-
با سلام
من در حرفهاي شما هيچ نکته منفي نديدم الا يه سري سليقه ها وتفاوت ها که بود ونبودنش هم خيلي مهم نيست وبه نوعي ازطرفين چيزي کم نميکنه ...مطالبي که شما فرموديد مشکل نيست اختلاف نيست ؛ کاش يه سري به تايپيک هاي دوستان ديگر بزني ببيني با چه مشکلاتي دست وپنجه نرم ميکنن اعتياد وخيانت و.... اگر از حرفهاي من ناراحت نميشي بايد بگم شما خيلي نا پخته نسبت به هم عمل ميکنيد هم همسرتان وهم شما .... اينقدر لذت هاي قشنگي درزندگي مشترک هست که مطالبي که شما بيان کرديد اصلا به چشم نمياد ...يادت باشه شما سفارش غذاا ندادين بلکه همسري انتخاب کردين با شخصيت مستقل تربيت مستقل خانواده مستقل وافکارمستقل ... هنر شما دراين زندگي اينه که بگردي نقاط جذاب مشترکتون رو کشف کني ورشد بدي نه اينکه دامن زدن به اختلافاتي دراين سطح کوچک .....برادرمن درخودت تامل کن وهدفت را از زندگي مشترک با خودت مرور کن اين راه درست نيست چه با اين همسر وچه با همسر ديگر..... موفق باشي
-
سلام
من در مورد زندگی و مشکل شما دو مسئله بنظرم رسید
یکی اینکه شما دو نفر تفاوت در نگرش به زندگی دارید(شما میخواید برای خودتون زندگی کنید و خانمتون برای دیگران زندگی میکنه)
و دوم اینکه احساس میکنم شما فکر میکنید در زمان ازدواج حق انتخاب ازتون گرفته شده(در صورتی که اینطور نیست) و شاید خانمتون هم براحتی بدست اوردید و اگه برای بدست اوردنش بیشتر تلاش میکردید شاید الان قدرشو بیشتر میدونستید
با توصیفاتی که از خانمتون داشتید ایشون خصوصیات شخصیتی آنچنان بدی ندارند فقط شاید یکم اعتماد به نفسشون پایین باشه
در ضمن در مورد مخالفتهایی که با شما میکنن یا اینکه تخصصتونو زیر سوال میبرن فکر میکنم دلیلش اینه که ایشون میدونن شما افکار، رفتار و دیدگاهشونو قبول ندارید و از این مسئله ناراحتن
-
سلام من مطالب رو پیگیری کردم به نطرم مشکل اصلی شما مسیله جنسی است که این با مشاوره قابل در مان است همه مشکلات زیر مجموعه چگونکی روابط زناشویی است به نظرم اول به این مورد بپردازید
من و همسرم هم تا حدی مشکلات شبیه شما داشتیم که الان بر طرف شده و در سایه ان مشکلات رو پشت سر می ذاریم
-
سلام به همه دوستان و عزیزانی که مسلما قصدی جزء یاری و کمک ندارند
اونچه که من دستگیرم شد اینه که باید برم و بریم پیش مشاور
تا حالا نرفتم و نمیدونم چقد موثره
البته خیلی امیدوار نیستم که بتونه کاری بکنه
چرا که تغییر در من و همسرم مستلزم سرکوب کردن افکار، غرایض و اعتقادات ماست
که عملا نمیشه این کارو کرد
خودم به کنار اما همسرم خیلی از مسائلی که من باهاش مشکل دارم را مربوط به دین و ایمانش میدونه که تغییر اونا غیرممکنه
با این تفکرات ایشان در مقابل دین و اعتقاد و ایمان و در یک کلام خدا نمی ایستد اما در مقابل من خواهد ایستاد
مشکل توو نوع تفکرات ماست که دقیقا عکس همه
مشکلاتی رو که عرض کردم فقط بخش کوچکی و فقط چند تا مصداق بود
ما توو تمام زندگی با هم مشکل داریم
حتی نفس کشیدن
بدتر از اون این که فقط یک راه هم بیشتر نداریم
ادامه به این زندگی
نمیدونم باید چکار کنم
-
سلام
من یه سوال دارم
شما همسرتونو دوست دارید؟
-
در حال حاضر خیر
متاسفانه من به هیچکدوم از انتظاراتی که یه مرد از همسرش داره نرسیدم
اما به غم و غصه ش هم راضی نیستم
بهرحال ما 5 سال با هم بودیم
شاید بدون من راحت شه
بنظر من مشکل اصلی همینجاست که عشق و محبت و دوست داشتنی نیست یا از بین میره
که علتش یا همون اشتباه بزرگ ابتدای ازدواج منه یا هم کارایی که بعد از ازدواج ممکنه طرفین انجام بدهند
اگه عشقی باشه آدم از خواسته هاش میگذره هر چه عشق آدم بخواد همون خوبه مهم اینه که اون راضی باشه
بنظر من آدم برای کسی که دوست دارد هر کاری می کند که او راضی باشد اگر چه خلاف علایق و خواسته های خودش باشد
مشکل اصلی ما همین جاست
-
اینکه میگید به غم و غصه اش راضی نیستید یعنی کاملا بی احساسم نیستید:310:
اون بدون شما راحت نمیشه اگه میشد برای حفظ زندگیش تلاش نمیکرد!
یه چیزی رو بدونید، اینکه قبل از ازدواج با هیچ دختری رابطه نداشتید هیییییییییچ چیزی رو از دست ندادید، اینو مطمئن مطمئن باشید:305:
برای حل مشکلتونم بنظرم یه مشاور خوب خیلی میتونه بهتون کمک کنه، هنوز نرفته اینقدر از نتیجه ناامید نباشید، این ناامیدی بخاطر خستگی از شرایط فعلیه، قدر زندگیتونو بیشتر بدونید و برای بهبودش تلاش کنید همت کنید یهو همه چی رو بهم نزنید، نگاهتونم به ازدواجتون عوض کنید اینقدر این جمله رو تکرار نکنید " ازدواج ما یه اشتباه بزرگ بود که نتیجه اش بدبختی دو نفر شد"
زندگی بدون مشکل اصلا و ابدا وجود نداره
تلاش کنید و از نتیجه ناامید نباشید:72:
-
اقای درد هر کس به خاطر علاقش وعشقش هر کاری می کنه....شما خودت این کارو کردی برای او؟؟؟؟؟؟؟
-
توروخدا به من بگید چجوری تاپیک بزنم...
-
سلام bande
اول ببین سوالت به کدوم انجمن مربوط میشه مثلا "روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی" یا "طرح مشکلات ازدواج" یا "طرح مشکلات خانواده" بعد تو این انجمنها بازم بخش مربوط به سوالت رو انتخاب کن و اونجا روی دکمه "ارسال موضوع جدید" کلیک کن
از آقای درد معذرت میخوام