه ازدواج ؟ به نظرم تو هم الان یه جورایی اون حالتا رو داری. دقیقا نمی دونم چی بود. یه شکلی از دودلیه.
ببین بشین با خودت فکر کن ببین چقدر این ادم برات مهمه. به نظر میاد که برعکس چیزی که فکر می کنی برات مهمه. می تونی روال خواستگاری و شناختو ادامه بدی باهاش.
برای ازدواج و عشق به غرور فکر نکن. اصلا این مدل غرور جایی نداره توی عشق.
حافظ می گه در حریم عشق نتوان زددم از گفت و شنود زانکه آنجا جمله اعضا چشم باید بود نه گوش
عشق اینه. ازدواجم به نظر من (ممکنه اشتباه کنم) باید از جنس عشق باشه. پس غرور توش نیست. من توش گم میشه اصلا.
بنابراین اصلا فکرتو به غرور مشغول نکن. به دلت نگاه کن ببین چی می گه. اگه با این ادم رو به راه بودی ادامه بده. بعدش عقلت میاد وسط توی مراحل شناخت خواستگاری و تصمیم می گیری چه کار کنی. البته اون اقا هم باید بدونه که این مراحل شناخته و تهش ممکنه هر تصمیمی هر کدومتون بگیرین.
اون حرفی که زده و تو بهت برخورده حرف خیلی خوبی هم بوده. گفته سعیشو می کنه که دوستش داشته باشی و تلاش می کنه تا بپسندیش. این خوشحالی داشته نه برخوردن که عزیزمن.
اگه مشکلی داشتین با هم که عقلت ردش کرده باشه که هیچ. اما اگه مشکلی نداشتین و فکر می کنی بشه شاید که همسرت باشه ادامه بده.
موفق باشی.
-
يه پزشك ماهر كه همه رو ميتونه درمان كنه وقتي خودش مريض بشه و روي تخت بيمارستان باشه كاري بري خودش نميتونه انجام بده. بايد بيان نبضشو بگيرند .
بله. اساس مشاوره دادن به ديگران عقل و تجربه هست كه ممكنه حادث از يك اتفاق واقعي باشه يا مطاله تجربيات ديگران. اما وقتي احساس ايجاد ميشه نقش عقل كمتر ميشه. اصلا هرچقدر بيشتر فكر ميكني كمتر به نتيجه ميرسي.
بيا و شما كاراي ما رو نكن. يه مقدار زمان بگذره عقلت بياد سر جاش اونوقت خودت انقدر تجربه و اطلاعات داري كه مشكلتو حل كني.
اما الان كه توي كوزه افتادي بيشتر متوجه ميشي كه "فراموشش کنید و در رابطه باهاش متانت بیشتری به خرج بدید" كار هر كسي نيست.
سالم و سربلند باشي
-
با سلام
اصولا چنین عنوان زنی و برچسب زنی بر رفتارهای خودمون و دیگران سرچشمه سوء تفاهم ومشکلات بعدی می شود.
اصلا بحث غرور و این حرفها نیست.
هنگام انتخاب همسر ، جواب بله یا جواب خیر، در واقع جواب به این پرسش نیست که این آقا و خانم خوب هستند؟ یا خیر؟ بلکه جواب به این سئوال نهفته هست که ما دو نفر چقدر می توانیم همراستا و متناسب و هماهنگ با هم یک زندگی را بسازیم آیا به اعتقادما این هماهنگی هست یا نه؟
لذا وقتی می گوییم بله، یعنی هماهنگ و مناسب هستیم.
و اگر نه یعنی نیستیم.
به هیچ کس هم اهانت نمی شود.
حالا با توجه به محتوای سئوال شما نه عنوان اشتباهش(غرور مردانه یا زنانه) ، به این موضوع می پردازیم.
شما با هم صحبت کرده اید. اما جواب خیر داده اید. گاهی این جواب خیر با علت مشخص و غیر قابل تغییر هست. مثلا خیر می گویید، چون فرد مذکور 120 سانتیمتر قد دارد و شما قصد ندارید با فردی کوتاه قد ازدواج کنید.
