-
RE: دلتنگی پس از ازدواج
سلام... من هم دقيقا با مشكل شما مواجه هستم. با چند تفاوت....يكي اينكه 5 ماهه ازدواج كردم و خانوادم در يه شهر ديگه كه خيلي از محل زندگي ما دوره ساكن هستن. و 5 ماهه خانوادم رو كه خيلي بهشون وابسته بودم نديدم.
من و همسرم بينهايت عاشق هم هستيم ولي من بخاطر اين حس دلتنگي نسبت به زندگيم سرد شدم و نسبت به همسرم
وقتي ميبينم همسرم در كنار خانودشه و هر هفته اونا رو ميبينه دلم بحال خودم ميسوزه. من يه دوست هم اينجا ندارم كه باهاش درد دل كنم. پس خدا رو شكر كنيد كه شما لااقل پيش خانوادتون هستيد و ميتونين حداقل هر چند روز يكبار ببينيدشون.
براي من هم دعا كنيد كه بتونم صبور باشم
-
کم کم به این وضعیت عادت می کنی تا ابد که نمی خواستی پیش مامانت بمونی الان همسرت بیشتر به محبت تو نیاز داره باید در دوران اول زندگی مشترک عشقتو به همسرت ثابت کنی همسرت را به خاطر این موضوع حساس نکن
-
دوستان لطفا به تاريخ شروع تاپيك دقت كنيد و تاپيك هاي قديمي رو به روز نكنيد!!
-
سلام
بله پیشنهادهای بهتری از بچه دار شدن وجود داره ضمنا خانومم خیلی طبیعیه که دلت تنگه شایدم سابقه دور بودن از خونه را نداشتی( خوابگاه دانشجویی) خب اگه مادرتون تو شهریه که شما زندگی میکندی سعی کنید برید و ببینیدش طی روز که عصر برای شوهرتون سر حال باشید و اسوده خاطر اما اگه شهر دیگری هستند( مثل من) هر روز صبح باهاش صحبت کنید و همه چیزایی که میدونید ممکنه طی روز ذهنتون را درگیر کنه ازش بپرسین و اینم قبول کنید الان شما کسی را دارید که خیلی براتون با ارزشه و میارزه این دلتنگی ها را به خاطرش تحمل کنی( حرفی که من همیشه به همسرم میگم و باعث شده خیلی بیشتر از قبل بهم احترام بزاره )
شاد باشی