[QUOTE=sara 65;311482]سلام
من معنی همیشه دنبال ماجرا هستند رو دقیقا متوجه نمیشم اما به نظر صفت بدی نمیاد! راجع به این کلمه بیشتر توضیح بده لطفا
منظوم همون شیطنتی هستش که خودت می گی سارا جان
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=sara 65;311482]سلام
من معنی همیشه دنبال ماجرا هستند رو دقیقا متوجه نمیشم اما به نظر صفت بدی نمیاد! راجع به این کلمه بیشتر توضیح بده لطفا
منظوم همون شیطنتی هستش که خودت می گی سارا جان
نه طرز فکرتون درسته کاملا صحیحه و خودم هم خواهر دارم و روی این مساله دقیق هستم بحث مذخرف غیرت نیست آدم ندیدم.
اینکه اون پسر اون شکلی بهتون گفته که مشخصه که به عقلش باید شک کنید و نیاز به دل مشغولی نیست چون دو تا اصل هست هیچ وقت در محیط دانشگاه و اداره با کسی در مورد خواستگاری نباید صحبت کرد و در ضمن اگر طرف شما رو زیر نظر داشته و خصوصیات اخلاقی تون رو میدونه هیچ و هیچ وقت در موقعیتی شما رو قرار نمیده که تحت فشار باشید و حتما دنبال راه حل مناسب میگرده. حالا میتونه از طریق خانواده با خانواده شما باشه یا اینکه از طریق دوستان شما.
از اونجایی که خودم هم توی محیط اداری بودم و قضیه هایی رو هم از نزدیک باهاش برخورد داشتم و حتی بعضی از اونها از روی حسادت هم برای کسی حرف در میوردند ( کار نمیکنند همین میشه سرگرمیشون) تا اینکه 2 3 نفر پرسنل زن سازمان با فلان مدیر مجمع بریزند رو هم و از طرف حراست هم باز... درسته ولی شما بهتره که یه دوره آموزش زبان بدن ببینید تا روی خنثی ها و خوب هاش هم آتیش نکشید.
با عرض پوزش ، اونهایی که سنتی ازدواج میکنند زور میزنند بگند ازدواج با چیز فرق میکنه ولی وقتی عقد رو که میخونند تک تک این کلمه ها رو که میشنوی متوجه میشی که سر معامله نشستی و عجیبه که مادر و خواهر های دوستان و خودمون هم بهشون بر نمیخوره دارند قیمت ها رو میگند سر چی هستش به همون الله ای که میپرستید حرف های زشت سر عقد میشنوم حالم بهم میخوره.
کلا ازدواج تجارته هر دو از هم از نظر مالی و عاطفی تغذیه میشند. حالا دو نفر با هم رفیق هستند دو نفر نه اونیکی میخواد اینیکی رو تیغ بزنه و یا اینکه بی آبروش بکنه...
- - - Updated - - -
[QUOTE=simai;311574]این صحبت من رو جسارتا ببخشید این اصطلاحیه که فلسفه داره:
اصولا مرد هایی که میخوان از تعهد به دور باشند و دنبال تجربه های جدید هستند این کار رو میکنند و در زمانی که کار خودشون رو میکنند و بعد جیم میشند (حالا یک روز یا بعد 2 3 سال رفاقت) اصطلاحا میگند F***'n run
فیلمLiberal Arts رو دیدم. به نظرم زیاد ربطی به مشکل ما نداشت. شخصیت زن فیلم از نظر من خیلی بچگانه فکر می کرد.
کتاب «زن بودن» رو تازه خریدم.
«مثل یک مرد فکر کن؛ مثل یک زن رفتار کن» رو دارم میخونم.
اما «به دست بیار و نگه اش دار» رو پیدا نکردم. میشه بگید مال کدوم انتشاراته؟
این صحبت من رو جسارتا ببخشید این اصطلاحیه که فلسفه داره:
اصولا مرد هایی که میخوان از تعهد به دور باشند و دنبال تجربه های جدید هستند این کار رو میکنند و در زمانی که کار خودشون رو میکنند و بعد جیم میشند (حالا یک روز یا بعد 2 3 سال رفاقت) اصطلاحا میگند F***'n run[/QUOTE]
این حرفتون واسه من کاملا مفهومه ولی چطور می شه تشخیص داد که هدف یه فرد چیه ؟ از نظر من همه مردا مثل هم برخورد می کنند اصلا نمی شه فهمید هدفشون چیه تا وقتی که حرف نزنن تازه اون موقع هم نمی فهمی:54: کلا با مردا تو نفهمی به سر می بری . از شدت سادگی پیچیده هستن .
- - - Updated - - -
مهستی جان این کتابو از اینترنت دانلود کردم نویسنده کریستین کارتر با ترجمه مریم رشیدی اگه چیدا نکردی می تونم واست میل کنم خیلی جالبه واسه من خیلی مفید بود