عزیزم یادم آمد چه خوانده بودم. یک مجله پزشکی بود به اسم درد که توی اتاق انتظار یک مطب دندانپزشکی قاطی مجله های خانوادگی گذاشته بودندش برای سرگرمی مراجعین منتظر...
یک کسی نوشته بود که عادت به این کار مشابه نوعی اعتیاد است و ترک کردنش هم خیلی اراده می خواهد . خیلی خیلی زیاد. اویک پسر جوان بود که نامه نوشته بود به مجله و درباره این که ترک کرده توضیح داده بود. نوشته بود او هم چند بار موقتا ترک کرده و بعد موفق شده کاملا ترک کند. یعنی چند بار تلاش کرده بود ترک کند و موفق نشده بود و تا یک جایی رفته بود ولی بعدش دوباره همین کار را کرده بود ، اما بالاخره توانسته بود بعد از چند بار تلاش ناموفق ترکش کند.
خوبی اش این است که وقتی ترکش کردی تا آخر عمرت می توانی به خودت افتخار کنی که چه آدم با اراده ای هستی:43:
درباره آن نیاز عاطفی فکر کردم که بفهمم منظورت چیست. فکر کردم احتمالا تقریبا همان است که mahasty در مورد نه نوشته یعنی به چیزی احتیاج داری که به تو آرامش بدهد و این کار به تو آرامش می دهد و اضطراب و استرست را رفع می کند.درست متوجه شدم؟
فکر کنم اگر احساس گناه مذهبی ات را کم کنی بهتر باشد . چون احساس گناهکار بودن خودش اعتماد به نفس را کم و اضطراب را زیاد می کند و زمینه می سازد که دوباره مرتکب بشوی. مخصوصا که به نظرم می آید آدم کمال گرایی هستی و تصور گناهکار بودن برایت خیلی سنگین است .
یک جایی - متاسفانه یادم نمی آید کجا !_ خواندم درباره کودکانی که مرتکب چنین کارهایی می شوند. نوشته شده بود که به آن ها نگویید به جهنم می روند و ... این کار اضطراب آن ها را بیشتر می کند.
از نظر مذهبی اگر خواستی احساسی در این مورد داشته باشی به خودت بگو خدایی داری که اعمال بندگانش را چنان می بخشد که انگار اصلا مرتکبش نشده اند. صد بار هم تا نصف راه بروی و موفق نشوی بازهم کمکت می کند.
- - - Updated - - -
عزیزم تو از بچه گی این طوری بودی و بعدش که بزرگ شدی به این جا رسید یا کلا بعد از این که بزرگ شدی شروع شد؟:72:
- - - Updated - - -
این هم آیه برای خوشحالی و افزایش اعتماد به نفس : قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمت الله ان الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم. سوره زمر آیه 53
یعنی بگو ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید ! از رحمت خدا ناامید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.
خودت هم که حتما می دانی ناامیدی از رحمت خدا گناه کبیره است...
توی یک سایتی هم دیدم نوشته بودند سعی کنید جایی تنها نباشید . چون این کاری است که جلوی دیگران نمی شود انجام داد شما هی جلوی دیگران باشید.:72: