-
درود بر capitan عزیز.دادا خیلی ظالم شدیا بنده خدا نمیدونسته شوهرش نگرانش میشه سریع حکم میدی واسش. ولی درکل حرف ایشون درسته بانو سمیرا200 گرامی شما فکر کنم هنوز توی دوران مجردیت موندی.(سن واسه ازدواج کردن خیلی مهمه دختر و پسر اینکه شخصیتشون کامل شکل بگیره و مهارت هاش رو کسب کرده باشن). خانوم خودم 30 سالشه تحصیلکره هم هستش فوق لیسانس داره خیلی هم اجتماعیه ولی وقتی میخواد با دوستاش جلسه و دور هم نشینی داشته باشه حداقلش اینه واسم توضیح میده چند نفرن کجا میخوان برن از ساعت چند میره تا ساعت چند.دوستاش مجرد هستن چنتاشونم متاهل حداقلش اینه آدم نگران همسرش نمیشه شما مثل اینکه هنوز کامل نمیدونی توی زندگی متاهلی چیز یهست به نام تعهد به همدیگه که این باعث میشه هر دوطرف برای همدیگه مهم و با ارزش باشن.شوهرتون حق داشته نگرانتون باشه ایشون سنشون بالاتره و فکر میکنه جامعه رو بهتر میشناسه که حق هم داره و شما رو یه دختر 19ساله کم تجربه میبینه.این دید شوهرتونه که میخواد ازتون محافظت کنه که بنظرم روشش درست نیست دارای اشکاله ولی میشه گفت ساده ترین راه رو انتخاب کرده. میشه به این سوالم جواب بدین؟{{ آیا قبول دارین که میتونستین باهاشون با یه تلفن دیگه تماس بگیرین و حداقل از نگرانی درشون بیارین,بهشون اطلاع بدین کجا میرنی و حدودا چه ساعتی میاین و اینکه بهشون میگفتین با چه دوستایی میرین و چند نفرین که شوهرتون نگران نشه خدایی نکرده اتفاق بدی واستون بیوفته؟}} بازم میگم کار ایشون درست نیست ولی ساده ترین راه رو انتخاب کردن شما بهتره اولا : سعی کنین دوستای جدید پیدا کنین که متاهل باشن. دوما: سعی بشه دوستایی باشن که مورد تایید ایشون تا حدودی باشن. سوما : چرا با فامیلای خودتون یا فامیلای شوهرتون رفت آمد نمیکنین یا دوتایی بیرون نمیرین گردش و قدم بزنین و خرید کنین؟ در هر صورت مسئله ای که هست بهتره اعتماد سازی کنین و خواهسا لجبازی نکنین کارتون خوب نبود کار ایشونم درست نیست ولی با لجبازی چیزی درست نمیشه سعی کن مدیریت کنی این مسئله رو و به شووووهرت نشون بده میتونه بهت اطمینان کنه و اینکه مهارت های لازمه برای یه زندگی متاهلی و اینکه شوهرتون بهتون تکیه کنه رو دارین روز خوش( راستی واسه من مشکل پیش اومده توی پاسخ دادن همه خطوط پشت هم میوفته نمیوتنم شکلک بزارم)
-
آقای خاله قزی، خدا رو شکر که شکلکات کار نمیکنه وگرنه از بس میخندیدی اعصابمونو خرد میکردی:58:
یه خصوصیت دیگه شما هم اینه که خیلی وقت میذاری واسه افراد آفرین، ولی من حوصله ندارم . کلا به این نتیجه رسیدم اکثر خانمهایی که میان اینجا یا مشکلشون خیلی حاده که صددرصد خانمه حق داره یا از بس بی مشکلن الکی یه مشکل واسه خودشون درست میکنن:102:
آخه این سمیرا خانم ما یه جا میگه میخوام شوهرم خشن باشه یه جا میاد میگه محدودیت تا چقدر؟! آخه همین الانشم منه پسر مجرد تا 10:30 شب میترسم بیرون از خونه باشم حالا ایشون میاد میگه شوهرم سختگیره. خیلی مسائل دیگه ممکنه وجود داشته باشه که ایشون اگه بیاد قضیه رو بیشتر باز کنه هممون متوجه میشیم هنوز فرق زندگی مجردی و متاهلی رو نمیدونه. هیچ کس با یه بار دیر اومدن اینجوری سخت نمیگیره. اتفاقا این آقا اصلا هم بدبین نیست تازه خوش بین هم هست.
یه درخواست هم از سمیرا خانم : حرف من هیچی، حرف بچه ها رو گوش کن تا بیشتر از این دچار مشکل نشی