اما گاهی می گویید خیر برای اینکه شما فوق دیپلم دارید. و من تمایل به لیسانس دارم.
در این فرض دوم عقل سلیم حکم می کند. اگر آن فرد لیسانس گرفت و شما هنوز مجرد بودید و برگشت با فرض مهیا بود همه شرایط دیگر ، شما باید بله بگویید.
اینکه که شما به خاطر مشکل خاصی نه گفتید. پس اینکه گفته اید دیگر سراغ من نیایید ، یک اشتباه اساسی بوده است. و این نشانه غرور و شخصیت شما نبوده است.
لذا با ارتباط دوباره این خطای خود را جبران کرده اید. و اگر سایر شرایط شما با هم هماهنگ هست و ایشون مجدد مراجعه کرد، انشاء الله مبارکه...
-
سلام دوباره خانم میشل یه مطلبی رو یادم رفت بنویسم، ببینید خانم میشل البته خطابم خانمای دیگه هم هستن، نمیدونم این چه رسمیه که بین دخترای ما رواج پیدا کرده که همیشه دوست دارن اصرار داشته باشن یا مسائلو به سمتی پیش ببرن که یه پسر کشته مردشون باشه و مداوم این خانم مورد نظر این آقا رو رد میکنه. این آقای مدنظر شما یا هر دختر دیگه ای آدمه حس داره عاطفه داره، خانما ببخشید اینو میگم ولی باور کنید آقایون کل زندگیشون مسائل جنسی نیست نیاز عاطفی یه مردو از درون میشکنه باور کنید خیلیاشون نمیخوان بروز بدن ولی خیلی محتاجن. اگه یه پسر رسمی ازتون خواستگاری میکنه بهش میگید نه، اگه خودش مستقیم میگه خب جوری رفتار کنید که فکر نکنه فقط با ایشون اینجوری برخورد میکنید. اینکه شما میگید من بهش اس دادم ولی احساس نمیکنم غرورم شکسته، آخه خواهر من زدی طرفو له کردی بعدشم قدرت دست شماست بعد یه اس دادی میگی غرورم نشکسته!!!!
خانم صبوری یه جمله از دکتر شریعتی نوشت پست 12 ، همین الان دوباره بخونیدش. حالا من مثالشو میزنم شما وقتی تلاش میکنی یه قله رو فتح کنی وقتی به قله کوه میرسی قبل از لذت بردن از مناظر اطراف اول خستگی در میکنی. منم اگه بفهمم دختر موردنظرم دوسم داره خوشحال میشم بعدش یه کم شک میکنم انتخابم درسته یا نه ولی بعد از مدتی فکر کردن عاشقترش میشم شایدم کلا بی خیالش بشم ولی حداقل حسنش اینه که اونموقع دیگه احساسی نیستم، حسنش اینه که تمام ذهنم مشغول این نیست که حتما این دخترو راضی کنم، منظورم اینه که هدف بشه فتح دل دختره و اثبات خودمو از هدف اصلی که ازدواجه دور بشم. یکی از دلایل اینکه بعد از ازدواج اکثر مردای ما سرد میشن همینه چون بعضی دخترا خون پسرا رو تو شیشه میکنن بیچاره همه توانشو میذاره واسه اون موقع، بعد از ازدواجم دیگه توانی براش نمیمونه.
حالا دوباره جمله دکتر شریعتی رو بخونید، حالا از خودتون بپرسید چرا هر چی خواستگار سمج تر دارید و شما بیشتر ردش میکنید پسر خوبتریه ولی عاشق هر کی میشید پسره سرو گوشش بیشتر میجنبه، چون خیالت راحته طرف دوستت داره اصلا بهش فکر نمیکنی چقدر فاکتور مثبت داره ولی همون پسری که دوستت نداره و فقط دنبال خوشگذرونیه یه بار بهش بگی نه میگه به جهنمو خدافظ ولی همون پسر به قول همون دکتر شریعتی این احساسو به شما میده که غرورتون شکسته، کل فکرو ذکرتون میره رو این پسر تا یه جوری رامش کنید، هر وقتم دیگه به جای به جهنم گفتن گفت نه تو رو خدا منو رد نکن!!! دست از سرش برمیدارید. این همون غروریه که هر آدمی دنبالشه
کاری که بعضی خانمای ما دارن انجام میدن فقط داره پسرای ما رو به سمتی میبره که روابط نامشروعشونو بیشتر کنن، چون اینجور پسرا تو جامعه الان ما بیشتر موفق میشن، من الان 26 سالمه ولی محاله دیگه بخوام عاشق بشم اصلا به نظرم این عشقایی که ما باید خاطرخواهای دخترا رو بیشتر کنیم تا دخترا بتونن جواب منفیهای بیشتری بدن فقط باعث پسرفت آدما میشه، پسرای پاک و خوب نباید تاوان این افکارو بدن که بقیه پسرا باعثش شدن، اگه یه دختر فکر میکنه خیلی قدرت داره بره تاوانشو از همون پسر بگیره نه این جور پسرا. اینکه یه پسر عاشق بشه و دختر وقتی مطمئن شد پسره دوسش داره بیاد نازو ادا دربیاره که چی ؟! که اگه پسره بفهمه من دوسش دارم برام بعدا بد میشه یا نمیدونم بر علیهم سواستفاده میکنه یا میره دنبال یکی دیگه!!!!!!!
خانم میشل اگه این آقا رو دوست نداری حتی اس ام اس هم بهش نده که خدای نکرده فکر کنه شما دوسش داری،البته این احتماله چون در جریان روابط شما نیستم اما این آقا الان به معنای واقعی کلمه ضایع شده، حس میکنه شما ازش قدرتمندتری و خودش شکست خورده پس کلا باهاش قطع رابطه کن، اینکه ایشون اومده گفته من تلاشمو میکنم حتما قبلش یه چیزی دیده که با این اعتماد به نفس اومده این حرفو زده. این امیدواریهارو بهش ندید، خطابم به شما نیست ولی بعضی خانما خوب میدونن چجوری به یه پسر امید بدن ولی به روی خوشون نمیارن. اگه هم ایشونو دوست دارید به قول مدیر همدردی کار درستو انجام دادید، اگه هم دوسش ندارید که ناراحتی شما اینه که چرا ایشون به من هیچ پیامی یا تلفنی نزده!!!!!! با اینکه غرورشو شکستید این توقع زیادیه، خانما خواهشا به یکی جواب رد میدین بذارید بره دنبال زندگیش....... ببینید همین طور که گفتم شاید شما حواست نیست ولی ناراحتی چرا ایشون نمیاد دوباره پیشنهاد بده که شما دوباره ردش کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما:72:
-
سلام میشل جان
لطفا به تایپیکم سر بزن
موفق باشی
-
به عنوان یک پسر اعلام می کنم نظرات جناب خاله قزی به هیچ عنوان به افکار من و خیلی از دوستان دیگه ام شباهتی نداره و شاید حتی متضادشون باشه. قصد جسارت ندارم ولی همه چیز آقای خاله قزی از اسمش گرفته تا لحنش شبیه خانم هاست. ما از بچگی یادمونه اگر دست به چیزی که متعلق به دخترها بود می زدیم خجالت می کشیدیم. اصلاً تمایل به این کار نداشتیم. آخه شما قضاوت کنید کدوم مردی اسم کاربری زنونه برای خودش انتخاب می کنه؟ خانومهای محترم نظرات این آقا رو بخونید اما نظر شخصی ایشون در نظر بگیرید. آقای خاله قزی شاید شما اگر کسی رو دوست داشته باشی له و لورده ت هم کنه بهت برنخوره ( طبق پست های قبلیت) اما خیلی ها مثل شما نیستند و احترام به خود رو پایه ی عشق و احترام به دیگری می دونند.
