-
علي آقا نق نزن ديگه ببين همه اومدن اظهار همدردي كردن توام يه كم كوتاه بيا خب غذاي دانشگاه گرونه از خونه غذا ببر به خدا نون پنير خوبه بهتر از ماهي دانشگاهه.درثاني ميتوني بري با رئيس دانشگاتون حرف بزني و يه كم ننه من غريبم بازي كني:323: بهت كار دانشجويي بده و بهت تو شهريه تخفيف بدن ميدونم سخته ولي فقط دوندگي ميخواد اصلا ميتوني تو دانشگاه بوفه بزني-ميتوني كپي بزني-ميتوني تايپ بگيري-ميتوني سلفارو تميز كنيو هزارتا كار ديگه يه يا علـــــــــــــــــــي بگو و پاشو واسه تو كه اول راهي دير نيست :72:
-
مرسی از همه
از ظهر فکرامو کردم
فردا دانشگام
پس فردا که برگشتم اوله صبح میرم دنبال کار
اونم با قدرت
این ترمم اگه نتونستم واحد پاس کنم زیاد اشکال نداره
از ترم بعد بیشتر میخونم کنار کار
مرسی از همه
فقط برام دعا کنید که باز تو ذوقم نخوره بتونم با سختیام کنار بیام.:43:
-
زندگی همینه.
می خوری زمین، پا می شی، سختی می کشی. موفق می شی، شکست می خوری ...
اما نا امید نمی شی.
برمی گردی به عقب نگاه می کنی و لذت می بری از مسیری که با همه سختی هاش محکم و استوار اومدی.
مرد باش !
- - - Updated - - -
از الان با فکر نتونستم نرو جلو. می تونی و می خونی و واحدهات را هم پاس می کنی.
دو سه شب بیداری بکش، پاس کن دیگه.
-
درسو ول نکن شما که استعدادشو داشتی تا اینجا اومدی نهایتا کلاسهاتو ستونی تو 1-2 روز بردار و با استادا بحرف و باقی روزارو کار کن مثلا پیک رستوران شو. کارت پخش کن و ..
یکی از اساتید ما با یکی از ملیاردرهای ایران همکلاس بوده که میگه فلانی زمان تحصیل همیشه کفشش پاره بود اما ازون موقع هم جنم داشت. اما الان فقط چند ملیارد تومن وقف تو کشور داره.
شاید برای ما که سرمایه نداریم تا بیزینس کنیم درس خوندن و استخدام شدم بهترین کار باشه وگرنه از تو کارگری پای ساختمون هم آینده در نمیاد
زندگی همینه سخته:72: