نوشته اصلی توسط
mahkameh
من از بس افسرده شدم که زیاد روشهای خوشگذرونی و یاد ندارم و حافظه ضعیفی دارم و هیچ وقت سعی نکردم به اتفاقات اطرافم توجه کنم و اونا رو به ذهنم بسپرم. اطلاعاتم رو نه در مورد خواننده ها و بازیگرها حتی در مورد مد روز و انواع اتفاقات جدید و خیلی موردی که باس به ذهنم بسپرم حتی برای راحتی خودم افزایش ندادم. متاسفانه زیاد دنبال خوشی نبودم که نتیجه و لذت خوشگذرونی و به بقیه هم منتقل کنم. من حتی تو لباس پوشیدن و آرایش کردن هیچ وقت دقت نکردم که چه مدل ها و چه مارکهایی وجود داره و کجا چی باید بپوشی و خیلی خیلی ساده بودم و متاسفانه چون دختره خیلی لاغری هستم فکر کنم این هم کمی اذیتش میکنه،کلا بگم که به روز نیستم و فکر کنم اون خیلی دوست داره طرفش به روز باشه و خودش هم گفته که دوست داره خیلی چیزای جدید و تجربه کنه. کلا وقتی به روز باشم هم از لحاظ تیپ و شخصیت مناسب خواهم بود هم در باره صحبت مردن و نظر دادن. خودم فکر میکنم مشکل اصلیم اینه اطلاعات فوق العاده پایین...
راست میگی من باید بیشتر خوش بگذرونم و دنبال چیزایی باشم که ازش لذت میبرم و تفریحاتی که دوست دارم که متاسفانه تا الان زیاد رعایت نمیکردم.
ولی از همه مهمتر فکر میکنم زیاد تو مد روز نیستم اطلاعات به روزی ندارم در مورد خیلی چیزایی که هم خودم دوست دارم هم بقیه اطلاعاتم صفره.
البته اینو بگم که وقتی بحثی در مورد درس و تحصیل رشته تحصیلیم میشه (آی تی) ماشالله اصلن کم نمیارم و حسابی در موردش میحرفم اما خب مردم دوست ندارن به جز در شرایط خاص یه نفر همش در مورد آی تی صحبت کنه! مثل اینکه باید زیاد تلاش کنم چون فکر کنم
خواهی نشوی تنها، همرنگ جماعت باش