نقل قول:
،اما اگه اون عقایدارزشمند نیستن خب ازقیدشون بگذروخودتو راحت کن این چه عذابیه داری به خودت میدی،چون علاوه براصول اخلاقی،اصول مشاوره ومنطق هم میگه چنین ازدواجی موفق نخواهد بود وآخرسر هزینه ای که دوخانواده میدن بیشترازسودیه که بدست میاری،..
عقاید من به خاطر موضاعاتی هست که بهتر بود نمی فهمیدم . ماست وقتی سفیده نمی تونم بگم سیاهه
نقل قول:
ببخشیداین حرفو میزنم ولی پنهانکاری این شکلی میشه نفاق.اونوقت حاضری یه شخصیت توخالی داشته باشی اما عوضش به یه منافعی برسی؟مطمئنا انعکاس روانی دوچهره بودن قطعیه.تازه شایدبه منافع موردنظرت برسی شاید نرسی.باورکن این شرایط رو در دیگران دیدم که باچه نیتهایی ازدواج کردن وبه چه نتایج بدی رسیدن والان راهرو دادگاه هاهستن.
من خیلی جاها محبورم در مورد عقایدم دروغ بگم . حالا به یکی دیگه هم دروغ بگم اتفاقی نمی یفته
نقل قول:
من بهت پیشنهادمیکنم.اگه دنبال اون پول هستی،خانوادت رو راضی کن درجهت اشتغال وکارجدیدی اونو بهت بدهند سرمایه گزاری کنی.اینجوری نه به خانواده خودت دروغ گفتی،نه عذاب وجدان داری،نه بازندگی خودت وکسی بازی میکنی،
برادر من مامان و بابام بچه نیستند که گولشون بزنم ........
نقل قول:
.تازه شایدبه منافع موردنظرت برسی شاید نرسی.باورکن این شرایط رو در دیگران دیدم که باچه نیتهایی ازدواج کردن وبه چه نتایج بدی رسیدن والان راهرو دادگاه هاهستن.
خیلی تا الآن به ازدواج فکر کردم . شاید فقط سه سال و خورده ای هست که اینجا دارم در موردش حرف می زنم . آمار طلاق که الآن خیلی بالاست . در شهر های بزرگ که 30 یا 40 درصد هست و حالا اگه من زن بگیرم کارمون بخه طلاق هم برسه دختره چیزی رو از دست نمی ده . به نظرم برای من هم تجربه ی خوبی هست و حالا اگه کار به طلاق هم برسه خیلی چیزی رو از دست نمی دهم . خودم احتمال زیادی می دم که در ازدواج اولم کارم به طلاق برسه اما بازم امیدم رو از دست نمی دم .
همین که یکبار با یک دختر نجیب و سالم بتونم ازدواج کنم و حتی اگه کارمون به طلاق هم بکشه بهتر از اینه که بخوام تنها زندگی کنه
- - - Updated - - -
1)سن شما چقدر است ؟
24
2)در چند سالگی دوست دختر داشتین و الان چندوقت هست که از این موضوع دور بودین؟
18 .از حدود یکسال پیش که دوست دخترم ازدواج کرد
3)گویا خانواده شما مذهبی هستند.شما چقدر با خانوادتون متفاوت هستین؟
خانوادم خیلی مذهبی هستند و من اصلا مذهبی نیستم
4)اعضای دیگر خانوادتون از نظر مذهبی چه طوری هستند؟آیا خواهر و برادراتون ازدواج کردند؟از این نظر مذهبی چه طوری؟ آیا خانوادتون حتما می خواهند که با دختر مذهبی ازدواج کنید؟
فقط یک داداش دارم . اون نه مذهبی هست نه غیر مذهبی . بله گفتند که اگه می خوام از یک خانواده ی غیر مذهبی زن بگیرم اصلا بی خیالم می شوند و برام خواستگاری نمی روند و حتی عروسی من هم نمی آیند .
5)ملاک های اصلی شما برای انتخاب همسر چیست؟
نجابت بعدش خانواده ی خوب بعد زیبایی
6)آیا الان دارید جلسات خواستگاری را طی می کنید؟چند جلسه گذشته؟
مادرم رفته تا الآن سه بار که برای سال پیش بود که بعدش خودم بی خیال ازدواج شدم . اما تا الآن از کسی خوشش نیومده که در جلسه ی بعدش من برم
مادرم گفته که ترم یک ارشدم که تموم بشه دوباره میخواد برام بره خواستگاری .