-
درود جناب تهمتن
شرمنده بانو میشل عزیز که مجبورم اینجا جواب بدم ببخشید
اولا این آیدی منه توی یاهو حدودا مال 7 سال قبل شایدم بیشتره خوب همینجوری هم انتخابش کردم و چون بنده فارس هستم معنای این آیدی رو نمیدونم.و از شما عذر میخوام که هفت سال قبل این آیدی رو انتخاب کردم ببخشید :72: دقعه بعدی خواستم بسازم میام از شما اجازه میگیرم
در موردی که مطرح کردم شما مثل اینکه یکم زود قضاوت میکنی یکم سنت بره بالاتر متوجه میشی اول شخصیت طرف مقابل رو در نظر بگیر بعد در موردش قضاوت کن اینجا مسئله بانو میشل هستن که تقریبا روی اشون نه تنها من بلکه بقیه اعضا هم شناخت دارن.مسئله الان ایشون هستن نه بقیه دخترا خوب اینو کامل درک کن
در کل بازم میگم اگه فکر میکنین بانو میشل پسر خوبیه همونجوری که مدیر همدردی هم گفتن بنظرم اجازه بدین شانسش رو امتحان کنه البته اگه فکر میکنی میتونه شما رو به این ازدواج راضی کنه.
اگرم اجازه دادین بیاد و بازم دیدین راضی نمیشین بالا هم نوشتم بازم میگم توی فاز احساسی نرین و اینکه غرور مردونه داره و از اینچیزا دلتون بسوزه الکی کشش بدین نه از این خبرا نیست اسمشم روشه خواستگاری خودتونم قبل ایشون کلی خواستگار داشتین اولش خوب نشون دادن بعدش متوجه شدین نه فرد مورد نظر شما با معیارهای اصلیتون نمیخونه واسه ایشون همین فتار رو کنین.
اگرم پسر خوبیه که خیلی حساس نشو .بنظرم هرچی تجربتون توی تالار همدردی بیشتر شده حسلس تر و نکته سنج تر شدین این یکم تاثیر منفی میزاره توی انتخابتون(البته نظر شخصی منه) از یه سری نکاتی که نمیپسندی ولی تاثیر زیادی توی زندگی مشترک نداره یکم زیرسیبیلی ردش کن البت اگه تاثیری نداره
جناب تهمتن اولا داغ نکن.دوما بحث رو کشش ندیم بهتره چون تایپیک شلوغ میشه.سوما هرکسی توی زندگیش مسری رو میره که توی این مسیر تجربیات خاص خودش رو بدست میاره که شاید واسه دیگران اینجوری نباشه.بشخصه به این نتیجه رسیدیم که مسئله خواستگاری انتخاب شوووهر خیلی خیلی مهمتر از اونیه که دخترا فکر میکنن چون خودم 4 تا آبجی دارم و همشونم ازدواج کردن.پس حواستون رو خیلی خوب جمع کنین و کاملا عقلانی تصمیم بگیرین زندگی بخدا شوخی بردار نیست منی که مینویسم آبجی هام نه بخوام تعریف کنم نه خداوکیلی مادر خدابیامرزم واسه تربیتشون کم نزاشت هم مذهبی هم بااخلاق هم قانع هم صبور و ... 90% خصوصیاتی که یه مرد واسه انتخاب همسر مد نظرش هستش رو دارن.اصلا هم اهل زیر آب زنی و غیبت و از این کارای خاله زنکی نیستن.واسه همین دارم میگم به بانو میشل که حواسش رو جمع کنه کامل نه تنها ایشون بلکه به بقیه خانوم های تالارم همین رو میگم. گرچه خداروشکر دومادای خوبی نصیبمون شده.ولی روی هم رفته عقلانی تصمیم بگیرین تضمین خوشبختی توی زندگی مشترک بیشتره.
حالا اینارو ولش نظر خودتون در موردش چیه مثبته منفیه ملاک هاتون رو داره نداره چجوریه قضیش؟