-
بحران عزیز
هم اتاقی من توو خوابگاه یه سال عاشق یکی از پسرای دانشکدمون بود. ازون عشقا که از خوابو خوراک افتاده بود! اما پسره با یکی دیگه از دخترای دانشگاه دوست بود که واقعا زیبا بود.. ازون دخترایی که همه ی پسرا آرزو داشتن باهاش باشنو به معنای واقعی کلمه از دوستم سرتر بود. همه هم موضوع این دوستیو میدونستن جز هم اتاقیم! چون دوستم هر شب میومدو از اینکه پسره دنبالش اومده بودو نگاش میکردو ... تعریف میکرد که هیچکس دلش نمیومدحقیقتو بگه!
حتی وقتی توی دانشگاه باهاش بودم هیچ حرکت خاصی از اون پسر که نشاندهنده ی علاقه یا توجه بهش باشه نمیدیدم، اما بطور خیلی جالبی دوستم هر حرکت اونو به نفع خودش تفسیر میکرد!
نمیدونم واقعا ما دخترا چرا انقدر سریع میریم تو توهم! شاید اون آقا واقعا بهت علاقه داشته باشه و اشتباه نکرده باشی اما ماجرای این هم اتاقیم بزرگترین درس بود برای من که تا وقتی یه پسر توی چشمام نگاه نکنه و نگه که بهم علاقه داره چیزیو باور نکنم و بهت پیشنهاد میکنم تو هم همینکارو بکنی و وقت و انرزیتو بیخود برای هر کسی هدر ندی دوست من:72:
-
مرسی عزیزم از راهنماییت.:-* آره راستش واسه همین ماجرارو اینجا عنوان کردم چون خودمم حس کردم اگه هم اون پسر منو بخواد از سر سرگرمیو واسه ی مدت کوتاهه.در هر صورت ممنون عزیزم.
-
سنگين باشي بيشتر براش جذابيت خواهي داشت
پس بخوادت حتما سنگينتو بيشتر ميپسنده:307:
-
دوست عزيز
خيلى از دخترها از اين تجربه ها دارن تو محيط دانشگاه. نمى خوام بگم توهم هست ولى اصلا روش حساب نكن.
نگاه كردن ملاك نيست. حركاتشم تو ذهن خودت تفصير نكن.
از اين فكرها هم نكن كه شايد روش نميشه و شايد ميترسه جواب من منفى باشه. شايد منتظر چراغ سبزه و شايد فلان
هر وقت اومد جلو بهش فكر كن.
-
سلام، از کجا مطمئنید دل دوستشو نشکستید؟ شاید واسه اون دوستشم همین چراغ سبزو نشون دادی ولی بعدش بهش جواب ندادی! شاید الان اینجوری میخوان از شما انتقام بگیرن . اصلا شاید توجه این آقا به شما بخاطر دوستشه نه چیز دیگه...یعنی یجورایی غیرمستقیم هوای شما رو داره
-
آخه هیچ توجه خاصی به دوستش نداشتم.اگه هم پیش میومد کاری واسم انجام بده در حد یه تشکر ساده تموم میکردم همه چیو.نمیدونم خودمم!ولی فکر میکنم دوستان راست میگن.زندگی ک با حدس و گمان نمیشه.اگه واقعا بخواد میاد جلو و حرفشو میزنه.
-
هرچقدر کمتر اهمیت بدی اگه ایشون تصمیمی داشته باشه واسه ازدواج مصمم تر میشه و اگرم نداشته باشه که شما براتون اهمیتی نداشته.در هرصورت با کم اهمیت کردن این موضوع توی ذهنتون شما برنده اید.
توی فکرشون هرچیزی ممکنه باشه:ازدواج-انتقام-دوستی-سرکاری و دور هم خندیدن.
این شمایی که باید مواظب خودت باشی. یادت باشه دیگه حتی با توجهات و نگاهاتم سعی نکنی متوجه علاقت بکنیش.
کسی که واسه ازدواج تصمیم جدی داشته باشه نیاز نیست بری دنبالش،خودش میاد.
-
با سلام
اگه واقعا فکر می کنید که احساسی نسبت به شما داره و از روی خجالت نمیتونه این احساس رو بیان کنه بهتره یا خودتون رک و پوست کنده باهاش در این مورد حرف بزنید یا اینکه رفت و امد هاتون رو باهاش زیاد کنید تا خودش بتونه در یه موقعیت مناسب با شما حرف بزنه چون خودتون هم میدونید همین جوری و بدون مقدمه نمیشه به یه دختر غریبه ابراز علاقه کرد
-
خیلی خوب درکتون می کتم چون تا دلتون بخواد واسم پیش اومده و میاد نظر شخصیم اینه که اکثر پسرا واسشون سخته که مستقیم بیان و با یه دختر حرف بزنن معمولا هم غیر مستقیم سعی می کنن ارتباط برقرار کنن که دخترا نمی فهمن .مگر اینکه یا تصمیمشون واسه ازدواج جدی باشه یا اینکه واقعا بخوان شمارو بشناسن بعد تصمیم بگیرن چون 23 سال سن داره گزینه اول ضعیفه . یا از خودش مطمئن نیست یا از شما اگه نشون دادی که تو ok هستی به نظر من از خودش مطمئن نیست این نگاهارو جدی نگیر مردا از قیافه دختری خوششون بیاد نگاش می کنن حتی متاهلشون این نمی گم بد بین شین می خوام بگم عادیه واسشون . بعضی دخترا تو این موارد یه کارایی می کنن که طرف راحتر حرف می زنه من تو دوستام دیدم ولی مثلا خودم اصلا نمی تونم حس می کنم جلفه خیلی توصیه هم نمی کنم بی تفاوت باش اگه بخواد شاید بگه