پدر شما حق ندارد تصمیم بگیرد فقط می تواند راهنمایی کند
نمایش نسخه قابل چاپ
پدر شما حق ندارد تصمیم بگیرد فقط می تواند راهنمایی کند
شما خیلی به شیک و نوساز تاکید دارید، متاسفانه مسائل جالب نیست.
اینکه آدم جای خوب زندگی حرفی نیست مثلا اینجا آسانسور واسه پارکینگ ماشین ام هم دارم و تو پنت هوس هستم فکر میکنی جای فوق العاده ایه ؟ جرات نمیکنم بگم خیلی شیکه... به من گفتند ساختمان تا فلان ریشتر مقاومه رفتم پی و خاک رو آنالایز دادم فهمیدم چه کلاهی سرم رفته! واسه شروع به نظرم بهتره که یا یه خونه کوچیک شروع کنید چون جمعیتی ندارید در ضمن نگهداریش هم ساده تره (خدمتکار و فلان رو بذار کنار ممکنه هزار اتفاق بیوفته)
از نظر من بهتره که یک ویلا در منطقه ای گرفته بشه که از نظر امنیت سطح بالایی باشه وگرنه آپارتمان نشینی رو با توجه به اینکه تجربه شو دارم و اصلا قبول ندارم. حالا آدم هاش هر چقدر پول هم داشته باشند باز یه جا هایی رو با هم مشکل دارند. چون حلالیت پول تا یه حدیه یه جایی میرسه که چیزی رو نمیتونه حل کنه.
شما نگران چیزی نباشید، فعلا عاشق هم باشید تا چی پیش میاد.
- - - Updated - - -
بر عکس حق دارند که خوشبختی دخترشون رو بخوان، از اونجایی که ازدواج به سبک سنتی بوده توقعی هم نباید داشته باشید که دخالت ها رو نببینید، این چیزی که شما میفرمایید مال دوره ای هست که شما به صورتی ازدواج رسمی و سنتی نکرده باشید و دو طرف با عقل خودشون و شناخت قبلی با هم بودند و هستند البته در ایران هم همچین رسمی کم داریم. (صحبت ام با دوستی قبلی فرق میکنه )