هه......برام جالب بود که چقدر به خودت گرفتی.........
نمایش نسخه قابل چاپ
هه......برام جالب بود که چقدر به خودت گرفتی.........
سلام
نوشتین که: عزیز من واجبه که وام بگیرم با 5 میلیون یخچال هم نمیشه گرفت پس چیکار میکنم احساس میکنم خیلی تیوریک نظر دادی
البته فکر کنم بهتر بود مینوشتین که یخچال ساید بای ساید ساخت فلان کشور نمیشه خرید!!! اخه اگه اینطور بود که الان خانواده های سطح متوسط اصلا نمیتونستن ازدواج کنن.موفق باشین
آقا امید الان تقریبا همه بانکها این قبیل تسهیلات دارند. مهم پیدا کردن جایی مناسب برای سرمایه گذاریه. در ضمن قسمت آخر راهنماییت کاملا ضرره! الان سود پرداختی
همه بانکها کمتر از سودی هستش که شما باید برای وامی که گرفتی بپردازی. یعنی فقط باید سرمایه گذاری کنی وگرنه گرفتن وام ضرره.
عزیزم خیلی خوبه که آینده نگری میکنی. فقط اگه میخوای وام بگیری و بذاریش تو بانک و از سودش برای بازپرداخت وام استفاده کنی، باید حواست به یک نکته هم باشه، اون هم اینه که اگه قبل از اینکه وام یا وامهات رو مستهلک کنی، مجبور بشی خرجشون کنی (مثلا موقعیت ازدواج مناسب جور شه و بخوای جهیزیه بخری)، دیگه چارهای نداری جز اینکه تمام قسط های باقی مونده رو از جیب خودت بپردازی.
چطوری سرمایه گذاری کنم چرا کسی یادم نمیده؟
- - - Updated - - -
خیلی رو سودش حساب نمیکنم برا همین میخام قسطش کم باشه ... اینطوره ولی چاره ای نیست بالاخره یذره فشار میاد اون موقه... من دنبال راهی ام که سودش بیشتر از درصدی باشه که بانک ها میدن .
راه اقتصادی سالمش اینه که توی بورس سرمایه گذاری کنی. ولی باید بلد باشی و اگر وارد نباشی ضررش بیشتر از سودش هست.
اینطوری هم به صنایع کشور کمک کردی و هم خودت سود کردی. اما مشکل اینه که ریسکش خیلی بالاست. پس اگر بلد نیستی اصلا نزدیکش نشو.
ولی اگر علاقمندی یه خانمی هست که در این زمینه آموزش می ده، می تونی بری مطالبش را بخونی. اما در بلند مدت به نتیجه می رسی. چیزی نیست که زود جواب بده.
توصیه کلی من این هست که بورس را بی خیال شو.
اگر می خواهی سود کنی باید جایی سرمایه گذاری کنی که رشدش از سود بانک بیشتر باشه.
این که دیگه پرسیدن نداره. توی اقتصاد بیمار و مشکل دار ما باید سکه و ارز بخری.
اگر هم پولت می رسه می تونی زمین یا خونه بخری.
طلا خریدن سود چندانی نداره چون مزد ساخت و زلم زیمبویی که طلافروشها بلدند ازت بگیرن، باعث می شه سودی نکنی.
واسه ارز هم حواست را جمع کن تقلبی بهت نندازن.
می تونی حساب ارزی باز کنی. جزییاتش را از بانک بپرس.
اگر هم شم اقتصادی ات خوبه و اهل تجارتی، وام بگیر باهاش کار کن.
تولیدی کوچیک بزن.
خرید و فروش کن.
به اعتقادات دینی ات هم بستگی داره که این کارها کدومش مشکل شرعی برات نداشته باشه.
با سلام و احترام عذر میخام اگه دیر جوابتونو میدم
معنای سرمایه گذاری تو این لینک به صورت همه جانبه توضیح داده شده، کلیک کننقل قول:
سرمایه گذاری یعنی چی ؟برا همین تاپیک زدم...
اول از همه بهت بگم اگه بخای بدون آگاهی، مشورت و تفکر در مورد شرایط جاری و مسائلی که احتمالا رخ خواهد داد دست به سرمایه گزاری بزنی احتمالا خیلی خیلی زیاد گند می زنی و پولت رو به باد میدی
چندتا حوزه هست که سرمایه گزاری توشون خیلی خوبه
حوزه کاریت
اگه بتونی تو حوزه کاری خودت اسم در کنی و جزو سرآمدان حوزه کاری خودت باشی بدون شک آینده روشنی خواهی داشت این سرمایه گزاری میتونه شامل پرداخت هزینه برای کلاس های تخصصی باشه رفتن به دانشگاه و... باشه، البته یادگیری یه تخصص جدید هم مربوط به همین حوزست
مسکن
خرید خونه خیلی عالیه چون قیمتش زیاد افت نمیکنه مثل پول تو بانک گذاشتن نیست که به خاطر تورم ارزش پولت افت کنه تازه می تونی کرایه هم بدیش و می تونی مثل خیلی ها رهن هم بدی، ولی این گزینه به درد شما نمی خوره
زمین
خیلی از ثروتمندان شهرستانهای استان تهران از این راه کسب ثروت کردند، خرید زمین تو اطراف تهران مخصوصا جاهایی که به تهران یا به خود کرج نزدیکند و اشباع نشدند و زیادم پیشرفته نیستند خیلی عالیه درست مهاجرت کم شده ولی این مناطق مطمئنا به این شکل نخواهند موند.
بورس
بورس بهترین راه پول درآوردن با سرمایه کمه ولی من تا حالا این راهو امتحان نکردم چون چیزی از بورس حالیم نیست مشغلم هم زیاده
ایده های خودت
بهترین شغل تو دنیای کارفرماییه! به نظر من آدم ارزششو داره که به خاطر ایده هاش پول زیادی خرج کنه، چون اگه موفق بشه دنیاش عوض میشه! من این کار رو نکردم وقتشم ندارم و مطمئنا انجامش خواهم داد، واقعا چوب این مورد تو زندگیم خوردم
تجارت
من شهر محل تولد یکی از قطب های نهال تو خاورمیانست، خودمم پیوند کار کردم، من اگه پول اضافه داشته باشم میرم اونجا از آدمی که بهش اعتماد دارم (به کارش) سرِ زمین نهال میخرم البته قبلش مشورت می کنم و شرایط رو می سنجم که مثلا مناطق دیگه امسال بیشتر چی کاشتن، من اون محصول رو نمیخرم، اگه آشنا نه کسی که صرفا بهت مشورت بده داشته باشی یا خودت تو یه زمینه ای خیلی حالیت باشه و سرمایه هم داشته باشی واقعا پر سوده
فلزات گرانبها
سرمایه گذاری زنونست! و خطرناکه! امروز بری بازار می فهمی چی میگم
حتما با یه مشاور اقتصادی مشورت کن، تو ایران هست ولی من آمار ندارم چه جوریه و کجا بهتر میتونی بهشون دسترسی داشته باشی
بستگی داره بخای چیکار کنی و اهدافت و برنامه هات چیه، من خودم اکثر ادمای پرنفوذ تو حوزه شبکه و نرم افزار رو می شناسم چون خیلی لازم که لااقل یه سلام علیک باهاشون داشته باشی، به قول هاوارد گاردنر هوش ثروت، هوش اجتماعیه، این ویدیو رو تو یوتوب بسرچ Moshe's tips on earning moneyنقل قول:
شبکه ارتباطی رو گسترده تر و پربازده تر کن، مثلا کیا؟
تو یکی از تاپیک های خانم Heaven65 توضیح دادم همینطور متد تیم فریس رو تو یه تاپیک به آقای سهیل، لینکشون دم دستم نیستنقل قول:
جالبه یعنی برم کلاس چی؟ فتوشاپ؟
شما خلاقیت به خرج بده و انجام بده، کاری که سخت تره معمولا سودش بیشترهنقل قول:
رشته من شاید مثل شما نباشه که تیم بسازم
عرف بیشتر از مرد انتظار داره که مستقل باشه و انتظار درستی هم هست، شما خیلی بیش از حد نگران جهزیه و... هستی، کسی شما رو به خاطر عدم تامین مهریه به وسیله خودتون شماتت نمی کنهنقل قول:
کجاش عجیبه اصلا چرا نباید باز کنه؟ وقتی که هرچیزی تو زندگی برام اتفاق بیفته هزینش پای خودمه مسلمن باید پولدار شم نه؟دلیل بگو چرا باز نکنه؟
میدونید الان اگه بخاین حوالی میدون انقلاب یه خونه رهن کنید چقدر میشه!؟نقل قول:
داماد چی حداقل چند ملیون پول نداره که یه خونه رهن کنه؟
موفق باشید
ممنون از همه :72:
آره باران ممنون از وقت بسیاری که گذاشتی من مدتها به زمین فکر میکردم ولی مگه با 10 میلیون میشه زمین خرید؟ :huh:
میمونه همون وام:smug::smug:
- - - Updated - - -
اگر هم شم اقتصادی ات خوبه و اهل تجارتی، وام بگیر باهاش کار کن.
تولیدی کوچیک بزن.
خرید و فروش کن.
.[/QUOTE]
اره اینم راه خوبیه ولی نمیدونم یه مغازه باز کردن چقدر پول میخاد و از کی کمک بگیرم و فوت و فنشو یاد بگیرم
نمی دونم مشکلت پولدار شدنه یا جهیزیه خریدن
اما برای جهیزیه : مغازه هایی هستند که به طور قصدی وسائل خونه رو می فروشند. ادم های منصف هم اگر بگردی پیدا می شوند. اما باید خوب بگردی و پرس و جو کنی تا بهترینشون رو پیدا کنی. برای وسایل کوچک هم خورده خورده بخر. مهم توی جهیزیه وسایل بزرگ و روی قضیه هست. وسایل خورد که توی کودها می رن رو کسی نمی بینه (که البته هزینه زیادی هم می بره) و لازمم نیست حتما بخری. بعدن که بری سر خونه و زندگیت کم کم با کمک همسرت تهیه شون میکنید. در مورد سیسمونی هم الان خودت رو نگران نکن. معلوم نیست چندین سال دیگه باشه.
اما برای پولدار شدن: اگر کسی از اقوامتون می شناسی که توی کار بازاره و بهش اعتماد داری (مثلا عمده فروشی داره یا ...) می تونی پولت رو با فاکتور در اختیارش قرار بدی و قرارداد محکم ببندی که مثلا با پولت که کار می کنه ، سود کار رو مقداریش رو به شما بده. یا می تونی شروع کنی به تدریس خصوصی و از اینراه پول اضافه در بیاری. من اگر جای شما باشم اصلا کارهایی که ریسک بالایی دارند و یا من درشون آماتور هستم را شروع نمی کردم .