جنوب ايرانم اما به خاطر شرايطم بيشتر مشهد هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
جنوب ايرانم اما به خاطر شرايطم بيشتر مشهد هستم
خب بگو شايد بتونم لااقل باهات همدردي كنم
جالبه منم مشهد زندگي مي كنم هر وقت به اوج نا اميدي مي رسم يه شب تا صبح مي رم حرم و دعا مي خونم خيلي بهم آرامش مي ده مخصوصاً دعاي كميل شباي جمعه
من خيلي اين كارو انجام دادم متاسفانه به نتيجه ايي نرسيدم همين جيزا باعث شده بي اعتماد شم
مي تونم بپرسم مشكلي كه الان داري چيه عزيزم؟
بهار جان اگه دوست نداري مشكلتو بگي ايرادي نداره . اميدوارم هر چه زودتر اميدو عشق به زندگيت برگرده
خيلي چيزا يكي 2تا نيست 6 7ماهي ميشه من ميام اينجا كه پيشنهاد كردند طرز فكرمو عوض كنم خيلي تلاش كردم جنگيدم اما متاسفانه به جايي نرسيدم چون اصل قضيه حل نشده كه من بتونم باهاش كنار بيام من از خيلي چيزا محرومم سلامتي رفاه تفريح عشق و مهمترين گزينه آرمش و ايمان هستش به همين دلايل نتونستم موفق باشم بخصوص در زمينه تحصيل خيلي شكسته و ناتوان شده ام براي همين اميدي برا ادامه دادن ندارم
به نظر من تغيير وضعيت زندگي مي تونه بهت كمك كنه . مثلاً بري سر كار يا خودتو مشغول انجام چيزاي جديد كني . ورزش كردن خيلي مي تونه كمكت كنه . هميشه به كسايي فكر كن كه مشكلاتشون از تو بيشتره . شايد باورت نشه ولي من عشق 6 سالم كه تا حد مرگ مي پرستيدمش يك هفته پيش تركم كرد . هيچ كس تصور نمي كرد كه من اينقد بتونم مقاومت كنم ولي كنار اومدن با اتفاقاتي كه ما نمي تونيم تأثيري روش داشته باشيم بخشي از زندگيه وگرنه همه تو زندگيشون مشكل دارن .
درسته قبول دارم اما نه اينكه هر راهي رو بري بن بست باشه و آخر مسيرها ديوار باشه شرايطم خيلي سخته آقاي مدير 6ماهي مسيه كه خيلي راهنماييم ميكنه اما هر روز با يه مسئله جديد روبه رو ميشم كه از ادامه دادن متنفر شده ام 20سالمه اما خيلي پير شده ام
واقعاً جالبه بهار جون منم دقيقاً همسن توام . سعي ميكنم فك كنم تا جواب خوبي واست پيدا كنم