یه مقاله ای خوندم تو سایت تنظیم خانواده با عنوان تازه عروس و خانواده شوهر. اگر چه تو این مایه ها مقاله یا نوشته زیاده ولی این یکی هم بدنیست. واس خودم و همه خانومهایی که تازه عروس خانواده ای شدن. لینکش اینه:تازه عروس و خانواده شوهر
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مقاله ای خوندم تو سایت تنظیم خانواده با عنوان تازه عروس و خانواده شوهر. اگر چه تو این مایه ها مقاله یا نوشته زیاده ولی این یکی هم بدنیست. واس خودم و همه خانومهایی که تازه عروس خانواده ای شدن. لینکش اینه:تازه عروس و خانواده شوهر
دوستای خوبم بیایم شیوه های ارتباط با خانواده همسر و تجربیاتی که داشتیم البته تجربیاتی که تونستیم حل کنییم درش مسئله رو مطرح کنیم تا بتونیم ازشون به درستی استفاده کنیم.
چون وقتی سر صحبت با دوستا باز میشه میبینیم که خیلی جاها بخاطر عدم اگاهی و تجربه نداشتن عروسهای جدید خیلی مشکل پیش میاد و بیشترین کسی که اسیب می بینه این وسط خانمها هستند. مثلا دوستام اینطوری از دوران عقدشون یاد می کنند.
- سمانه: واقعا مزخرف بود راحت شدیم.
- خانم رضایی: دو سال عقد بودم بدترین دوران زندگی من بود.
.
.
.
من که هنوز عروس نشدم:)
اما از وقتی وارد تالار شدم فهمیدم اینجور پستا و تاپیکا مرتبط با انجمن آزاده اگه اشتباه نکنم.
اگه اشتباه نکرده باشم مدیر میاد و تاپیکتو میبنده و منتقل میکنه به انجمن آزاد اونجا هم کسایی میتونن بیاین نظر بدن که اعتبار خریده باشن از این سایت.
یعنی هرکسی ننیتوته بره خصوصا اعضای عادی.مثه ماها:)
مرسی دختر بیخیال اخه اصلا فرصت نکردم قوانین این انجمنو بخونم. خوبه که سرمیزنی به موضوعات قبل ازدواج کلی چیز یاد گرفتی. افررررررررررررین. موفق باشید.