-
درود بر بانو earth
تایپیک قبلیتون رو نخوندم ولی یه چیزی به ذهنم رسید بگم بد نیست البته میدونین که نظر شخصیمه و از روی تجربه
هرکسی توی زندگیش اتفاقاتی واسش افتاده که دست خودش نبوده و یا اونموقع شاید فکر میکرده انجامش درسته ولی بعدا متوجه شده نه خیلی هم زشت و نادرسته یا از روی اجبار و فرهنگ غلط یا هر علت دیگه ای در گذشته اتفاق افتاده
حرفم کلیشه ای هستش ولی واقعا گذشته مال گذشتست.عاشق این جمله هستم حداقل من یکی رو آروم کرد
گذشته رو چال کن توی باغچه حیاط خونت :72:
میدونم واقعا سخته واسه من یکی شاید 2سال طول کشید ولی اینکارو کردم چالش کردم بعضی وقتا میزنه بیرون ولی دیگه بهش اهمیت نمیدم الان که دیگه پاک شده کامل.
پسر خوبی نیستم ولی پسر بدی هم نیستم تو دوران مجردی کارایی انجام دادم که الان به این نتیجه میرسم شاید لذت داشت واسم اونموقع و شاید واسه شرایط سنیم بوده ولی وقتی یادش میوفتم واقعا پشیمون میشم چرا اینکارو کردم عذاب وجدان میگیرم موردش خیلی تک و توک بوده ولی همونا هم اذیتم میکرد ولی خداروشکری چالشون کردم واسه همیشه تجربه شد دیگه اشتباهاتم رو تکرار نکنم و اینکارم کردم.شما زنا با ما پسرا فرق میکنین خیلی به بعضی مسائل فکر میکنین و اهمیت میدین ماها یکم سرخوشتر هستیم زودتر یادمون میره.
کاریش نمیتونی کنی گذشته رو پس چالش کن اگه اینکارو نکنی مجبوری خودت رو چال کنی :72:
توی 22 سالگی مغازه زدم الان 29سالمه چون حساب کتاب زندگیم رو نداشتم کم آوردم روزی نیست توی این 7 سال که گذشته حسرتش رو نخورده باشم اگه اون اشتباه رو نمیکردم الان واسه خودم میلیونری بودم نه اینکه الان واسه خرید یه خونه فکستنی واسه 4 یا 5 میلیون اذیت بشم. ولی اینو میدونم هرچی بود تموم شد رفت ولش کردم با اینکه زیاد میاد سراغم و توی ذهنم میره ولی اجازه نمیدم بیشتر جلو بره فقط بعنوان یه تجربه خیلی دردناک بهش نیگا میکنم.بجاش الان وقتی میرم خونه توی صورت همسرم و دختر خوشگلم نیگا میکنم و از اینکه خدا بهم این شانس رو داده که زنده باشم و از وجودشون لذت ببرم هرروز خدارو شکر میکنم.وقتی صبحا بلند میشه میبینمش انگار همه دنیا رو بهم دادن پیش خودم میگم شاید قبلا رو درست میکردم هیچوقت همسرم و دخترم رو نداشتم شایدم یه همسر دیگه و شایدهای زیادی توی ذهنم میاد
ولی اینو خوب میدونم حتی واسه یه لحظه دوس ندارم برگردم عقب گذشتمو درست کنم خوب یاد بد زشت یا زیبا هرچی بود تموم شد رفت مهم الانه که خوشبختم.
اینکه مذهبی هستین و چادری خیلی خوبه همه آبجی ها و خانواده و فامیلای خودم و همسرم چادری هستن مذهبی این یه امتیاز خیلی خوبه ولی یه ایاردی که هست اینه مذهبی بودن ربطی به خونه نشینی و آفتاب مهتاب ندیدن نداره اون مال قدیم بود تموم شد رفت. اتفاقا الان خودم خیلی دوست دارم همسرم توی اجتماع باشه تدریس کنه حقوقی که بهش میدن با مدرک فوق لیسانسش شرم آوره ولی همیشه بهش میگم همین حضورشه که ارزش داره شماها بنظرم وظیفه ای دارین نسبت به جامعه که دید دخترای کوچیک جامعمون رو نسبت به چادر و مذهبی بودن بهتر کنین و اینکه الگوی خوبی براشون باشین( البته به شرطی که همراه با اخلاقیات و انسانیت باشه)
پ.ن بنده سکولارم.ولی از اینکه خانوم ها خودشون رو به بهانه چادر و مذهبی بودن توی خونه حبس کنن اصلا و ابدا احساس خوبی ندارم.
بعدش شوووهر کردن همچینم خوب نیست دردسرای مخصوص خودش رو داره پس زیاد بهش فکر نکن مهم قسمته هرچی خدا بخواد همونه:72:
-
سلام.
ممنون دوستان که واسم مینویسین.شماها باعث قوت قلب منین.
البته اول وآخرش خداست که شماها رو واسم فرستاده کمکم کنید.
کسیکه ازدواج کرده نمیتونه بگه چیز بدیه چون همه دوست دارن زندگیشون جهت درست داشته باشه.نمیگم مجرد باشم نمیشه.اما دختر خالم تازه عقد کرده.از صبح تاشب هر اتفاقی واسشون میفته دوست داره واسم تعریف کنه.اون کوچکتره ومنوخیلی دوست داره.کلا بین خانواده مثلا من فرشته ام.خیلی اتفاقا واسش میفته راهنمایی میخواد بهش میگم وقتی موضوعش حل میشه میاد کلی تشکر میکنه که واقعا تاثیر خوبی تو زندگیش داشته.
همسرش خوب ومهربونه.خیلی با هم شادن.البته سختی هم هست.اما راستگو ومهربونه.