من از شما واقعا تشکر میکنم فقط شما بودی که فهمیدی من چی گفتم مشخصه آدم تیز و با تجربه ای هستی امیدوارم منم بتونم بهت کمک کنم تا بعد...
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلتون دقیقا چیه؟ من نفهمیدم. شما که دارین طلاق میگیرین گویا راضی هم هستین پس الان مشکل کجاست؟
قبلا شنیده بودم دختر و بزور عقد میدن نه پسرو. اما بهرحال خودتون انتخاب کردین به شنا پیشنهاد دادن شما انتخاب کردین درسته؟
خب پس انتخاب خودتونه. شاید حرفی زدین دلخور شدن.
شاید شما منظورتون چیز دیگه ای بوده ایشون برداشت دیگه ای کردن
یا اصن همین حرف مادرتون ممکنه دلخور شده باشن.
ممکنه این فرضیات اشتباه باشه اما بعنوان احتمال و گزینه درنظر بگیرین بد نیس.
اما ازدواج همینجوری راحت نبینش اشتباهه مجضه .کفش و لباستون نیست که یروز بپوشین بعد بندازینش دور. تلاشتنونو اول بکنین بعد راه اخر و انتخاب کنین.یعنی طلاق
سلام دوست گرامی
مشکل ما واقعیته، خودش و خانوادش دارن یه چیزی رو از ما پنهان میکنن
من جوابم رو یه جورایی گرفتم اما دارم میبینم بعضی از دوستان کاسه داغتر از آش شدن و به جای اصل مطلب دارن با من کل کل میکنن سر مهریه! خداییش اگه بابای دختره بود انقد کل کل نمیکرد!!!
آخه شما نگاه کنید ناراحتی هم حدی داره ،مادرم این حرفو بزنه بعدش در عرض 24 ساعت همه تلفن ها و موبایل ها خاموش شه و به یکباره خودش و خانوادش تصمیم به جدایی بگیرن! این برای ما خیلی عجیبه، جالب اینجاست که ما مستقیما این حرفو (بکارت) به دختره نزدیم و با واسطه به گوشش رسیده این حق ماست که بدونیم داستان چیه
مادر بزرگش قبل عقد به مادرم میگه نوه ی من باید عمل جراحی بشه، باید ببرمش پیش ماما!!!
زمانی که بهشون گفتیم میخواییم بیایم واسه تحقیقات بد جوری مقاومت کردن خیلی غیر عادی بود
شما خودت تا تهشو بخون دیگه!
ببینین خب فهمیدنش چه سودی واسه شما داره ؟؟
شما که دارین طلاقتونو میگیرین.اولا شما باید قبل از عقد این وسواسارو بخرج میدادین اما حالا که دارین جدا میشین.
اولا قضاوت نکنین که شاید حرفتون نادرست باشه بعد گناه قضاوت اشتباه و باید پرداخت کنین.
چون احتمالش هست که برداشتتون اشتباه باشه.
دوما شاید این بنده خدا بکارتش از دست داده باشه و حدستون درست باشه. اما دقت کنین که همه کسانی که بکارت شون از دست دادن تقصیر خودشون نبوده.
ممکنه بزور این اتفاق افتاده باشه و اونا هم نخواین ابرو دخترشون بره.
اینا که دلیل نمیشه که این دختر ادم بدی باشه. تو همین سایت بود که خانومی که شوهر هم داشت خواستگار قبلیش بهش تجاوز کرده بود. خب این قضیه تقصیر این خانومه؟
تو روز نامه هارو بخونین دخترا و میدزدن و بعدشم....
همش که تقصیر خودشون نیست
حالا ایشون هم نخواسته همه عالم بفهمن چون یجورایی آشنا هم هستن البته اگه حرف شما درست باشه. پس شما هم که نمیخواینشون و تصمیمیتونو گرفتین دیگه نبش قبر نکنین گناه دارن. شما خودتون بذارین جای اون بنده خداها شاید نمیخواین آبروشون بره. بیخیال شین. دونستنش که توفیقی نداره واسه شما.
نه خانوم یا آقای محترم، اولا خودش با رفتاراش باعث شد ، دوما دخترای خراب زیادن، چک کردن جنس، کار بدیه؟ شما دوست داری کسی سرتو کلاه بذاره؟ دوست داری زن داداشت این جوری باشه؟نقل قول:
اگه کسی به منم این حرفو میزد ترجیح میدادم باهاش نباشم و این رسمای غلط رو انجام ندم ...هرچند که هیچ مشکلی هم ندارم این یجوری توهین به شخصیت هست بنظرم که میخایی
یه کالایی رو بخری و قبلش میخایی چکش کنی ببینی سالمه یا نه:81:
اصلا راه شناخت و اعتماد به ادما پرده بکارت نیست
- - - Updated - - -
واسه داداشت تحقیق نمیکنی؟ چجوری اعتماد میکنی؟
- - - Updated - - -
نه خانوم یا آقای محترم، اولا خودش با رفتاراش باعث شد ، دوما دخترای خراب زیادن، چک کردن جنس، کار بدیه؟ شما دوست داری کسی سرتو کلاه بذاره؟ دوست داری زن داداشت این جوری باشه؟
واسه داداشت تحقیق نمیکنی؟ چجوری اعتماد میکنی؟
"اصلا راه شناخت و اعتماد به ادما پرده بکارت نیست" ، اگر شک با من باشد، آنوقت هر بار که من برم سر کار اونوقت به زنم مشکوک خواهم ماند
ایا داشتن پرده بکارت برای یک خانوم الزاماً نشونهٔ اینه که اون قبلا با کسی رابطهٔ جنسی نداشته؟
اگر پاسختون مثبتِ باید بگم احتمال اینکه به قول خودتون کلاه بره سرتون بسیار زیاده ! در این دوره زمونه هر دختری که پایبند نباشه میتونه در دوران مجردیش هر کاری بکنه و بعد خودشو پاک و معصوم جلوه بده ،مهم اینه که بین شما با شخصی که قراره در آینده مادر فرزندتون بشه چقدر اعتماد متقابل هست؟ مثال بالارو هم زدم برای این که بدونید شاید به نامزدتون بر خورده که این در خواست رو ازش کردید.:81:
سلام آقای عبرت
ببینید شما خیلی کار خوبی می کنید که برای مشورت آمدین.اصولا نسان های منطقی به برداشت خودشون اعتماد کامل ندارن و اهل مشورت هستند.چون معتقدند:همه چیز را همه گان دانند!
در امر مشاوره طبیعی است که خیلی اوقات حرف های طرف مقابل مطابق میل ما نیست.
به نظرتون این درسته که مشاور بیاد حرفهای مطابق میل آدمو بزنه ؟ یا اینکه بهتره نظرش را مطابق با دانسته ها و تجربیات واقعی اش به شما منتقل کنه؟
دوستانی که این جا برای شما وقت گذاشتند؛هر کدوم از جنبه های مختلف موضوع را نگاه کردند.و این امر برای جمع بندی و تصمیم گیری نهایی شما بسیار کمک کننده است!
پس صحیح نیست که افراد را به خاطر اینکه نظر متفاوت می دهند؛و برای شما وقت گذاشته اند؛مورد سرزنش خودتان قرار دهید.
آخر سر خودتان قرار است تصمیم بگیرید و مطمئن باشید ما هیچ وقت نمی توانیم از پشت کامپیوترمان شما را مجبور کنیم!!! جمع بندی و تصمیم گیری نهایی با خودتان است!
حالا من هم نظرات خودم را بهتون می گم؛می تونید روشون فکر کنید!
1)به نظر من این تحقیقات در این حد که شما می خواهید باید قبل از عقد انجام می دادین.
الان که در شرف طلاق هستین فایده ای ندارد و شاید هم برای خانواده دختر و حتی شخصیت خودتان بد باشد!
مگر اینکه برای طلاق تردید داشته باشید!
2)من خودم یک دختر مذهبی هستم.اگر کسی به من بگوید که باید تست بکارت بدهم؛شدیدا بهم بر می خورد!و به هیچ عنوان حاضر به ازدواج با او نمی شوم!!!
در چه مرحله ای این پیشنهاد را دادین؟بعد از تصمیم طلاق یا قبلش؟
راستی چه مدت عقد هستین؟
3)شما نیاز مند مطالعات بیشتر برای ازدواج هستید.چرا که برای تصمیم به این مهمی 4 جلسه اصلا کافی نیست.
اصول و قواعدی برای شناخت یکدیگر لازم هست.
4)یک مشاوره حضوری هم برایتان مفید خواهد بود.
بللللللللله اگه من کله خراب روز اول دنبال دختر مذهبی میرفتم هیچ وقت ازش چنین چیزی نمیخواستم
ولی تو این تاپیک بعضیا رو میبینم که حرفاشون و دارن شوخی شوخی میزنن
(به دوستانی که خوب راهنماییم کردن جسارت نشه)
یعنی حتی اگه خانومت رابطه هم داشته شما باید چشم پوشی کنی به خودش مربوطه !
در ضمن همه مثل شما مذهبی نیستن
- - - Updated - - -
هیچ اعتمادی! اون دختر پنهان کاری وحشتناکی داشت
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تمام رفتار هاش نشان از تابو شکنی، ناهنجاری و صلب اطمینان بود، شما خودت داری میگی* اعتماد متقابل*، این خانوم باید *اعتماد سازی* میکرد که نه تنها این کار و نکرد بلکه با پنهان کاری و رفتار های مشکوک و حرف های ضد و نقیضش باعث شد کار به اینجا بکشه
با سلام
متاسفانه من ناچار شدم خیلی از پست ها را به خاطر مغایرات با قوانین همدردیحذف یا ویرایش کنم.
از همه عزیزان تقاضا دارم مجددا قوانین همدردی را مطالعه کنند.
اگر روند تاپیک با مجادله به جای مشاوره پیش برود، تاپیک به انجمن آزاد منتقل می شود
سلام جناب عبرت گرامی
اگر فزضا اثبات شود که همسر شما دوشیزه هستند و به هر دلیل دیگری رفتارشان با شما تغییر کرده, ایا باز هم حاضر به ادامه زندگی با ایشان هستید؟ و از مشکلات دیگر مثل پول پرستی و.... صرف نظر می کنید؟
اگر پاسختون مثبت, سعی کنید یک ملاقات حضوری با ایشان ترتیب دهید و دو نفری درباره تمامی مسائل به طور شفاف صحبت کنید. با وجود اینکه قطع رابطه هم کردند, اگر بخواهید به نظر من باز هم شدنی است.
و اگر پاسختان منفی است و صرف نظر از مساله بکارت, باز هم قصد ادامه زندگی با ایشان را ندارید, چرا خودتان را ناراحت و وقت خودتان را تلف می کنید؟
به شما حق میدهم که دوست دارید بدونید که ایا به شما دروغ گفته اند یا نه و یا به قول خودتان سر شما کلاه گذاشته اند یا نه, ولی شما اگر صرف نظر از این موضوع باز هم قصد جدایی دارید دیگه دانستن این موضوع چه سودی داره؟ بیشتر خودتان را اذیت و ناراحت می کنید.
و بزرگواری کنید و از ریخته شدن ابروی ایشان جلوگیری کنید.
اگر هنوز ته قلبتان ایشان را دوست دارید, به تحقیقتان ادامه بدهید و با ایشان جدی و شفاف صحبت کنید ولی اگر در کل تصمیم جدایی گرفتید, وقت خودتان را صرف ساخت زندگی خودتان بکنید و هر انطور که خودتان میدانید سعی کنید روح خسته وازرده خاطر خودتون را التیام بدید.
و از تجربیات متاسفانه تلخ خود در اینده برای ساخت یک زندگی بهتر استفاده کنید.
و ضمننا یک جور دیگر هم میشود به این موضوع نگاه کرد!
اینکه ایشان در گذشته اشتباهی را مرتکب شده اند ولی اکنون پشمان هستند و شما انقدر به ایشان علاقه داشته باشید و همینطور اطمینان دارید که ایشان پشیمان هستند و به شما علاقه دارند و در این صورت زندگی مشترکتان را شروع کنید که با نوشته های شما این موضوع بعید به نظر میرسد.
درنهایت می خواهم به شما بگویم که همه چیز به شما و ایشان بستگی دارد.
و اول به شما. که در صورت احتمال های مختلف چگونه عمل می کنید.
و اگر تحت هیچ شرایطی قصد ادامه رابطه با ایشان را ندارید بیشتر خود را ناراحت نکنید و موجب ریخته شدن ابروی ایشان هم نشوید که هیچ سودی ندارد.
و به زندگی و اینده و روح خسته خود برسید.
انشاا... در اینده نزدیک شادی و ارامش به زندگی شما برگردد.
:72::72::72: