-
سلام همدم عزیزم:72:
علارغم توصیفی که از همسر دخترخالت کردی، من فکر نمیکنم شخص نفرت برانگیزی باشه یا به قول بعضی از دوستان بویی از انسانیت نبرده باشه. درون این مرد، انسانی هست که (1) احساس بی پناهی و وحشت، و (2) احساس ضعف و ناتوانی می کنه.
قطعا درون این انسان هم (مثل هر انسان دیگری) محبت هست، انسانیت هست، زیبا دوستی هست. اما ماهیت زندگی ای که گذرونده، با عدم مهارتش در مدیریت روانش جمع شده و نتیجش این ظاهری شده که می بینیم. (فراموش نکنیم در خونه ای بزرگ شده که پدرش مادرش رو کتک می زده و چه بسا خودش هم کتک های بسیاری خورده باشه. همین کتک ها به تنهایی کافین که باعث سردرگمی ریشه ای در یه انسان بشن. که دیگه نفمه کیه و کجاست و باید به کدوم سمت بره و از چه طریقی خواسته هاش رو طلب کنه و بدست بیاره.)
از نظر من این انسان شایسته عشق هست، و اگه دختر خالت حقیقتا محبتش رو در دلش داشته باشه (که داره، چون اون علاوه بر ویژگی های منفیش، از ویژگی های مثبتش هم متاثر شده. و بعلاوه طبیعت قلب اونها رو به هم پیوند زده، و محبتی بینشون هست که شاید برای دیگران قابل درک نباشه)، چه پرانتزی شد! آره داشتم می گفتم که اگه دختر خالت بهش محبت داشته باشه (که داره و بقیه ماجرا:18:) در اونصورت تنها فردیه که میتونه بهش کمک کنه. البته در این مرحله، تنها فرده، چون در مرحله بعدی خود همسرش هم به کمک میاد.
من باور دارم که: از محبت خارها گل می شود. و این خار هم اگه تا حالا گل نشده، بخاطر اینه که محبت مؤثری ندیده. یعنی یه محبت آگاهانه و هدفمند.
خب حالا از دختر خالت بیشتر برامون بگو. تحصیلاتش، اعتقاداتش، اخلاقیات و روحیاتش. تا چه حد حاضره برای درمان زندگیش مایه بذاره؟:72:
-
چون نمیتونه طلاق بگیره باید بسوزه و بسازه.....همچین جانوریو نمیشه درست کرد مخصوصا اینکه میدونه رنش نمیتونه طلاق بگیره چون جایی برا رفتن نداره!!!!
-
:103:سلام میشل عزیز
حرفهاتون خیلی منطقی و صحیح بود دخترخاله ام تغییرات زیادی در همسرش به وجود آورده و خیلی اخلاق همسرش رو عوض کرده اما بعضی از افکار و رفتار هاش ریشه در کودکی اش داره چونکه مثل خانواده اش فکر می کنه و مثل بدرش دست بزن داره که اصلا ترکشون نمی کنه.
افکارش: نباید گذاشت زن بیشرفت کنه.
شدیدا بد بین که دختر خاله ام پیش برادرهاش باید دامن و روسری و یا چادر به سر کنه.
دست به زنش هم که حدی نداره .
اینم بگم این رفتارهایی که داره شاید باورتون نشه اما مثل خواهرشه چون خواهرش هم با شوهرش اینجوریه تا حدی که شوهرش جرات نداره...کلا خانوادگی این جورین
دختر خاله ام خوبه هم از لحاظ تحصیلات و قیافه و ...اما چه سود چون همسرش نه می زاره ادامه تحصیل بده و نه بره سر کار
شدیدا قدیمی فکر میکنه
آره انسانیت و محبت داره اما محبت دیگران رو به منزله ی سادگی و حماقت شخص می زاره
بیشتر محبت کنی بیشتر پررو و پر توقع می شه و محبت و گذشت میشه وظیفه ات
اینم بگم دختر خاله ام خیلی گذشت می کنه خیلی اما واقعا بعضی وقتها دیگه مبره از زندگی خیلی افسرده شده
هر راهی برای ترک بدبینی و دست به زن شوهرش کرده اما سودی نداشته
راستی میشل عزیز دختر خاله ام حق حموم رفتن نداره ببخشید اینقدر رک می گم اما حموم رفتنش به منزله ی غسل جنب هست
اگه خونشون مهمون بیاد و دختر خاله ام بره حموم کنه می گه رفتی از فلانی غسل جنابت دادای و اون موقعه هست که دوباره تو زندگی شون اختلاف میفته و تهمت های شوهرش شروع میشه:54::54:
البته اینم بگم دختر خاله ام خیلی باعفت و نجیبه و شوهرش بعدا ازش معذرت خواهی میکنه اما چه سود
یه مدتم گیر داده بود که از کجا معلوم بچمون مال من باشه ، افکارش دیوونه کنندست:103:
الان که دارم می نویسمدختر خاله ام مریضه ، از دست اذیت های شوهرش بریده اما نه راه پس داره و نه راه پیش
اول می خواستم براش راهنمایی بگیرم اما دیدم راهنمایی جامع و خوبی ارائه نشد اما به خاطر دلداریتون تشکر
اگه راهنمایی و کمک و یا نظری داریم منتظرم
برام بنویسید