دوست عزيز
به خودت رحم كن وخودتو باوركن اگه درد منو بدوني عشق كه سهله ازش متنفر ميشي ثانيا شما كه الحمدلله باسوادي با اون مدركت حيف نيست خودتو داغون كني مطمئن باش حساسيتت بيخوديه هست كسيكه بتونه جاي اونو برات پركنه برو واونوپيدا كن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزيز
به خودت رحم كن وخودتو باوركن اگه درد منو بدوني عشق كه سهله ازش متنفر ميشي ثانيا شما كه الحمدلله باسوادي با اون مدركت حيف نيست خودتو داغون كني مطمئن باش حساسيتت بيخوديه هست كسيكه بتونه جاي اونو برات پركنه برو واونوپيدا كن
سلام از همه دوستان که توی این دو روز من رو راهنمایی کردن بینهایت ممنونم راستش از اینکه با این سایت آشنا شدم خیلی خوشحالم ولی فکر میکنم باید به یک روانپزشک مراجعه کنم امیدوارم یه دکتر خوب پیدا بشه
باز هم مممنون از راهنمایی همه دوستان
سیگار غلطه بعد از یه مدتی اگه جواب نداد حتما می خوای بری سراغ مواد!!!
چه راهی بهتر از اینکه یه بار دیگه بهش بگی که می خوای باهاش ازدواج کنی اگه جواب نه شنیدی بپذیر که تو رو نمی خواد همونطور که تو بقیه دخترای همکلاسیت رو نمی خواستی
اراده خودت رو باید قوی کنی به خودت توکل کن خودت رو دست کم نگیر اعتماد به نفست رو از دست نده
فکر می کنی چون ترکت کرده ضعفی داشتی یا مشکلی؟نه اینطور نیست خام بودی و نابلد بدون تجربه گذشته و حالا یه تجربه داری دنبال دوست دختر نرو که مشکلاتت بیشتر از گذشته میشه وضعیتت رو به ثبات برسون بعد برو دنبال ازدواج
در پناه حق
سلام
شما به اون علاقه دارید و لی اون حتما حسی نسبت به شما ندارد اگر به شما علاقه داشت هیچ وقت با همکارتان گرم نمی گرفت
دخترها اگر کسی را دوست داشته باشند هیچ عشقی عشق اول نمی شه .و هیچ وقت دختر فراموش نمی کنه عشقش و . پس حتما به شما وابستع نشده که با همکارتان گرم گرفته . سعی کن فراموشش کنی و یا اینه ازدواج کن . عشق یک طرفه یعمی پوچ و بی معنی .
30 سال از عمرتون می گذره و فوق لیسانس هم دارین و یک ذره جرات ندارین تا با دختر مورد علاقتون صحبت کنید. اصلا جالب نیست یه فکری به حال خودتون کنید.نترسید شما روبه دار آویزون نمی کنه.
سلام برادر گلم
از شما دیگه بعیده فراموش نمیتونم بکنم دیگه چیه؟
ببین از نظر من خوب فکراتو بکن شاید برات اشوه اومده.شاید تو تلاش خودتو نکردی شاید کوتاهی کردی.
البته همه اینها شاید بود چون من که نمیدونم.اگه اینطور بوده شاید بتونی درستش کنی.ولیییییییییییییییییی
اگه میدونی اون خواهان تو نیست دیگه چرا خودتو کوچک کنی من خودم فراموش کردن رو تجربه کردم سخته ولی شدنی.تازه تو که باهاش ارتباطی نداشتی که بهش وابسته بشی.فکرش رو بکن اگه باهاش ارتباط داشتی و بعد به هم میخورد چقدر سخت بود؟؟؟؟تازه اونهایی که چنین اتفاقی براشون پیش اومده هم تونستن فراموش کنن برسه به شما .برو خدا رو شکر کن و اینقدر ضعف نشون نده بابا تو مردی یارو میبینی دختره و حساس و ... بازم میتونه فراموش کنه.خوش باش و قدر خودتو بدون