نوشته اصلی توسط
بی وفا
سلام اقا عباس عزیز و دوست داشتنی
برادر عزیزم حالا چرا ناراحت شدی ؟ دوستان نظرشونو دادند شما در اخر تصمیم گیرنده ای یا دوست داری به تصمیمشون احترام میزاری و یا با عقل خودت انتخاب می کنی
امیدوارم بتونیم دقایقی رو با هم مردونه صحبت داشته باشیم
خوب عباس اقا اول از همه بهت تبریک می گم که پیشقدم شدی برای این امر فقط امیدوارم شما هم مثل ما تو خواستگاری دهنت نسوخته باشه :311:
دوست دارم با یه خاطره بحث رو پیش ببریم جات خالی چند ماه پیش در همین جایگاهی الان حضور داری بودم همین خواستگاری
حالا خوبه شما چند باری رفتی عادت پیدا کردی
یادمه اولین بار بود که رفتم داشتم از استرس بیچاره می شدم قبلش یکی از دوستان تو همین تالار گفت استرس نداشته باش اگه داشتی چایی بخور جات خالی چایی رو خانوم اورد و ما هم بسم الله از حول زدیم تموم زبون و لبمون رو سوزوندیم :311: تا اخر خواستگاری دیگه لب به چایی نزدم باور کن
خوب عباس عزیز چرا از خانوادت بیشتر برامون نمی گی چند تا فرزندین ؟
ولی بزار یکم از تجربیاتم بگم منم مثل شما دنبال یه کسی بودم که اهل دوستی نباشه درکت می کنم تا حدودی ولی خود منم دنبال این دوستی ها نبودم ولی شما گفتی دو بار دوست بودی عیب نداره خودت قبول داشتی دوران جاهلیت گذشت و در موردشم اصلا حرف نمی زنیم خوبه؟؟؟
نمی خوام بیشتر از اینا گیجت کنم فقط می خوام بهت بگم که همیشه از روی عقلت تصمیم بگیری نه احساست همیشه تصمیم گیرنده خودت باشی و عقلت و تا زمانی که اطمینان پیدا نکردی امادگی نداری ازدواج نکن
ازدواج رو برات دو دسته می کنم :
1: ارامش
2: عذاب
ارامشش قشنگه خیلی هم خوبه بی شک میگم بهت ارمش مطلقه
عذابش هم باید بهت بگم که منظورم از عذاب دردسر زیاد داره از سر شلوغی زمان عقد بگیر تا اشنایی بعد ازدواج از همدیگر
کلات برات بگم اینه که ازدواج علاوه بر اینکه سنت پیغمبره و اینا ادم رو ازش یه مرد میسازه می دونم که پسر خوبی هستی :18: انشالله با ازدواج از اینی که هستی بهتر میشی
هیچ وقت هم نا امید نشو تو چیزی از دست دادن نداری جز یه مقدار گل و شیرینی اونم اگه خواستگاری باشه اگه هم یه دیدار ساده باشه خرجش دو تا یخ در بهشته دیگه مگه نه؟ :311:
همیشه سعی کن بهترین هارو انتهخاب کنی و این حس بد رو هم از خودت دور کن همین الان هم دور کن چون مانع انتهاب درستت میشه:104:
بهترین هارو برات ارزو دارم پسر گل باز هم سوال داشتی در خدمتم عزیزم:72: