نوشته اصلی توسط
mohamad_021
ریحانه عزیز باور کن من به هیچ وجه نه در باطن ن ه در ظاهر خشوم نمیاد با اینجور افراد در تماس باشم
آقا محمد اشتباه نشه! منظور من در باطن این بود که "ناخودآگاه" بدون اینکه بخواید سمت چنین آدمهایی جذب میشید... نه اینکه خوشتون بیاد.
من همین چند روز پیش تو تالار دیدم خانمی که نوشته بودن دوست دارم شوهرم خوشن باشه! خب ببینید ایشون در آینده هم موقع ازدواج به سمت همچین شخصی جذب میشه،با این تفاوت که اون الان فهمیده ولی شما شاید هنوز متوجه نشدید.
شاید هم من اشتباه میکنم! نمیدونم
ولی در مورد خودم هم یه موردی بود که دارم سعی میکنم روی تصمیم گیری هام تاثیری نذاره،چون کم وبیش این موارد در بعضی افراد وجود داره.
حقیقتا برای من بیشتر از هر چیز دیگه ای پاکی این دختر ملاک بود که اونم اینجوری شد
شما خیلی چشم بسته عمل کردید به نظرم! اون روزی که اینجا تاپیک زدید گفتید از چشماش معصومیت مشخص بود.کاملا احساساتی. یعنی نتونستید در جلسات خواستگاری و آشنایی طوری سوالاتون رو بپرسید که حداقل اینقدر اطمینان به نداشتن رابطه ش نداشته باشید.
البته تو پست اول گفتی "3سال آشنا هستیم" ،واسه همین من فکر کردم همون خانم قبلی هست،میشه بگی منظورت از 3 سال چی هست؟با خود این خانم در ارتباط بودی؟چه جور ارتباطی؟
اما خب این اتفاق در زمان من نیفتاده بوده که بگم منم بودم یعنی هیچ انسانی لغزش نمیکنه ؟ یعنی نمیشه توبه کسی رو بخشید ؟
چرا اکثر انسانها لغزش دارن.هر کس به یه نحوی.
کسی هم از من و شما نخواسته که توبه ش رو ببخشیم یا نه!! یعنی در جایگاه بخشش نیستیم! خدا هم که گفته توبه بندگانش رو می بخشه اگر لذت گناه برایشان از بین رفته باشد البته!
ولی موضوع این بحث جداست...
بستگی به خودتون داره که بتونید با کسی که توبه کرده و البته شما هم از گناهش خبر دارید،بتونید در کنارش خوشبخت باشید یا نه! بتونید برای همیشه اعتماد کنید یا نه؟ اینها همه در صورتی هست که توبه اون هم واقعی بوده باشه...
بعد از اون چیکار کنم ؟ اگه باز رفتم سمت دختری و همینجوری بود چی ؟ اصلا اگه رابطه داشته باشه و نگه به من چی؟
ایشون اومدن با صداقت بیان کردن که اینکارو کردن خیلی هم احساس ندامت کردن
تکلیف چیه ؟چیکار باید کرد؟
خب ایشون و ول کنم به امون خدا بعد اینهمه بالا و پایین وسختی هایی که کشیدیم ؟
من این موضوع رو با خانواده خودم هنوز مطرح نکیدم چون واقعا نیمخوام آبرویی از این دختر ریخته شه
من همیشه تو هر کاری سرپرست بودم شاید به خاطر اینه که میخوام همه چیز رو درست کنم تا خراب
اما واقعا بازتابش تو جامعه ایرانی چی میتونه باشه اگه ازدواج کنم ؟
آیا فقط پاکی رو میشه تو رابطه جنسی قلم داد کرد ؟یعنی هر کسی به اشتباه و ناخواسته رابطه ای جنسی داشته باشه دیگه پاک حساب نمیشه در نزد خدا؟
من طی این مدتی که با اشون بودم بنده رو خیلی به خدا نزدیک کردن
من به هیچ وجه کا نامزدم رو توجیه نمیکنم ...اما به نظر شما نمیشه از این اشتباه چشم پوشی کرد؟
- - - Updated - - -
ایشون همون خانوم هستند بله
رابطهشون اینجور که خودشون میگن 4 سال پیش بوده الان 21 سال دراند
نفر قبلی بهشون وعده ازدواج داده بودن اما بعد اینکه کارشون باهاشون تموم شده قطع ارتباط کردن
بعد اونم برای اینکه از درداش کمتر بشه با پسرایی دوست شده اما رابطه نداشته فقط در حد وقت گذروندن بوده
ایشون از هر نظر با ملاک های فرهنگی .عقیده ای من هماهنگه