-
سلام برادر گرامی
من خودم به عنوان یک دختر اصلا این حس آقایون را نمی فهمیدم.تا اینکه وبلاگ زیر را خوندم و نظرات آقایون در اونجا را مطالعه کردم.(و تازه فهمیدم چرا خدا برای پوشاندن برخی قسمتهای زن مثل پا تاکید کرده.)می توانید به خانمتون پیشنهاد بدین این وبلاگ را بخونند:
ما زنان مقصریم!
این وبلاگ هم مطالب خوبی برای نیاز جنسی و خودارضایی دارد:
خانواده برتر
برای بالا بردن میل جنسی خانمتون بهتون پیشنهاد می کنم عرق رازیانه براشون بگیرید.البته در روزهای عادت ماهانه نخورند.تو اینترنت سرچ کنید.
شیرین بانو - عرق رازیانه ، داروی گم شده ی زنان و دوشیزگان
وب سایت رسمی دکتر حسن اکبری
حتما پیش یک پزشک طب سنتی هم برید.تا مزاج هاتون را به هم نزدیک کند.
پیشنهاد سایر دوستان هم خیلی خوب بود.کتاب ها و فیلم های علمی بسیاری برای این موضوع هست.خوبه که هردوتون اطلاعاتتون را بالا ببرید.
موفق باشید:72:
-
سلام اقاي ظريف
درسته شما نبايد مسئله كار و مسئله جنسي و خود ارضايي رو با هم مچ كنيد
درمورد خود ارضايي كافيه اراده كنيد والسلام
نمونه اش دوست خودم به خدا نزديك 12-13 سال خود ارضايي داشت اونم فقط به خاطر سهل انگاري مادر يا پدرش چون يه جورايي از بچه گي اين كارو شروع كرد اولش شهوت نبوده يه لذت و بعد شد عادت
توي اين مدت طفلكي نماز خون و روزه بگير هم بوده
تا اينكه بعد اين همه مدت متوجه ميشه يكي از گناهان كبيره هستش و هر چي نماز و روزه خونده گرفته--كشك--چون بعد هر خود ارضايي تا غسل پاكي نگرفته باشي
اصلا نجسي چه برسه بري سمت نماز
خدا شاهده كه تا اينو فهميده
پرونده خود ارضايي رو بست و واگذار كرد به خدا تا بلكه خدا ببخشدش و از سر تقسيرش بگذره
-------------------------------
پس اين از اين
كافيه فقط اراده كني يعني 12-13 سال واسه خود ارضايي كمه كه بگيد شرايط من از اين بدتره
در مورد سرد مزاجي همسرتون بايد تلاش كنيد تا متوجه خطر اين مسئله براي زندگي زناشوييتون بشن
گام بعدي بايد مشاوره برين
يعني بايد رابطه تون به تعادل برسه-گرم مزاجي شما-سرد مزاجي ايشون-بايد رفع بشه
بهترين زمان براي انجام گناه و حضور شيطان وقتي هست كه تنها و بيكار باشيد-تجربه ثابت كرده
اول اينكه هر طوري كه شده -خودتون بهتر ميدونيد بايد كار دست و پا كنيد
نبايد ابزار و الات گناه(كامپيوتر)كه با استفاده اونا بهش(گناه) دست پيدا ميكنيد توي دسترستون باشه
سيستمو قطع كنيد
بايد بتونيد گام به گام مشكلاتتون رو عميق حل و فصل كنيد نه اينكه امروز خود ارضايي فردا دعا و نيايش و نماز--بيكاري و سرد مزاجي و مشكلات زناشويي
-
بازم از همه دوستان که کمک کردن و بنده رو راهنمایی کردن ممنون هستم
اون چیزی که من فهمیدم یکی از عومل خودارضایی همین بیکار بودن و خونه نشین بودن بنده هستش که باعث میشه جذب بشم به طرف افکار منفی و شهوت
در مورد اون دوستانی که گفتن خودت نمیری دنبال کار و گرنه همه جور کاری هستش آژانس ... اتفاقا یه ماشین خریدم رفتم مسافر کشی چند ماهی کار کردم و چون یه خونه رو پیش خرید کردیم مجبور شدم ماشین رو بفروشم پولش رو پرداخت کنم اونجا
در مورد قرار دادی که با اداره خانومم بود من هیچ مشکلی نداشتم از همون روز اول ریس امور مالی با من مشکل داشت چون قرار بود به جای بنده با خواهرزاده ایشون قرار داد ببندن با اصرار های من به ریس اداره بلخره قرار داد با بنده بسته شد و به 3 ماه نکشید که یه طرفه فسخ شد حتی با پیگیری هایی که کردم خانومم رو تهدید کردن اگه بخواید دنبالش رو بگیرید برات مشکل پیش میاد ممکنه خودت رو هم اخراج کنیم .... که کلا بی خیالش شدیم
من اگه وابسته هستم به خانمم چون غیر از ایشون و فامیل همسرم هیچ کس دیگه ای رو اینجا نمی شناسم ( البته باید جای من قرار بگیرید که بتونید تصور کنید من چی میگم ) وقتی که 2 سال نتونی بری به پدر و مادرت سر بزنی بیشتر بهت فشار میاد
-
با سلام
ظریف گرامی به گفته خودت زمان زیادی خود... انجام میدادی پس شاید یک شبه نتونی ترک کنی، بنظرم در قدم اول اینکه نزدیک ۴۰روز سمت این عمل نرفتی شروع خوبی بوده و نباید دلسرد بشی سعی کن فاصله را زیاد کنی مثلا اینبار بیش از ۴۰روز مقاومت کن، البته با این پیشنهاد برای اینکار بخودت مجوز نده ک من۶۰ روز مقاوت کردم حالا انجام میدم بعد۸۰روز انجام نمیدم... نه.
قصد من اینه که از خدا دور نشی و اگر در زمان ترک پات لغزید دعاها و مناجات با خدا رو کنار نزاری،اجازه نده شیطان شما رو ناامید کنه، خدا همیشه منتظر بندهاشه (صدبار توبه شکستی باز آیی)
این درسته ک ما با انجام گناه از نعمت محروم میشیم از این موضوع برای تقویت انگیزه برای ترک اون عمل استفاده کن.
برای رفع سرد مزاجی همسرت متونی از عصاره گل رز استفاده کنی (قبل از مصرف با پزشک مشورت کن،داروخونها دارن)
برای خانومت احادیثی رو در مورد مسایل جنسی و وظیفه زن بطور غیر مستقیم نقل قول کن چون گفتی خانومت مذهبی و مقید هست شاید تاثیر داشته باشه.
و در آخر ابراز محبتهای کلامی و غیر کلامی به همسر و فرزندت رو فراموش نکن (چون برای خانومها مهمه و تو روحیشون خیلی تاثیرمثبت داره).
ببخشید اگر طولانی شد...
-
چه جالبه که وقتی می خواستید با ایشون ازدواج کنید به هر دری زدید که همه رو راضی کنید با ازدواجتون موافقت بشه
اما الان یادتون افتاده که ایشون بزرگترند ؟ح
تما یه سری جذابیتها روز اول داشته که انتخابش کردید پس لطفا این حرفا رو بذارید کنار
و کی گفته که شما باید بشینید فقط دغا بخونید که استخدامتون کنند ؟؟ پس تلاش شما چی میشه
درسته دعا لازمه اما شما هم باید تلاش کنید
مطمئنا اگر حس مسئولیت پذیری شا بالاتر بره خانومتون بهتون گرایش بیشتری پیدا می کنه
اون دوست داره به شما تکیه کنه براش لباس بخرید عطر و خیلی چیزایی که خانوما عاشقشن
شما تبدیل به یه زن شدید نشستید تو خونه و ...
تازه باید بی نهایت از خانومتون تشکر کنید . که این همه سال هم هزینه ها رو دوشش بوده هم نقش مادری و همسریش رو ایفا کرده ..این همه وظیفه رو دوشش بوده معلومه که به همه نمی تونه برسه و بخشیش نیمه می مونه
این شما هستید که باید تغییر کنید
یک مغازه کوچیک اجاره کنید و دست به کار شید
یا این همه کار دیگه
منتظر نشینید کسی رو استخدام کنه
شما باید مرد خوبی باشید تا خانومتون هم به همه وظایفش خوب عمل کنه