نوشته اصلی توسط
reza 12
اول اینکه چطوری نوشتی اینجوری شده متنت!!! ببببببfffبب
یه جمله میگم باید بهش اعتقاد داشته باشی:عشق یک طرفه وجود نداره!!
یعنی وقتی کلمه ی عشق با مفهموم عمیقش به کار میره که دو طرفه باشه پس شما ابدن عاشق نیستی بلکه فقط به یه نفر علاقه داری با شدت زیاد!
من الان هر چی فک میکنم هیچ داشتان یا فیلمی یا شعری یادم نمیادکه توش عشق یه طرفه معرفی شده باشه!!(اگرم تو داستانی جمله ای که شما گفتی**عشقی دارم که دست سمتش دراز نمیکنم**مطرح بشه برای وقتیه که اون عاشق عشقشش رو به طرفش گفته باشه و بعد جواب رد گرفته باشه)
ببین این عشق وقتی عشقه که بخوای بدستش بیاری و برای بدست آوردنش از هیچ چیز نترسی،اون داستانی که من گفتم برای این بود که برای یه بارم که شده خودتو جای اون پسر بزاری بعدش بهت پیشنهاد بدم اگه واقعا عاشقی برو سفره ی دلتو پیش پسری که گفتی باز کن اگه تو این پیشنهاد کم ترین شکی کردی(که برم؟!نرم!؟)حتما عاشق نیستی
اگرم که رفتی باید بدونی این علاقه فقط ممکنه به خاطر یه موجود افسانه ای باشه که تو از اون پسر تو ذهنت ساختی چون این جور که گفتی اصن با اون پسر رابطه ی خاصی نداری!و اگه با واقعیت اون پسر رو به رو شدی و اون پسر همون موجود افسانه ای نبود میتونی پای اشتباهی که کردی واستی!!؟حتی ممکنه اون پسر فقط به خاطر همین ابراز علاقه ای که کردی یه افکار پلیدی برای سو استفاده از علاقت به ذهنش برسه چون اصلا هیچ علاقه ای بهت نداره!!بازم پای اشتباهی که کردی وای میستی!؟
عشقی که فقط تو فکر آدم باشه عشق نیست و هیچ عاشقی هم چنین کاری نمیکنه!
اینم بدون زندگی هم خشنه هم مهربون این دوتا تعریفم فقط باید خودت ازش بکنی یعنی وقتی تو به چیزی فک میکنی که فقط موجب افسردگیت میشه هیچ لذتی از زندگیت نمیبری پس سعی کن یا این موضوع رو فراموش کنی یا اینکه برو جلو و همه خطراتشم به جون بخر!!
میخوام نظرتو بگی در مورد چیزایی که نوشتم!