مرسی متشکر خانوم مصباح
سلام دوستان ببخشید من نتنوستم دیروز پاسخ بدم به پ دوستان
دوستان نمی دونم کجا بحث رو به چالش بکشم قصدمم رفتن این تاپیک به انجمن ازاد نیست ولی شاید اسم همه ی این قصد و نیت منو بزارید بد بینی اره بد بینمون کردن همین خانواده ها منشا اصلیشونه
من 20 سالمه یه جوون 20 ساله تا حدودی اشنایی پیدا کرده با تموم موئضلات به ویژه ارتباط بین جنس مخالف
منم منکر این نخواهم بود ولی ارتباط درست نه دیگه ..........
من تو دانشگاه با چشمان خودم می بینم که دختر با پر رویی تمام با پسر کارایی می کنه که من واقعا از دو طرف احساس تاسف می خورم یک: خانواده و دو: اون پسری که ازش سوء استفاده کرده و خواهد کرد
بعد می گید بد بینی پیش نمیاد باور کنید منه جوون یا هر شخصی با فکر و عقده من نا امید میشه اگه روزی بخواد ازدواج کنه خدا به سر شاهده الان دارم می نویسم تنم میلرزه مخصوصا زمانی که یکی بهم میگه باید ازدواج کنی
کسی که بهم میگه ازدواج کن واقعا اولین چیزی که به ذهنم میاد ذهنیت بد نسبت به دختراست
یه جورایی بیزارم از این نوع جنس (سوء تفاهم پیش نیاد با هیچ یک ازدوستان عزیز همدردی نیستم و نخواهم بود خلاصه همه جا بد و خوب هست ولی....)
خانوم مصباح المهدی عزیز درسته تموم حرفات درسته ولی خداییش وضع خیلی خراب تر از اونی هستش که فکر می کنیم بله فکر می کنیم یا توجیح می کنیم این نوع طرز فکر رو من باورتون نمیشه یه روزی به خودم میگفتم که خیلی دتر خوب هست ولی از روزی که پام به دانشگاه وا شد با دیدن چیز هایی نظرم کاملا عوض شده
درسته نمی شه گناه دیگران رو شست ولی من بهتون با صراحت بیان اعلام می کنم هر کی که تو دانشگاه هستش با یه پسر در ارتباطه من از این موضوع نگران نیستم ولی اخه تا کی حسرت یه دختر خوب به دلم بمونه تا چند سال؟
فقط از خدا یه چیز می خوام اونم اینه که اول از همه تموم درسام زود تموم شه فقط از این کشور برم فقط از این کشور برم و بعد اون درگیر هوی و نفس شیطانی نشم چون نمی خوام بازیچه احساسات شم و تا به اینجاش حس نفرت باعث شده که نرم سمت این کارا و بعد از همه ی اینا از خدا می خوام لنگه همون افراد رو به خودشون تحویل بده و کسی که هم خوب و پاک زندگی کرده پاکی رو سر لوحه زندگیش قرار بده
تموم اینارو گفتم که از شما دوستان یاد بگیرم که برای خوب زندگی کردن با توجه به عوامل خارجی (اینگونه دختران و پسران) چگونه بهترین انتخاب رو داشته باشم چگونه درگیر این جور کارا نشم می دونم باید درس بخونم می دونم همرو از بهرم ولی یه حس و کشش بین دوستان هم سن و سال من هست که بنا به اقتضای سنه ولی یکی کنرتلش کرده و تموم شد یکی که نه کنترلش نکرد و نخواهد کرد ویکی هم تا وسطا کنترل کرده بقیه راه براش سخته که بنده جزء سومین دسته هستم می خوام از شما دوستان بیاموزم چیکار کنم تا درگیر این کارا نشیم
بازم خیلی متشکرم از شما خیلی ممنون
- - - Updated - - -
نمی شه خواهر عزیز بد بینی نباشه بخدا نمیشه
