-
منتظر پاسخگوییتون هستم
با سلام خدمت جنوب سرخ عزیز :72:
ممنون از پاسخگوییتون
تجارب ارزنده ای بودن
تجربه های بعدی من:
1- مثبت اندیش باش اما زود باور نباش
2- چیزی و تجربه ای رو میدونی عملی کن چون خیلی چیزها رو میدنیم اما موقع عمل کم میاریم
3- هیچ وقت از رحمت خدا مئیوس نشویم
4- بعد ازدواج باید دور بعضی از علایقمان را دور بکشیم
5- غرور را با غرور می توان شکست
منتظر تجربه های شما دوستان عزیز هستم
لطفا همراهی کنید
-
بی همدم جان میشه راجع ۵ توضیح بدی ؟نفهمیدم آخه...:325:
تجربهای که میخوام بنویسم اینه که
۱.هرچیزی رو که واقعاً از ته قلب از :43:خدا:43: بخوای بهش میرسی ،من الان در این ثانیه ۵ موردش(شفای خواهرم،مسافرتی که هیچ وقت توی ذهنم نمیگنجید،بر گشت پدرم که بعد از این که کلی گریه کردمو خوابم برد و چند ساعت بعد با صدای بابام بیدار شدم،و ...) اومد جلوی ذهنم میتونم هر کدومو اندازهٔ یک صفحه با حس اون لحظه ام و معجزهای که خدا برام کرد توصیف کنم ،،،
۲.این که شب بتونی سرتو روی بالش بذاری بدون اینکه کینهٔ هیچ کسی رو توش راه داده باشی خیلی مهمه ، من دارم سعی میکنم ولی هنوز ۱۰۰ درصد موفق نشدم
۳.فکر میکنم همدردی کلمه ایه که عمقشو باید درک کنیم ، یعنی هر وقت دیدیم کسی مشکل داره خودمونو جاش بذاریم اون وقته که میتونیم ۱۰۰ درصد کمک رو بهش بکنیم ، به نظر من همدردی یعنی این ، نه فقط بازی با چند تا کلمه...:81:
-
سلام یکتای تنهای عزیزم:72:
واقعا تحت تاثیر حرفات قرار گرفتم خیلی جالب بودن خیلی :43:، یک دنیا تشکر ف با همشون موافقم
در مورد گزینه ی 5 می خوام بگم که : یکی از استادهامون همیشه این توصیه رو میکرد و من هیچ وقت برام قابل هضم نبود که چطور غرور رو میشه با غرور شکست تا اینکه بالاخره فهمیدم :
وقتی کسی در مقابل ات مغروره و خودش رو از تو بالاتر میدونه ، خودت رو پیشش کوچیک نکن و حالت چسبندگی بهش نداشته باش چون بیشتر مغرور میشه و شخصیت تو رو خورد می کنه ، اما اگر در مقابل غرورش تو هم مغرور باشی و برای خودت شخصیت قائل باشی ، چرا که تواضع زیاد پیش فرد مغرور هم او را مغرور تر می کند و هم غرورش تو را له می کند و تو هم با مغرور شدن در مقابل اینگونه افراد ، غرور آنها را میشکنی و نمی گزاری زیر غرورشان له شوی ( البته این مثال درمورد زندگی زناشویی صادق نمی باشد و فقط در روابط اجتماعی موثر است ) .. نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه اما نمی دونم چرا توضیح اش برام سخته
می خوام یه مطلب بزارم امیدوارم که خوشتون بیاد:
به آرامی آغاز به مردن می کنی
به آرامی آغاز به مردن می کنی اگر سفر نکنی ، اگر کتابی نخوانی ، اگر با اصوات زندگی گوشنکنی ف اگر از خودت قدر دانی نکنی ،
به آرامی آغاز به مردن می کنی ، زمانی که خود باوری را در خودت بکشی ، وقتی نگزاری دیگران به تو کمک کنند
به آرامی آغاز به مردن می کنی : اگر برده ی عادات خود شوی ، اگر همیشه از یک راه تکراری بروی، اگر روز مرگی را تغییر ندهی ، اگر رنگ های متفاوت بر تن نکنی ، یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی ،
به آرامی آغاز به مردن می کنی : اگر شور و حرارت ، از احساسات سرکش ، و از چیزهایی که چشمانت را به درخشش وامیدارند و ضربان قلبت را تندتر می کنند دوری کنی
به آرامی آغاز به مردن می کنی ...اگر هنگامیکه با شغل ات و عشقت شاد نیستی
پابلوا نرودا
-
درست میگی عزیزم انسان بدون غرور هیچه ،مخصوصاً وقتی که برای یه آدم بی ارزش خودتو کوچیک کنی و غرورتم زیر پا بذاری اون وقته که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری ...:47:
-
غرور در مقابل شخص متکبر عین تواضع و فروتنی است...
امیر مومنان علی(ع)
-
تجربه و نظر یادتون نره
با سلام:72:
تجربیات دیگرم :
1- بعد ازدواج نباید اسرار خانوادگی رو به همسر گفت. باید خیلی راز دار بود مگر آن مواردی که دانستنش لازم است.
2- وقتی عصبانی هستی و کسیبهت متلک گفته و قصدش اینکه خوردت کنه ، عصبانی نشو و با حالت خونسردی جوابش رو بده ، این طوری موثر تره.
3- دل کسی رو نشکن ، گاهی یک کلمه و یک حرف ، قلب کسی را آنقدر می شکند که با هزاران کلمه و جمله هم قابل جبران نیست.
4- هیچ وقت نذار کسی به نقاط ضعف ات پی ببره . حتی اگه رو نقاط ضعفات انگشت بزارن و حسابی برن رو اعصابت ، نذار بفهمن که نقطه ضعفته.
5- دو طرفه به هر قضیه ای نگاه کن و فکر نکن همه مقصرند و در حق ات ظلم شده .
6- زن و شوهر دعوا کنند ، ابلهان باور کنند. یادم میاد قبلنا وقتی خواهر و یا برادرام تو زندگی شون اختلاف میفتاد ، خیلی ناراحت می شدم اما بعدا اونا اشتی می کردن و فقط حرص خوردن واسم می موند. ( البته إن شاء الله همه ی دعوا ها و کدوتها به آشتی تبدیل بشه )
7- چیزی که در حد توانت نیست انجام نده.
8- اینکه چیزی که وظیفه اتنیست ، وظیفه ی خودت ندون ، چونکه یه مدت که انجام بدی همه ازت انتظار دارن ، و اگر یک بار کوتاهی کنی ازت دلخور می شن ( مرگ اول به از صلح آخر )
9- در مقابل محبت ات انتظاری نداشته باش.
10- خودت روگول نزن، ما گاهی وقت ها خودمون رو گول می زینم و نمی خواییم واقعیت رو اونطور که هست قبول کنیم.
11- تو در دنیا یک نفری ، اما برای یک نفر تمام دنیایی
12- هیچ درمانی بهتر از داروی معنوی اثر نمی کند .
13- تفکر یا همه و یا هیچ رو کنار بزار
14- آخر همه چیز خوب تموم میشه و اگه نشد بدون هنوز آخرش نرسیده : چارلی چاپلین
اگه قرار باشه دنیا به عقب برگرده چه کاری رو انجام نمی داید؟
منتظر جواب و تجربه هاتون هستم:43:
- - - Updated - - -
ممنون جنوب سرخ عزیز:72:
- - - Updated - - -
ممنون جنوب سرخ عزیز :72:
حدیث گران بهایی بود:43:
-
سلام بی همدم
اسم خوابم ناامیدی و هدررفتن عمر
اگه دنیا به عقب برگرده تا این سنم هم که شده با هیچ پسری حتی پنهانی یا شیطانی یا هر جور دیگه حتی حرف هم نمیزدم حتی جواب اسمس هم نمیدادم حتی اسمس ناشناس و اشتباهی....همونطور که تا 25 سالگی با هیچ پسری حتی در حد حرف زدن هم نبودم
بچه ها جواب به اسمس منو بدبخت کرد .. روزی که از شدت تنهایی جواب دادم و در همه موردهایی که پیش اومد نخواستم بد باشه اما رابطه اخرش به جاهای افتضاحی کشیده شد
تجربه ها
1- هیچ چیز به اندازه اینکه همیشه سعی کنی به یاد خدا باشیی ادمو حفظ نمیکنه.. کافیه نخوای به خدا فکر کنی اونوقت از شیطان هم کمتر میشی
2- غرور کسی که دوستش داشتم و مستقیم بهش نگفته بودم رو با غرور خودم خورد کردم خودم واسه دل خودم مغرورانه باهاش برخورد کردم اما در کمال تعجب دیدم بعد 3 4 سال اعتراض کرد که چرا وقتی میبینی منو محل نمیذاری و ... کسی که عمرا فکر نمیکردم بی محلی من عصبیش کنه
3- مهربانی زیاد گند میزند به زندگی ادم !! چون همون ادم مورد 2 چون خواستم بهش ثابت کنم نه اصلا اینطور نیست توام مثل خانواده ت عزیزی و فلان... کم کم اسمس داد و منو از راه عادی زندگیم ودرس خودندنم انداخت و چون دوستش داشتم از یه شهر دیگه 7 ماه اس داد تا صبح بیدار میموندم که جوابشو بدم با محبت زیاد!! اهل تله سکس بود من جواب بد نمیدادم فقط بخاطر علاقه خاصم جواب میدادم. بعد 7 ماه دیدیمش گفت هیچ حس خاصی نبوده تو چرا بیدار میموندی حالا من اس میدادم تو چرا ج میدادی!!!
4- 9 ماه تنها موندم دوباره یه نفر ناشناس اس داد درددل کنه گفتم باشه و این تبدیل شد به اتفاقی که تا الان درگیرشم ...و اینبار دیگه کار به رابطه جنسی کشیده شد
بچه ها همه اینها نتیجه موارد زیر بود:
1- واسه خودم احترام قائل نبودم و خودمو دوست نداشتم
2- اعتماد بنفسم پایین بود
3- محبت زیاد و بیش از حد
4- فکر نکردن و از عقل استفاده نکردن
5- به یاد خدا نبودن و ناامیدی از بهتر شدن اوضاع
و الان حسرت میخورم که نمیتونم با افتخار بگم تا حالا حتی دست کسی بهم نخورده!!
-
تلنگر
سلام خانوم مجرد عزیز:72:
ممنون از پاسخ گویی ات.:43:
من یه تجربه ای دارم که نمی دونم بگم یا نه چون برای همه ی ادمها قابل صدق نیست اما در مورد بعضی افراد باید انجامش داد:
اینکه بعضی افرادو باید نشوند سر جاشون ، چونکه حریم خودشون و دیگران رو نمی شناسند و با توهین تحقیر باهات برخورد می کنند و هر چی از دهنشون در میاد بهت می گن و اگه خدای نکرده شما جواب بدی خون به پا می کنند
به نظرم باید قوی تر از طرف باشی و یک بار حسابی بنشونیش سر جاش و دیگه نذاری جرات توهین بهت روداشته باشه . مرگ یک بار شیون هم یک بار.
نظر یادتون نره
من اگه به گذشته بر میگشتم ، بهتر درس می خوندم و و قتم رو به بطالت نمی گذروندم
اسم خوابمم هم می ذاشتم : تلنگر
-
اره اون طرف شماره 1 رو مقصر همه موارد بعدی میدونم چون یه خنجر عمیقی به قلبم زده که.....
همیشه از رفتار من ایراد میگیرفت حتی بعد اون ماجرا.. اخه فامیلیم
منم بعد یک سال از تموم شدن ماجرامون دیگه برام مهم نیست چطور باهاش برخورد کنم حرفاشم نشنیده میگیرم بتونم با تیکه جوابشو میدم
نمیتونم نفرینش کنم اما نفرین کنم میگیره خودشم اینو گفته!!
کلا اره ادم نباید فکر کنه همیشه مقصر خودشه!!
تربیت والدین خیلی موثره.. نباید بچه رو با توهین و تحقیر و کتک بار اورد که بعدها نتونه به خودش احترام بذاره
کلا هم بگم تازه فهمیدم غرور واسه دختر لازمه
:305:
-
رابطه پنهانی خیلی خطرناکه. خیلی هم ضربه زننده.
رابطه تون را از والدینتون پنهان نکنید. سعی کنید تا جایی که ممکنه نزدیکانتون در جریان روابطتون با جنس مخالف باشند.
اینطوری هم اشتباه کمتری مرتکب می شید
هم مورد سواستفاده قرار نمی گیرید و طرف راحت بزنه زیر همه چیز و ...
هم اگر اتفاقی افتاد تنها نیستید. کسی هست که به حرفهاتون گوش بده و آرومتون کنه و کمک کنه از اون مرحله راحت تر بگذرید.