درود بانو
- جلو همه حتی محارمم میگه باید حجاب کامل داشته باشی تورو خدا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:302:
با این اصلا موافق نیستم البته بعضی ها هستن اینکارو انجام میدن ولی بنظرم واجب نیست چون توی دین هم نزده.ولی مثلا جلوی /آقایون انجام بدی فکر نکن موضوع خاصی پیش بیاد.
(( - اگه یه مشکلی با خانوادم پیدا کنه و خانوادش بهش بگن که چرا اینقدر زنتو اذیت میکنی یا مامانم زنگ بزنه و شکایت شوهرم رو به خانوادش کنه او هم برمیگرده و خیلی درمورد خانوادم بد میگه این مشکلاتیه که من با شوهرم دارم فعلا همینها به نظرم رسید.....................:47:
دیشب تا ساعت 4 صبح اشک ریختم پدرم خیلی از شوهرم حرف زد البته اینقدر ازین حرفا میشنوم که دیگه عادی شده اما یه حرفیش منو خیلی ترسوند گفت اون تورو برای سرگرمی میخواد وقتی هم که سربازیشو کرد و برگشت و شرایطشم بهتر شد اینقدر اذیتت میکنه که آخرش خودت زندگیتو ول کنیhttp://www.taahod.com/images/smilies/omid_kz/cry.png ))
با baby عزیز موافقم هیچوقت نزار به خانواده ها بکشه مشکلاتتون اصلا خوب نیست بعدا چوبش رو میخوری
از نظر آرایشی از نظر من که خانومم چادری محجبه کامل هستش خودش توی خونه دوس داره آرایش کنه واسه من ولی نمیدونم چرا اصلا دوس ندارم خودمم موندم بخدا بهش میگم بدون آرایش خوشگلتری چون عادت اینجوری احتمالا شوهرتون هم مثل منه از نظرش اینجوری ساده خوشگلترین زندگی با لج و لجبازی درست نمیشه بانو :72:
3((-وقتی میخوام برای خانوادم کاری کنم میگه تو دختری وظیفه نداری این پسره که وظیفه داره اما اگه برای خانواده خودش کاری کنم خیلی خوشحال میشه و میگه وظیفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
این هم برمیگرده بنظرم اینکه میخواد والا اقتدارش رو نشون بده و به خانوادت نشون بده دخترشون دیگه الان شوهر کرده و زیر نظر خودشه و داره جایگاهشو نشون میده این توی مردا یه چیز همگانیه.واسه خانوادشم داره بهشون نشون میده ببینین چه زن خوب و مطیعی گرفتم البته این واسه اولاشه بعدا درست میشه حساب کار دستش میاد :311:
((حتی موقع عقد و چشن عقد فقط به پول اهمیت میده حتی بهم میگه وقتی سرکار رفتی باید حقوقتو تو یه حساب مشترک بذاری نمیونم با این رفتارش چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.taahod.com/images/smilies/omidam/omid3.gif ))
چون گلپسرت خودش داره کار میکنه زحمت میکشه به سختی داره پول درمیاره اینو میگه منظورش اینه پولایی که در میاری حیف میل نکن اخه مردا فکر میکنن زنا حساب کتاب نداره خرجاشون و پولاشون رو حیف میل میکنن
(( نه تنها مادر شوهرم بلکه کل خانواده با این ازدواج مخالف بودن و برای همین هم شوهرم رو زیاد ساپورت نمیکنن.....خانواده من هم با این ازدواج مخالف بودن و حالا خیلی احساس تنهایی میکنم))
خواهر من توکل و امیدت به خدا باشه و بس دلت رو بسپر به دستش غمت نباشه اوستا کریم خیلی عزیزه هوای بنده هاشو داره
من فکر میکنم یکم داری لجبازی میکنی بخدا زندگی اینجوری نیست با لج و لجبازی که چیزی درست نمیشه تازه خرابترم میشه.خداوکیلی حیف نیست دوران خوش عقد رو داری با گلگی از همدیگه میگذرونین؟یکم صبور باش بانو یادتم باشه این یه کلمه جادویی هستش که زنای متاهل بهتره یاد بگیرن
چشم :72: همین یه کلمه جادو میکنه بخدا با خنده هم بگو یه عزیزم و عشوه هم بهش بچسبونی دیگه نور الا نوره بخدا :58: مردا دلشون بیچاره ها به همین چشم های الکی خوش میشه احساس اقتدار میکنن بازم میگم زندگیت حیفه مشکلاتت رو به خانواده ها نکش.سعی کن با سیاست جلوی خانوادش رفتار کنی مخصوصا مادرش چون مردای ایرونی به مادراشون خیلی خیلی خیلی حساس هستن
شاد و سربلند و پیروز باشی بانو