نوشته اصلی توسط
بابک 1369
من فکر می کنم این دوست شما از بیرون خیلی تحت فشار هست. فشار کاری و استرس و دغدغه ذهنی. که البته خیلی هم تو جامعه این روزای ما طبیعی
همه پسرا مثل هم نیستن. یه عده شون خیلی زندگی رو ساده می گیرن و برای خودشون خوشن و حال می کنن. یه عده دیگه که فکر می کنم دوست شما هم جزئشون باشه زندگی رو جدی می گیرن و کمال گرا هستند و کاری رو وقتی انجام میدن که بتونن به نحو عالی انجامش بدن
مثلا برای درخواست ازدواج و خواستگاری حتما خودشون رو اجبار و ملزم می کنن که شرایط شون قبل از خواستگاری ایده آل باشه بعد برن خواستگاری. یعنی وظیفه خودشون می مونن. یعنی حتما ملزم می دونن که کارشون به مرحله خوب درآمد رسیده باشه ، مشکل مسکن نداشته باشند و پس انداز مطلوبی هم داشته باشن بعد برن خواستگاری دختر مورد علاقه شون
اما یه عده پسرای دیگه هم می بینیم که خیلی برای خودشون سر خوش هستن. نه درس خونده ، نه کاری داره و کاری بلده، نه ارث و میراث و پس اندازی داره، طرف حتی سربازی هم نرفته با یه اعتماد به نفسی میره خواستگاری و میگه زن می خوام
باید این رو درک کنیم که آدما و پسرا با هم دیگه فرق دارن. بعضیا توی خواستگاری رفتن خیلی وسواسی هستن که از حس مسئولیت و تعهد بالاشون هست به ازدواج و خانواده آینده شون
حالا شما باید با توجه به رفتار و شخصیت دوستتون بررسی بکنید ببینید دوست شما جز این دسته ها هست یا نه