تمام این مسائلو خودم بارها بررسی کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام این مسائلو خودم بارها بررسی کردم.
سلام.
تا حالا خواستگاری نداشتید که مستقیما با خودتون صحبت کنه؟
چرا بوده کسی که با خودم صحبت کنه ولی بازم هیچی اونم همین طور گفته دختر خوبی بود ولی نشد.بارها شده کسایی که اومدن خواستگاریم اگه آشنای دور بودن تو یه مهمونی ما رو میدیدن ازمون خجالت میکشیدن من موندم اگه خوبم اگه هر میاد خواستگاری این حرفو میگه پس چرا تا حالا هیچی نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم
فکر نمیکنی توی ذهنت محالاتی برا خودت ایجاد کردی؟ حس نمیکنی که دیگه قراره هیچ وقت ازدواج نکنی؟ هیچ میدونی ماورا الطبیعه خیلی خیلی تو جریاناتمون تاثیر میذاره ؟
از احساسی که داری بگو چه فکری راجع به خودتو ازدواج داری همین حالا؟
سلام
منم بافرشته ی اردیبهشت موافقم.شاید بعضیا بخندم اما من چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چقد جالب زندگی الانم دقیقا شکل همون رویاها و فکراییه که راجع به خودم و آیندم داشتم.مثلا من همیشه عاشق زیست شناسی بودم و تصمیم داشتم تو دانشگاه زیست بخونم اما با این حال همیشه بی دلیل تو رویاهام و فکرام راجع به آیندم خودمو مهندس میدیدم.الانم باورهام به واقعیت پیوست.این فقط یه نمونه ش بود.خیلی چیزای دیگه هم هست که اگه بگم تعجب میکنین.
اینارو گفتم که بدونی باور تو راجع به خودت خیلی تاثیر داره.راجع به ازدواجت تو دلت چی فکر میکنی؟چه باوری داری؟آیا ایمان داری که تمام خواستگارات مثه قبلیا میرن؟
ببین راجع به خودت چطوری فکر میکنی؟
من فک میکنم خواستگارام هیچی ندارند و پر ادعان ولی مطئم با یه آدم خوب ازدواج میکنم
مگه اینکه میگی "خاستگارام" اینا همشون یکین که هیچی نداشته باشن؟ هرکدوم ادمای متفاوتین با
داشته های خاص پس چون فکر میکنی که خاستگارات هیچی ندارن نمیتونی در
عمل کسی رو برا ازدواج بخای البته در مورد خاستگارای اینده میگم که بدون پیشفرض و فکر منفی راجع بهشون فکر کنی...
اصلا چه دلیلی داره که هم خاستگارای تو هیچی نداشته باشن؟
وباید برای (ولی مطئم با یه آدم خوب ازدواج میکنم) اساس صحیحی درست کنی و(من فک میکنم
خواستگارام هیچی ندارند و پر ادعان) رو اصلاحش کنی.
خیلی دوس دارم ازدواج کنم ولی فک میکنم ازدواج یعنی محدودیت چون اکثرشون تا وقتی دانشگاه میرفتم میگفتن دیگه نرو دوس نداریم زیاد بیرون بری در صورتی که من اصن از این اخلاقا ندارم .
من چادری هستم بعضی هاشون میگفتن باید پوشیه بزنی.
وقتی خواستگاری در کار نیست ناراحتم ولی همین که یکی میخواد بیاد میخوام دیوونه شم چون میدونم چه جوری هستن فقط میخوام منو محدود کنن منم اصن آدمی نیستم که بتونم این جوری کنار بیام.