-
با سلام
وقتی اکنون این هستند ، انتظار داشته باشید در آینده و بعد از ازدواج این رفتارها شدید تر هم بشود .
نشانه هایی از اختلال شخصیتی پارانوئیا در ایشون به نظر می رسد لذا حضوراً نزد یک مشاور بروید . ضمناً شما اکنون هیچ وظیفه ای ندارید تابع ایشون باشید چون تعهدی ندارید ، بهتره منفعل رفتار نکنید و ببینید در مقابل رفتار جرأتمندانه شما ایشون چگونه خواهند بود تا بهتر بشناسید
موفق باشید
-
ارتباط با پسرم داره چند بار بيرون رفتيم و باهاش ارتباط خوبي داره مي گه من با دوست دختر هاي قبليم اينجوري نبودم برام مهم نبودن ولي چون تو رو واسه خودم مي خوام حساسم و مي خوام فقط مال من باشي قصد ازدواج داريم و فعلا چون مقطع دكترا تحصيل مي كنه به چند ماه بعد موكول شده البته خونواده ها در جريان هستن وضع مالي خيلي عالي نداره در حد متوسط يعني خونه ماشين و امكانات داره و خيلي دست و دلبازه وضع مالي منم مثل اونه يه خونه به ماشين يه دفتر دارم و با پدر و مادرم زندگي مي كنم از محبت هايي كه كرده شديدا حمايتم مي كنه مي گه تو دست به هيچي نزن همه كارا رو من انجام مي دم هر چي بخوام برام فراهم مي كنه يا جايي برم خسته باشه منو مي بره مثل يه راننده هميشه هست كنارمه و اگه ناراحت باشم كلي مي خندونه تا اروم بشم با مامان و خواهرش هم اينجوريه خيلي روشون حساسه همه جونش به وجوده اونا بسته