با سلام
اگه ميتوني روياهايت رو پس از تجسم با تلاش به واقعيت تبديل کني ازش استفاده کن ولي اگه داري بهش پناه ميبري چون نميتوني چيزي رو تغيير بدي ازش اجتناب کن ......
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
اگه ميتوني روياهايت رو پس از تجسم با تلاش به واقعيت تبديل کني ازش استفاده کن ولي اگه داري بهش پناه ميبري چون نميتوني چيزي رو تغيير بدي ازش اجتناب کن ......
سلام ، این رویاها اصلا مربوط به زندگی روزمره نیست ، گفتم مثل بازی کردن تو فیلمهای مختلفه که نقش و داستان را من تعیین میکنم.
ولي اين نقش واقعي تونيست ... خواسته توست که دربيرون محقق نشده ...! ضمنا اعتياد به موضوع واقعا بيمارت ميکنه .... بازي کردن دراين نقش ها هيچ مهارتي به تو اضافه نميکنه وهيچ قابليتي رو در تو پرورش نميده الا اينکه سرگرمت کنه .... از پرداختن به اونا لذت ببري بدون اينکه اتفاقي در زندگي ات بيفته واين لذت دوام داشته باشه ويا ديگران رو دراون سهيم کنين ..!
منم همینطوریم :)
من تا 16 سالگی رویای خواننده مورد علاقمو داشتم که دوس داشتم خواننده بشم و اجرا داشته باشم اما نشد که بشه یعنی نشدنیه خخخخخ
بعد از اونم رویاهام در مورد چیزاییه که دوس دارم تو زندگیم اتفاق بیفته ، مثلا موفقیت تو درسا یا این قبیل چیزا ..
ولی موقعی که جوون تر بودم ( نوجوان ) به طرز شدیدی فانتزی بودم طوری که همیشه تو سیر داستان ها و افسانه های شاه و پریان بودم خخخخ
عاشق کتاب خوندن و لمس کردن دنیاهای دیگه ام ،
بعد از این تخیلاتم رو با رشته تحصیلیم آمیخته ام که واقا دارم لذت میبرم :43: و دوستامم معمولا از تیپ های شخصیتی خودم هستن :122:
ببینید این چیزا چیزای بدی نیست ، احساساتیه که هر کس شاید نتونه لمسشون کنه و همین باعث میشه ارزش داشته باشه ، اما بهتره به یه هدفی گره بخوره نمیدونم منظورم رو چطور بگم مثلا رویای موفقیت همسر یا فرزند و یا ..
اما با همه زیبایی این چیزا واقا خواتن توانستن نیست بعضی موقعها مامانم میگه خیلی بلند پروازی با صورت میای زمین راست میگه
به قول خواننده مورد علاقم که میگه
" هر آنچه میخواستی ، چیزایی بود که قبلا میخواستی و حسرت زمانو میخوری میگی کاش برگردم زمان قبل، الان چشمالتو باز کن ببین چی بدست آوردی "
من نمیدونم بقیه مثل منن یا نه رویایهاشون فرق داره