من جلوی شچام اتفاقاتی افتاده که واقعا شرم دارم به زبون بیارمش
خواهر من
بنده خودم نه ادمی هستم که بگم معتقد نه بی حیا متعادل متعادل
من خودم تو دانشگاه تا به الان با یه دختر صحبت نکردم یه حس بدی به اینجور ادما دارم
نمی گم ادم تفلونی هستم نه با پسرا خیلی خوبم ولی دخترا نه
نمی دونم چی بگم این حس بدبینی میترسم در اخر منجر به مسائلی بشه که بعد ها پشیمونی به بار بیاره
ولی من می خوام بدونم زمان قدیم هم اینگونه بود ؟بابا هر چیزی یه حدی داره اخه
من می دونی می ترسم یکی گیرم بعد ها بیفته که عشق و حالشو تو مجردی کرده باشه بعد از گذشت 4 5 سال فیلش راه هندوستان کنه و خودشو بچسبونه با ترفند های مختلفی از جمله دروغ به من یا امثال من و بدبختمون کنه
یه سوال اجازه می دی ازت بپرسم اونم اینه که اگه ازدواج کردی مهم ترین ملاک پذیرش شوهرتون چی بوده؟پاکی؟صداقت؟....چی؟؟؟؟
اگه پاکی بوده پس شما هم پاک بودی درسته؟این اطمینان رو از کجا پیدا کردی تو وجود شوهرت؟
اگه هم مجردی بهم بگو مهمترین معیارت به عنوان یه خانوم یا دختر چیه؟
ببخشید این سوالو کردم می خوام نتیجه یری داشته باشیم
- - - Updated - - -
گیسو خانوم این بنده خدا حقیقت رو گفته
من به عنوان یه پسر دارم به چشم می بینم که این جور ادما دارن چکاری می کنن بعد شما میگی خودتو بیا بزار جای اونا
اصلا فکر نکنم جالب باشه
- - - Updated - - -
خدا خیرت بده دانشگاه رو ازش ور دار که هر چی دیدم تا به الان تو همین دانشگاه بوده
فضای اطرافم الوده هم رد کرده خواهر من
الان شما بهم میگید چیکار کنم این بد بینی محو شه اگر بشه ببخشید؟؟؟؟
خواهر عزیزم اینقدر مورد دیدم که چی عرض کنم واقعا از همسر و اسمش بدم یماد سوء تفاهم نشه ولی ازدواج رو یه خیانت به خودم می بینم
درسته فکرش خیلی قشنگه امــــا خودش زیاد نه
دوستان به یه نتیجه ای رسیدم که شاید گفتنش مانعی ناشته باشه
نمی دونم درسته یا نه ولی اگه درست نیست با یه دلیل توجیحم کنید
ازدواج امروزه هندوانه در بسته هست
شما نمی تونی به کسی قبل ازدواج اعتماد کنی چه دختر باشی چه پسر
چه تضمینی هستش شما پاک زندگی کنی طرفت نکرده باشه؟
تحقیق؟؟؟؟؟همه می تونن تو محل کارشون تو محل زندگیشون طوری رفتار کنن که پاک به نظر بیان مطمئن باش که امروزه با دو سه تا سلام علیک گرم یا داشتن پول همه جا مهندست می کنن دکترت می کنن و الی اخر
عذاب وجدان؟؟؟؟
کی الان عذاب وجدان داره جز عده ای که مثل من پاک زندگی کردن یعنی تا اینجاش
خودت قضاوت کن یک کسی که قبل ازدواجش هرر غلطی کرده می خوام به خواستگارش بگه یعنی میگه من این کارارو کردم؟؟؟؟
اولین دروغ اول زندگیش رخ داده اینو داشته باش تا بعد
اون کسایی که میگن گذشته ادما به خودشون مربوطه فقط دوست دارم بیان اینجا نظر بدن خوب دارم براشون یکی نیست بهشون بگه که این گذشته رو کسی به خودت همین جوری تحویل بده حاظری یه لحظه زندگی کنی؟
اگه اره که خیلی ریلکسی و خودتم یکیش هستی اگه نه پس ادم حسابی هستی
دیگه چی بگم؟
قبول دارید هندونه هستش