سلام تیک تاک عزیز,مرسی از وقتی که گزاشتی,از نظر عشق مطمنم که عشقه و احساس نیس,یعنی مطمنم عشقه وجود داره,حد اقل انقدر تجربه دارم,که فرقشو تشخیص بدم,من بیشتر از بچه ها در مورد,کاری که میخوام بکنم,مشورت میخواستم که از حرفاشون استفاده کردم,اما اینم در نظر بگیر که همه بیطرفن و تو شرایط من نیستن,طبیعتا برام سخته,اگر بخوام جدا شم,اما موضوع اینه که من چرا باید از یه دختری که ازش خوشم میادو از همه نظر تایدش میکنم جدا شم,تو وضع جامعه ما شاید این شرایط حد اقل برای من تکرار نشه,چون انقدر که از بقیه بدی و مشکل دیدم,میترسم که اون دخترم مناسب رو پیدا نکنم,واز طرفی هم خوب اون طرفم رو الان باشرایطم پیدا کردم,برای من معاشرت با یه خانوم کار مشکلی نیس,چیزی که زیاد دارم دوستای خوب دانشگاه,اما خوب اون شرایطی رو که من از این خانوم دیدم,تو هیچکدوم نبود ,ساده بگم ازش خوشم اومده,اما خوب باشرایطم سوالم اینه,جدا شدن کار درستی,از طرفیم نمیتونم دوس باقی بمونم به خاطر شرایط,حالا شما بگو منطق چی میگه؟حد اقل اگر میشه بگید چه راهی میتونم داشته باشم تا چند ساله دیگه حفظش کنم,که از نظر خونوادشم مشکلی نباشه
- - - Updated - - -
سلام محمد همدل عزیز,من نزدیک به چهار سال کار دارم,نمیتونم که چهار سال از طرفم بیخبر باشم,به حال خودش رهاش کنم,خونده باشی ,هم من هم طرفم قصد درس خوندن داریم,اگر بعد از کارشناسی, ارشد بزنم ,احتمال سربازی رفتنمم کمه,حالا حالاها,اگرم میخوای دوطرفو امتحان کنی,خودم امتحان کردم,بهم وفادار مونده,تویه مدتی,ازطرفیم نمیتونم کنار بکشم ,چون خانوادش با توجه به همون فرهنگ و طرز فکر قدیمی,نیازی نمیبینن که دختر درس بخونه و توقع دارن ازدواج کنه,من نمیتونم بعد ۴سال بیام و ببینم به زور شوهرش دادن,چون میدونم واقع منو دوس داره و ثابت کرده,اگرم خونده باشی به اصرار منو خونوادم قصد ادامه تحصیل داره چون خودشم علاقه داره,اما به خاطر شرایطی که گفتم و شرایط مالی,نمیتونس,براهمینم من میخوام که تو این مدت پشتیبانیش کنم,اگر میشه,راهنمایی کن,با این شرایط بهترین کار چیه؟بازم ممنون از توجه رفیق