سلام نازنین خانم
من با نظر خودتون موافقترم اگرم می خواید باهاش صحبت کنید با واسطه صحبت کنید
فکر آینده ام باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نازنین خانم
من با نظر خودتون موافقترم اگرم می خواید باهاش صحبت کنید با واسطه صحبت کنید
فکر آینده ام باشید
کدوم کم خردی همچیم حرفی زده
احساس میکنم چند هفته ی دیگه با دوست دختر جدید میبینیش :) یکی از تو بهتر :) حالا خودت میدونی........................اگه میخوای خودتو بزن به کوچه ی علیچپ ، یک موقع چشماتو وا میکنی که دیگه نگاهت هم نمیکنه......................چون به یکی دیگه تعهد داره
خواهر عزیز اخلاقتو عوض کن اگه دوستش داری .. برو خودت باهش بحرف
هرچند احساس میکنم باید زودتر میرفتی باهش حرف میزدی .. اما دیر نشده
----
----
اگه واقعا دوستش داری و میخوای برگرده :: برو باهش صحبت کن منتشو بکش ، بگو واقعا روی خودت کار کردی ، بگو دیگه اون اخلاق های لجبازانه رو نداری و از خواهش کن برگرده و یکبار دیگه بهت فرصت بده
اگه دیدی خیلی اوضاع خرابه بهش بگو فقط یه هفته باهم باش اگه خوشت نیومد دیگه برو ((((انشاالله توی این یک هفته جوری دلشو با اخلاق خوبت بدست میاری که دیگه اگه حتی تو خواستی هم اون نخاد که جدا بشید))))
سلام دوست عزیز
من چند تا سوال داشتم خدمتتون تا تاپیکتون در روال مشاوره ای صحیح تری قرار بگیره
1-آیا ایشون به صورت رسمی در حضور خانواده ها از شما خواستگاری کرده اند؟
2- اگر جواب سوال قبل بلی است می شه توضیح بدین با وجود اینکه خانواده ها در جریان هستند با این قضیه چطور برخورد کرده اند؟هم خانواده شما هم خانواده ایشون؟
3-شما هنوز به این سوال که ایشون چرا شما را ترک کرده اند پاسخ روشنی نداده اید اگر ممکنه مصداقی شرح بدین؟
سلام عزیزم :72::72::72:
من اگه جای شما بودم و تقصیر از من بود حتما بهش زنگ میزدم و عاقلانه ازش میخاستم که یه قرار بذاریم و مسایلو روشن کنیم چون این حالت واقعا کلافه کننده است
داستان شما مصداق رمان "دالان بهشته"
ببین چیکار کردی باهاش که رفته اون خسته شده بنظر میاد تو تصمیمش قاطع هم هست.