نقل قول:
خیلی ببخشید امیدوارم از حرفایی که میخوام بزنم ناراحت نشید و خدا نکرده فکر نکنید که قصدم توهین به پسراست
بازم معذرت میخوام پیشاپیش:72::اما یه حقیقته که پسرا توو سن و سالی که شما دارید هنوز به بلوغ عقلی کافی نرسیدن اما این هم درحالیه که استثنا هم وجود داره یعنی همه اینطوری نیستن
ولی اکثر دخترا توو این سن و سال تقریبا بلوغ عقلیشون تکمیل میشه ولی بازم این درباره همه دخترا صدق نمیکنه
به نظر من از الان شما نباید خودتون رو درگیر این احساسات کنید چون واقعا هنوز واسه ازدواج آمادگی ندارید
واقعا واسه ازدواج خیلی چیزها لازمه فقط یه احساس دوست داشتن کافی نیست،اصلا شما چه معیارهایی دارید واسه ازدواجتون؟دوست دارید همسرتون چه معیارهایی داشته باشه؟
نقل قول:
من به همه دوستای هم سن و سال مجرد خودم میگم این حرفاروکه اصلا اجازه ندید که مورد سوئ استفده کسی قرار بگیرید آخه واقعا حیف نیست احساسات و عواطفی که بعدها باید به همسرتون ابراز کنید پیشاپیش به چند نفر ابراز کنید
به نظر من این احساسات خحیلی پاکه نباید همین جوری الکی ازش واسه هر کسی استفاده کرد
مثلا این عواطف و احساسات رو خرج کسی کنید که قدرشو ندونه و حتی توو دلش مسخرش هم کنه واقعا حیف نیست؟
شما باید این احساسات و خرج کسی کنید که واقعا متعلق به خودتون باشه و قدرشو بدونه و دوستتون داشته باشه و اونم درقبال اینها همون عشق پاک و احساس پاک رو بهتون برگردونه