-
سلام خانم مینوش.وقتی کسی تو جاده منطق جلو میره واسه همه موقعیتها برنامه داره،نگاه او موقعی خطرناکه که شماهم دنبالش رو بگیری،ذهن خوانی نکن،اگه حرفی واسه گفتن داره شمابدون بحث باجرأت مندی باهاش صحبت کن(سعی کن این قابلیت روداشته باشی)اون وقت هست حتی کم محلی کردن شما مؤثرخواهدبود.
-
نه باهاش صحبت جراتمندانه دارم نه قصد رفع ابهام. اون به من توهین کرده. مطمنا با یه همچین ادمی نمیشه گفتگو کرد. دعوا هم نمیشه چون من اینکارو نمی تونم بکنم. اگه راه حل بهتری دارین بهم بگین. وگرنه همون کار شیدا رو باید بکنم. ضمنا اون حرف کلامی با من نداره. فقط داره به شیوه ی خودش واسه طرف مقابلش ابراز وجود می کنه و یه شکلی از دلبری رو مثلا. در واقع داره بهش می گه من اماده ام!
-
شرایطی که شماهستید فقط یه راه حل نداره،انواع واقسام راه حلهاروداره،بستگی به این داره آیا او زودترازشما اینجابوده یانه؟همطرازیت یازیردست اداریش هستی؟جای دولتی هستی یاخصوصی؟سن کدومتون بیشتره؟آیا مردهایی که باهاش صمیمی هستند اونقد کله شق هستند که درصورت تحریک او برای شما مشکل درست کنند یاخیر؟_اما منظور من از راه حل جرأت مندانه صمیمی ودوست شدن باهاش نبود،یه پیام حاوی این مطلب که نه ازت میترسم نه کاری به کارت دارم.فعلاکه داریدباهم بلوتوث بازی میکنید اما چون ذهن ما خطاپذیرهست ممکنه شمارو باحرکات مبهم سوق بدهدبه سمت اشتباه وخطا، بعدش رفتارخودشو جور دیگه تفسیرکنه که مثلاتو،خودت بدبین بودی. با این ترفند دوضربه ازش میخوری۱_رفتارخطا مثلاحرکت تندی ازت سربزنه۲_حقارت ومعذرت خواهی وقتی که او عکس العملی نشون ندهدورفتارخودشو جور دیگه تعبیرکند..اینکه گفتی با اینجورآدماسرکارنداشتی،زرن گترینشون همچنان یه رعب وترس درون خودش داره،بنابراین اگه بخاد برات پاپوش درست کنه با افکارپیچیده خودش خودش روقبل ازهراقدامی خنثی میکنه،فقط دریه صورت اگه بخاد حالتو بگیره میتونه ،که شمایه حرکت غیرمنطقی انجام بدی،یامثلاشمارتو بدهدکسی توی ساعات کاری مزاحمت بشن وشما اون موقع جواب بدی وعصبی بشی،اونم ازآب گل آلودماهی بگیره وپیش بقیه بگه آره فلانی هم... .بنابراین بهتره سرت به کارخودت باشه ازتنش پرهیزکنی.
-
درود بانو مینوش
بهترین کار اینه محلش ندی اصلا بهش اهمیت نده انگار نمیبینیش اینا مثل مار میمونن باید ازشون فاصله بگیری :72:
میدونم شما هم مثل ما هستی ما هم از اینا البته یکم کمتر توی نزدیکامون بودن فقط در حد سلام همین و بس اگه باهاشون کل کل کنی میشی مثل خودشون
ولی اینم یادت باشه وقتی صداش رو برات برد بالا جوری سرش داد بزن که جد و آباد نداشتش بیاد جلوی چشماش هیچوقت جلوی آدمای اینجوری کم نیار
ولی بازم میگم اصلا انگار نه انگار نه خودش نه کسی که میاد باهاش کار داره توجه نکن اینم بهش بعنوان یه تجربه نیگا کن
بانو شیدا بهترین راهنمایی رو کرد بهت :104: