سلام. دوستان اگه امکان داره نظرتون را در مورد نگاه کردن مرد به خانم ها که توی پست اخرم گفتم رو بگید
به نظرتون طبیعیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. دوستان اگه امکان داره نظرتون را در مورد نگاه کردن مرد به خانم ها که توی پست اخرم گفتم رو بگید
به نظرتون طبیعیه؟
حسادت سم هستش که اطرافیان دارند پخش میکنند توی زندگیتون...
در این موردی که فرمودید:
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
"راستش یه چیزی هم که شاید باید میگفتم اینه که من حدود یه ماه پیش خیلی تصادفی توی لپ تاپ نامزدم یه سری عکس دخترای خیلی زیبا رو دیدم دخترایی که قیافشون با من خیلی فرق داره بعضی هاشون بازیگر خارجی بودن و مدل وبعضی هاشونم که من نمیشناختم و از اون موقع شد که من بیشتر ناراحت شدم البته به خودش چیزی نگفتم اما خب اون چرا باید عکس این دخترای خوشکلو تو لپ تاپش داشته باشه؟ خب حتما خوشش میاد از اونا البته این رو هم بگم که من از لحاظ قد و وزن متناسبم و خوب ولی قیافم خیلی معمولیه اون دخترا خیلی خوشکل بودن....
به هرحال من زنم قراره در اینده بچه دار بشم و خب طبیعتا قیافه من بهتر از الان نمیشه اما نامزدم انگار از لحاظ ظاهری داره بهترم میشه نسبت به چند سال پیش .دوستام که میبیننش میگن چقد شوهرت جذابه....چقد ظاهرش مردونست..چقدر .....
من خسته شدم از این حرفا....
در ضمن نامزدم وقتی با هم بیرون باشیم به دخترای خوشکل نگاه میکنه من نمیدونم این نگاه طبیعیه و ایا همه مردا اینجوری هستن یا نه ولی من ناراحت میشم و این مسایلی که توضیح دادم هم باعث شده بیشتر ذهنم درگیر این قضیه بشه
در ضمن نامزدم کارمنده و الان ترم سوم ارشد هست من از یکی از دوستام شنیده بودم که قبل از عقدمون با یکی از همکلاسیاش دوست بوده در حد کم. منم این موضوع رو از خودش پرسیدم اونم گفت که اون دختره خودش بهش پیام داده و خواسته که با هم دوست بشن و اونم قبول نکرده و نامزدم گفت که این دختره تنها مورد نبوده چن تا دختر دیگه هم بودن که خواستن باهاش دوست بشن اماا اون قبول نکرده منم دلیلش رو پرسیدم گفت ک از دخترای اینجوری اصلا خوشش نمیاد و فقط به من فکر میکرده و از این حرفا....
من نمیخام تا اخر عمر نگران این باشم که کسی وارد زندگی شوهرم بشه نمیخام همش غصه بخورم که چرا خوشکل نیستم
به نظر شما یه مرد ممکنه تحت تاثیر حرفای دیگران نظرش عوض بشه؟ "
من چون از جنس شوهرتون هستم نشون میده که ایشون ارضا نشده و کمبودی از نظر عشقی خیلی حس میکنه یا اینکه از اول این شکلی بوده و شما متوجه نشدید ؟
به هر حال بنده این مورد رو بد میبینم مثل این میمونه طرف ازدواج کرده و داره به زنش خیانت میکنه.
حالا میتونه ارضا از طریق نگاه کردن به تصویر زن دیگه باشه ، چت باشه یا هر چیزی که خارج از چارچوب فاکتور های ازدواج باشه. اصولا ازدواج میکنیم که کاستی های عاطفی رو برطرف بکنیم (چیزی که خانواده نمیتونه بهمون بده) و از طریق کسی که دوسش داریم حمایت بشیم ولی وقتی که کسی از اعتماد ما سو استفاده میکنه رو من نمیتونم روی این فرد حساب باز کنم.
البته باید رفتار شما هم بررسی بشه و داستان رو نمیشه یک طرفه قضاوت کرد.