RE: ezdevaje gheyre manteghi
مرسی بابت جواب و همدردی تون نسبت به من.
حالا همه اینا درست مسئله خانوادمون چی؟به نظر شما اختلاف فرهنگی مهم نیست؟و همین طور از نظر جمعیتی هم خانواده هامون اختلاف دارن به قول همسرم "ما کلا خانواده هامون با هم متفاوت هستند"مثلا تو مهمونی رفتن این که مثلا خودشون خودشونو خونه آشنا دعوت میکنن که من هروقت فکرشو میکنم دچار استرس میشم.خوب در واقع اونا یه جور افکار قدیمی دارن و همچنین خرافاتی هم هستند و این افکار اونا مشخصه که تو اخلاق همسرم هم تاثیر گذاشته مگه این نیست که با اونا زندگی کرده و جزء همچین خانواده ای هستش.؟؟ واسه همینه که من یک ساله مثلا دارم تغییرش میدم که فکر نکنم زیاد رفتارش تا به حال تغیر کرده باشه.آ یا من دارم اشتباه عمل میکنم؟؟در این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.
اینم باید بگم که شوهرم از بابت من اطمینان کامل داره و خودش اینو به من گفته و همون طور که گفتم اون به بعضی از مردا اطمینان نداره حتی نظرش اینه که چرا وقتی که دکتر زن هست زنها میرن پیش دکتر مرد مخصوصا در رابطه با متخصص زنان زایمان.به نظر شمه فکرش محدود نیست؟؟ یا این که مثلا میگه "چرا تو دانشگاه ها دخترا کمک درسی از پسرا میگیرن در حالیکه میتونن با همجنس خودشون رابطه درسی داشته باشن. من هرچی بر اش دلیل و برهان میارم قبول نمیکنه حتی ممکنه بحثمون بالا بگیره و باعث بشه که من ناخوداگاه چیزی از دهنم بیرون بپره که برای خودم و خودش نا خوشایند نباشه.در این مورد چطوری راهنماییش کنم؟؟
با تمام این تفاسیر آیا ما احتیاج به یه مشاور نداریم؟؟مشاور قبل ازدواج میتونه کمکمون کنه؟؟؟
خوب عزیزم، اول از همه اینکه یه مشاور خوب می تونه خیلی بهتون کمک کنه و دیدتون رو نسبت به زندگی و به هم بازتر کنه و به نظر من این کار رو حتما انجام بدین. البته در انتخاب مشاور دقت کنید.
در مورد اختلاف فرهنگی، باید بگم که هم سطح بودن خانواده ها از لحاظ فرهنگی یکی از آیتم های اصلیه ازدواجه. اما بستگی داره که تا چه حد فرهنگها متفاوت باشه. در مورد مسئله ای که گفتین، بیشتر مواقع و در بیشتر خانواده ها نحوه رفت و آمد و مهمانی دادن رو خانم خونه تعیین می کنه. این قضیه ای نیست که شما خودتون رو به خاطرش ناراحت کنید. اصلا می تونید با همسرتون در این مورد صحبت کنید و بگین که دوست ندارین بدون دعوت به جایی برین، البته در مورد خانواده همسرتون، یعنی پدر و مادرشون قضیه فرق می کنه و برای رفتن به منزل اونها منتظر دعوت نباشید.
در مورد کار، این چیزی که شما گفتین هم میشه گفت که فکر همسرتون محدوده و هم میشه گفت که ایشون به خاطر علاقه زیادی که به شما دارن همچین احساسی می کنن. در مورد دکتر زنان، اکثر آقایون ترجیح می دن که همسرشون پیش یه دکتر خانم بره. این چیز عجیبی نیست. حتی بعضی از آقایون از اینکه همچین دکترهایی مرد هم هستن، تعجب می کنن.
در مورد روابط دانشگاه، خیلی طبیعیه ایشون خودشون دانشگاه نرفتن و محیط اونجا براشون یه محیط ناملموسی هست و نمی تونن همونطور که شما فکر می کنید و تصور می کنید، فکر کنن. چرا در مورد این مسائل با هم بحث می کنید. خیلی ساده اس ایشون حساسیت دارن، شما هم امکان داره این حساسیت براتون پیش بیاد، در واقع ایشون می ترسن که شما رو از دست بدن و در مقابل هر چیزی که این حس رو در وجودشون تقویت کنه حساسیت نشون می دن و می خوان باهاش مبارزه کنن. اما دلیلی نداره که شما بخواین حساسیت ایشون رو بیشتر کنید، با بحث کردن حساسیت ایشون بیشتر میشه. منم با اینکه همسرم خودش یه زمانی دانشجو بوده، نمی تونه رابطه ای که من و سایر دخترهای کلاس با پسرهای کلاس داشتیم (اصلا قبل از آشناییم با همسرم) رو درک کنه، منم اصراری نمی بینم که براش از چیزی تعریف کنم چون می دونم به خاطر علاقه ای که به من داره و به علت اینکه نمی تونه اون ارتباط رو درک کنه، ناراحت میشه، خوب چرا من باید همسرم رو ناراحت کنم!!!!
