-
سلام آقا ایرج
چند بحث در مورد تاپیک شما مطرح است که خلاصه وار می نویسم:
1)علاقه اون خانم به بازیگر........با نظر دوستان موافقم .مشکلی نیست.2)عضویت این خانم در گروه های مختلف مجازی......به نظر من این نمی تونه الزاما دلیل کافی برای زیادی اجتماعی بودن این خانم باشه.البته اگر این خانم خیلی اجتماعی باشند پس برون گرا هستند و اگر شما درون گرا و کم حرف باشید ممکنه در آینده مشکلاتی براتون پیش بیاد.مثلا شاید ایشون خیلی دوست داشته باشن که همسرشون بهشون ابراز احساسات بکنه.اما شما از نظر زبانی در این مورد نتونید اظهار کنید.
3)ترس از جواب منفی......که واقعا بی مورده.بالاخره شما باید این قدر خواستگاری برید و بررسی بکنید تا دختر مورد نظرتون را پیدا کنید.به نظر من از قبل در دلتون علاقه ای نسبت به دختری ایجاد نکنید.که ترس از این داشته باشید که بهتون جواب منفی بدهد.
- - - Updated - - -
-
ترس نداره!! پسر نباید از جواب رد بترسه بعدشم به خودت بگو : منم هنوز اونو 100% نمیخوام! پس حتی ممکنه اون منو بپسنده اما من جوابم منفی باشه ! اعتماد بنفس داشته باش. ضمنا خیالپردازی یه سمه واسه ذهن، اگه قبلا میکردی دیگه هرگز خیالپردازی نکن . شما هم میتونی بهترین ازدواج رو داشته باشی با این خانم نه با یه خانم دیگه !! ارامش ممکنه در جایی باشه که ما فکر میکنیم نیست. خواستم بدونی انقد روش تمرکز افراطی نداشته باش.
مدیر همدردی معتقد هستن که: اصولا پسر میره خواستگاری که شناخت حاصل بشه و خواستگاری اصلا به معنی تایید شدن دختر از نظر پسر نیست. اگه تایید شده که دیگه باید رفت عقدش کرد. پس شما اگه امادگی ازدواج به صورت کلی داری درست و عقلانیش اینه که با خانواده مطرح کنی و بسپاری به اونا.
بعد شناخت حاصل میشه و یا جواب مثبته یا منفی
-
با سلام
منم زیاد دیدم تو دخترا که از عشق زیاد نسبت به افراد مشهور استفاده میکنن.این فقط حرفه بهتره ازشون در مرحله خواستگاری بپرسین.البته نه بصصورت مستقیم. درمورد نحوه پرسش در مراسم خواستگاری اینجا لینک های متعددی داره.
در مورد اجتماعی بودنشون شاید بخاطر اینه که الان مجردن و زمان فراغتشون بیشتر ه شاید بعد ازدواج دیگه وقت اینجور کارهارو نداشته باشن.شایدم خیر بعد ازدواج کمترش نکنن، این مورد هم میشه در مراسم مطرح کرد.
جواب رد شنیدن بد نیس نشون نیده باهم تفاهم نداشتین چه اشکالی داره.
اگه حداقل معیارارو پیدا کردین برین خواستگاری موارد مبهم و بررسی کنین اصلا شاید موردی ایشون مطرح کنن که شما جواب رد بدهید.
در مورد ولخرجی و نحوه خرج کردن هم میتوان در مراسم مورد بحث قرار داد شاید شما هشتباه میکنین شاید چون پدرشون پول داشتن ایشون سوید رفتن و بد نمیدونستن اما ادم منطقی باشن درخواستهاشون نسبت به جیب شوهرشون بیان بصه.
کلا شما فقط با خواستگاری رفتن میتونین به پاسخ مواردی که اینجا مطرح کردین برسین.
-
خیلی ممنون از دوستان عزیز که من رو راهنمایی کردید:72:
پس من این جور نتیجه می گیرم که این تفاوت ها در حدی نیست که من کلا بی خیال بشم و باید مراحل شناخت رو در خواستگاری ادامه بدم.
فقط نمی دونم چرا اون مورد تفاوت تحصیلات خانوادگی رو کسی بهش اشاره نکرد.
سپاس فراوان:72: