دقیقا مشکل من همین یک خطیه که نوشتی که داغونم کرده.همونطور که گفتم مثل آدم آهنی میشه آدم. حالا حتما باید از این عوارض پناه ببرم به قرص دیگه با یه سری عوارض دیگه! مهستی قرصام سنگین بوده درسته؟
مشاوره روانپزشکی اینترنتی سراغ نداری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به یه روانپزشک دیگه مراجعه نکردین؟
من دوست دارم کمک کنم اما متاسفانه علمشو ندارم برادر من
فقط خودشون میدونن چه کار باید کرد
دعات میکنم خوب خوب بشی
کار نشد نداره
این که تجویز برای شما مناسب بوده یا نه بستگی به نوع و شدت مشکلتون داره.
در ضمینه مشاوره روانپزشکی من سایت خاصی رو سراغ ندارم و ضمنا با توجه به اینکه احتمال داره نیاز به تجویز داروی جایگزین باشه بهتره حضورا به پزشک مراجعه کنید.
.
توصیه اکید می کنم که سر خود دست به مصرف مجدد داروها برای شارژ شدن دوباره نزنین یا سعی نکنید با داروی دیگه ای علائم رو کاهش بدید.
.
عوارض جسمی داروها دیر یا زود از بین میره(البته خاطره وسوسه کننده ی سرخوشیش می مونه) شما باید به دنبال راهکار برای مشکلی باشید که در آغاز برای حلش به پزشک مراجعه کردید و گمون نمی کنم حل شده باشه چون درعرض یک هفته مصرف سیتالوپرام رو قطع کردید یعنی حداقل زمان دوره درمان هم اجرا نشده.
زمینه :|
نه متاسفانه.
این زمینه بود :302:میبینی واقعا حواس پرت شدم:33:
شما درست نوشتین که. خودم اشتباه کردم. :distracted: بالا رو نگاه کنین متوجه میشین.
اگه حواس پرتی هاتون در همین حد هستن پس مشکل خیلی هم جدی نیست. من روزی صد تا از این سوتی ها میدم و خودم هم قبول دارم که گیجم. اما اینو هم می دونم که اونقدری مهم نیست تا بخواد تاثیر چشمگیری روی رفتار و روابطم بزاره.
.
به نظرم بخشی از مشکل اینه که به خودتون تلقین می کنین. دوره مصرف شما خیلی طولانی نبوده و الان هم زمان زیادی ازش گذاشته. قاعدتا باید عوارض تعدیل میشدن.
اگه نمیخواید پیش پزشک برید؛ سعی کنین سرتون رو با چیزای دیگه گرم کنید. شاید بدونید که سیتالوپرام باعث افزایش سروتونین میشه.(سروتونین همونیه که احساس خوب میده) با ورزش و فعالیتهای بدنی مفرح هم میشه میزان تولید این ماده رو در مغز افزایش داد. همین طور استفاده از مواد غذایی خاص به این مسئله کمک میکنه. غذاهای شیرین و رنگی بخورید و گوشت سفید استفاده کنین.همینطور می تونین مکمل های ویتامین b6 مصرف کنین.
براتون آرزوی سلامتی می کنم.
آره واقعا اوضاع شما بدتر از منه!:315:
چندتا ورق از قرصام مونده ها ميخاي بدم بهت!؟:311:
حالا خارج از شوخي خيلي حواس پرتم اما مشكل اصليم همونطور كه گفتم عدم ادراكه،چندتا مثال ميزنم:
بوقلمون سخاري یا نون و ماست واسم تفاوتي نداره
1 ماه نمك آبرود یا 1ماه تو تهران واسم فرق نداره
قبلنا برف ميومد يا بارون يه حس خاصي بهم دست ميداد اما الان برف و بارون يا آفتاب واسم فرق نداره
رو خيلي مسائل تعصب داشتم البته تعصب بجا و منطقي اما الان ندارم
و خيلي مثالهاي ديگه ميتونم بزنم اما چكيده اي مطلب اينه كه تو هر محيط يا شرايطي كه هستم دركش نميكنم، ادراك بيناييم هم افتضاح شده
- - - Updated - - -
عاشق مطالعه بودم اما الان یک صفحه هم نمیتونم بخونم
از ابراز همدردی و پیشنهاد سخاوتمندانه تون بسیار سپاسگزارم. اما بهتره دورشون بریزید.
شاید بخشی از این حالات مربوط به افسردگیه.
بخشیش اثرات داروئه که خب خواه ناخواه یه رد کمرنگی ازش میمونه.
درمورد بینایی حتما به چشم پزشک مراجعه کنید. اللخصوص اگر چشمتون خونریزی داشته.
نمی دونم دوز مصرفتون چقدر بوده اما چون روی مغز اثر میزاره می تونه شخصیت یه آدم رو به کل عوض کنه. کلا آدم روال میشه. دیگه زیاد فکرشو مشغول مسائل نمی کنه.
راستی شما هنوز هم گاهی میرید سراغ جعبه قرصا؟! مثلا برای اینکه بتونید درس بخونید یا... اگه آره که واویلا:81: داروهایی با عوارض کمتر هم الان تو داروخونه ها هست که حداقل جایگزین کنید.
چی شد که مصرف دارو رو شروع کردین؛ به توصیه هم کلاسیها برای افزایش تمرکز و... یا نسخه دکتر؟ چرا قبل از روانپزشک به روانشناس مراجعه نکردین. البته الان هم دیر نیست. به نظرم یه روانشناس هم بتونه به شما کمک کنه. البته نه اینترنتی.
یک نفر اینجا راهنمایی درست و حسابی مارو نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!