صرفا جهت آپدیت کردن بود!تا شاید کس به دادم برسه
نمایش نسخه قابل چاپ
صرفا جهت آپدیت کردن بود!تا شاید کس به دادم برسه
سلام
گفتین سنی و اهل بوکان هستن. پس احتمالا باید کرد باشن. کردها، تا جایی که من می دونم و باهاشون زندگی کردم خیلی از نظر مذهبی متعصب نیستن و با توجه به اینکه تو مناطق کردنشین تقریبا نصف جمعیت سنی و نصف شیعه هستن راحت با این موضوع کنار میان. بنابراین خیلی احتمال داره که به خاطر این موضوع بهتون جواب رد ندن.در هر حال ما که جای اون خانم و خونوادشون نیستیم و شما هم از خواستگاری رفتن ضرر نمی کنید (تازه بهتون میوه و شیرینی هم میدن:tongue:) پس بهتره تا دیر نشده اقدام کنید.
موفق باشید.
با سلام دوست عزیز
بهتره خیلی دقت کنید تا بعدا براتون مشکلی پیش نیاد چون اختلاف مذهبی بین شما زیاده . بعد هم حتما لازم نیست که همین اول کاری خانواده دختر مذهب شما رو بدونن اول فقط به خودشون بگید
- - - Updated - - -
اگه قبول کردن با هم هماهنگ کنید بعد از ازدواج هر وقت خانواده های شما از مذهب کسی که باهاش ازدواج کردید پرسیدن بگید فلانی قبل از ازدواج شیعه یا سنی شده
با سلام:72:
به نظرم بین شما تنها تفوت مذهب وجود نداره بلکه تفوت فرهنگ هم هست.
بادید بازتر و بدون احساسات به قضیه نگاه کنید تا در آینده موجب پشیمونیتون نشه.
ممنون از همه دوستان.ممنون مهستی جاان.بینیم چی میشه
آقای دستجردی ممنون ازتون.من بی دین نیستم ولی زیاد هم اهله مذهب و ... نیستم.راستش برام فقط مهم خداست.البته به شیعه هم اعتقاد دارم ولی سنی ها رو هم رد نمیکنم.
بی همدم جام ممنون از نظرت ولی فکر کنم اختلاف ما بیشتر مذهبی باشه تا فرهنگی چون من دورادور خانوادشون رو هم میشناسم
سلام برادر گرامی
خیلی خوب است که با پدرتان صحبت کرده اید.:104:
خب اگر خانواده تان مشکلی ندارند و اطلاع دارند و خودتان هم می توانید کنار بیایید با ایشان و وضعیت مالی و اقتصادی تان هم در حدی هست که قابل قبول باشد چرا از خودشان نمی پرسید؟
البته باید سعی کنید بین خودتان و ایشان احساسات تند ایجاد نکنید ها. می توانید از اعضای خانواده تان کسی را ببرید که با ایشان صحبت کند؟ مثلا خواهر یا مادرتان؟
اگر خانواده کنارتان نیستند ولی یک دوست خوب دارید که همسر خوبی داشته باشد و هر دو دانشجو باشند در دانشگاه شما می توانید از دوستتان بخواهید به همسرشان بگویند که با آن خانم صحبت کنند.
اگر پیش آمد که خودتان صحبت کردید تاکید کنید که می خواهید با خانواده جلو بروید. بگویید می خواهید با خانواده بروید به خواستگاری ایشان و بگویید شیعه هستید و شغل پدرتان چیست و اهل فلان جا هستید و فلان تعداد خواهر و برادر دارید و قصدتان ازدواج است و از ایشان خواهش کنید که کمی درباره پیشنهادتان فکر کنند و با خانواده شان هم مشورت کنند.
خوب است اگر موافقت کردندبگویید شماره منزلشان در بوکان را بدهند که شما بدهید به پدر و مادرتان آن ها تماس بگیرند و برای خواستگاری هماهنگی کنند.
فکر نکنم لازم باشد بگویم اگر جواب منفی دادند اصرار نکنید. به نظر می آید خودتان این قسمتش را بلدید. موفق باشید.
با سلام دوست عزیز
من کی گفتم شما بی دین هستید . من فقط گفتم با ایشون حرف بزنید ببینید که آیا خانوادش برای دخترشون خواستگار شیعه قبول میکنن یا نه . که اگه قبول نمیکنن شما یا بگید سنی هستید یا این که به قول دوستان برای ازدواج با این فرد اصرار نکنید
ممنون از شما دوستان گرامی.تمام سعی ام رو میکنم شنبه باهاشون صحبت کنم.بهتون خبرش رو میدم.بازم ممنون
سلام دوستان.من یه مشکل دیگه هم دارم.ابراز علاقه کردن.خجالت میکشم.شاید هم خجالت نباشه و ترس باشه نمیدونم.نمیشه
چی شد... بالاخره باهاشون صحبت کردین؟