در ضمن شما نباید موردی به مسائلتون نگاه کنید. شما باید کلی این قضایا رو دسته بندی کنید و بعد به جزئیات بپردازید. اینطوری خودتون هم سردرگم می شین.
عزیزم، تمام مردها و تمام زنها نسبت به همسرانشون حساس هستن، بعضیا با این حساسیت کنار میان و سعی می کنن زیاد خودشون رو اذیت نکنن، بعضی ها هم نمی تونن کنار بیان و باعث آزار خودشون و همسرشون میشن.
بازم بهت پیشنهاد می کنم که به یه مشاور مراجعه کنید تا با اطمینان بیشتری وارد زندگی بشین
:72:
مرسی بابت جواب و همدردی تون نسبت به من.
حالا همه اینا درست مسئله خانوادمون چی؟به نظر شما اختلاف فرهنگی مهم نیست؟و همین طور از نظر جمعیتی هم خانواده هامون اختلاف دارن به قول همسرم "ما کلا خانواده هامون با هم متفاوت هستند" از نظر نحوه معاشرتی بیشتر.مثلا تو مهمونی رفتن این که مثلا خودشون خودشونو خونه آشنا دعوت میکنن که من هروقت فکرشو میکنم دچار استرس میشم.خوب در واقع اونا یه جور افکار قدیمی دارن و همچنین خرافاتی هم هستند و این افکار اونا مشخصه که تو اخلاق همسرم هم تاثیر گذاشته مگه این نیست که با اونا زندگی کرده و جزء همچین خانواده ای هستش.؟؟ واسه همینه که من یک ساله مثلا دارم تغییرش میدم که فکر نکنم زیاد رفتارش تا به حال تغیر کرده باشه.آ یا من دارم اشتباه عمل میکنم؟؟در این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم.
اینم باید بگم که شوهرم از بابت من اطمینان کامل داره و خودش اینو به من گفته و همون طور که گفتم اون به بعضی از مردا اطمینان نداره حتی نظرش اینه که چرا وقتی که دکتر زن هست زنها میرن پیش دکتر مرد مخصوصا در رابطه با متخصص زنان زایمان.به نظر شمه فکرش محدود نیست؟؟ یا این که مثلا میگه "چرا تو دانشگاه ها دخترا کمک درسی از پسرا میگیرن در حالیکه میتونن با همجنس خودشون رابطه درسی داشته باشن. ممن هرچی بر اش دلیل و برهان میارم قبول نمیکنه حتی ممکنه بحثمون بالا بگیره و باعث بشه که من ناخوداگاه چیزی از دهنم بیرون بپره که برای خودم و خودش نا خوشایند نباشه.در این مورد چطوری راهنماییش کنم؟؟
با تمام این تفاسیر آیا ما احتیاج به یه مشاور نداریم؟؟مشاور قبل ازدواج میتونه کمکمون کنه؟؟؟
می بخشید من اشتباهی تکرار جواب قبلیم رو فرستادم.بازم عذر میخوام از شما..
مرسی از راهنمایی هاتون دوست عزیزو محترم.راستشو بخواین گفته هاتون رو من بی تاثیر نبوده و دارم روش فکر میکنم و از این بابت خوشحالم و از شما نیز بی اندازه ممنونم .میبخشین مگه تو این سایت مشاورین به مراجعین کمک نمیکنن؟؟راستش علت این که من تو این سایت اومدم این بود که بتونم مشکلم رو در این سایت توسط مشاورین محترم حل کنم.ولی دریغا که تا به حال کسی به جز شما پاسخگوی من نبوده.و این لطف شما رو به من میرسونه.راستی در مورد این که فکر میکنید من جزعیات رومیبینم. این طور نیست بلکه من کلی مشکلاتم رو براتون مطرح کردم.یعنی سعی کردم واضح باشه.راستش من بضی جاها نتونستم منظورم روبه طور صحیح به شما برسونم. ...به هر حال باز هم ازتون ممنون میشم اگه من رو در پیدا کردن یه مشاور خوب راهنمایی کنید
میتونین در پیدا کردن یه مشاور خوب کمکم کنید؟؟
عزیزم متاسفانه من ساکن اصفهان نیستم، در این مورد باید از آقای سنگتراشان یا دوستانی که ساکن اصفهان هستن کمک بخواین..
امیدوارم که بتونی مشاور خوبی رو پیدا کنی.