-
چرا همشرتون افسرده هست؟ شما برای درمانش همراهی و کمکش کردید؟ اصلا انگار براتون بچتون مهم نیست، پدر و مادر هردو چه خوب باشن و چه بد، فرزند به هردوشون نیازز داره. همسرتون یه مشکل بزرگ داره، خوب حتما شما هم دارید که ( تو کار شکست خوردید) براتون دعا میکنم با گذشت و همراهی کردن هم کنار هم بمونید، به خاطر اون بجه که اگر فردا هم بخواد ازدواج کنه شوهرش دائم این موضوع رو ......... تورو خدا بیشتر فکر کنید و گذشت کنید. در ضمن غصه پدر و مادرتون رو نخورید که خیلی به نوشون وابستن. پس روابططون انگار خیلی با خوانوادتون زیاد بوده
-
[QUOTE=caspian;306634]چرا همشرتون افسرده هست؟ شما برای درمانش همراهی و کمکش کردید؟ اصلا انگار براتون بچتون مهم نیست، پدر و مادر هردو چه خوب باشن و چه بد، فرزند به هردوشون نیازز داره. همسرتون یه مشکل بزرگ داره، خوب حتما شما هم دارید که ( تو کار شکست خوردید) براتون دعا میکنم با گذشت و همراهی کردن هم کنار هم بمونید، به خاطر اون بجه که اگر فردا هم بخواد ازدواج کنه شوهرش دائم این موضوع رو ......... تورو خدا بیشتر فکر کنید و گذشت کنید. در ضمن غصه پدر و مادرتون رو نخورید که خیلی به نوشون وابستن. پس روابططون انگار خیلی با خوانوادتون زیاد بوده[/QU
سلام از توجه تون ممنونم. اونروز می خواستم دخترم را ببینم توی مدرسه اش .مدیر نمیگذاشت میگفت مادرش گفته پدرش صلاحیت نداره .حالا بعداز این که وکیلم امد گذاشتند در حضور زنم وخانوادش اونو ببینم ولی دخترم اصلا سمت من نیامد !ومن ناراحت شدم .تازه با اینکه زنم میداند من هیچ پولی ندارم وخودش رفته وخونه را هم جمع کرده برده میگه برو خونه بخر بیام.تازه برای افسردگیش با مادرم خیلی دکتر رفته. میدانید زندگی مارا چشم وهم چشمی خراب کرد.اون دلش میخواد توی فامیل از همه بالاترباشه.:47: از کارشناس عزیز ودوستان می خوام راهنمایم کنند.:47: