-
Pooh
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه واقعا وقت گذاشتیدو این جریان طولانی رو خوندین
ممنون بابته این همه درک و فهمتون
کاش یکمی بد بود فقط یه یکمی بعد میتونستم راحت تر با این موضوع کنار بیام
میدونم بایدش که باید کنار بیام چون الان اون ناموس مردمه ولی خب خیلی سخته خیلی سخته میدونم شدنیه ولی وقتی کوچه به کوچه ی شهر ازش خاطره داری واقعا آزار دهنده هست
یه دنیا ممنون که این همه حوصله به خرج دادینو با من حرف زدید
- - - Updated - - -
مصباح الهدی
سلام
از شما خیلی تشکر میکنم بابته داستان زیبا و آموزندتون
میدونم با این حرفام کاره خودمو حاله خودمو بدتر میکنم ولی عضقش واقعا از توو فیلما از توو قصه ها هم زیباتر بود واسم خیلی قشنگ ابرازه احساسات میکرد خیل قشنگ بهت میفهموند که سعید خیلی دوست دارم با کاراش با رفتاراش حتی با عصبانیتش
- - - Updated - - -
میدونم این فکرا و این حرفا باعث میشه دیرتر بتونم به روحیه ی قبل برگردم ولی واقعیت رو باید گفت اینکه که حقیقت اینکه واقعا خوب بود نمونه ی یک دختره کامل واسه همه چی چی و الان ماله یکی دیگهشده واقعا برام سخته خیلی سخته
میدونم میگذره ولی مهم اینه که چطوری میگذره
- - - Updated - - -
deljoo_deltang
سلام
ممنون از اینکه میخونید و جواب میدید
با حرفتون که این کارش نتیجه 3 روز تاخیرت نیست ، نتیجه 6 سال بی ثباتیه. بی ثباتی و اینکه یک دختر از تکیه گاهش مطمئن نباشه کاملا موافقم چون یکبار همچین چیزی اتفاق افتاده ولی میتونست بهتر از این باشه خودش نخاست که نباشه
آره حق باشماست اینا همش حقیقته حقیقتی که خیلی سخته و باید باهاش کنار اومد
بازم میگمو همه میدونیم میگذره ولی مهم اینه که چه جوری میخاد بگذره
-
سلام خوبید نمی دونم مطلبم بتونه کمکتون کنه یا نه اما یکی از دوستهای منم تا حدودی شبیه قضیه شما در رابطه با پسری داشت و اون پسره تنها شماره منو از دوستهای اون دختره داره و بهم پیام می ده و اوایل خیلیداغون بود می خواست از طریق من مطمئن بشه که دوستم ازدواج کرده و بعد از قبول کردنش با تکیه بر خدا و بامشکلات فراوانی فراموش می کنه شما هم می تونی سختی داره اما خوب گذر زمان بهترین گزینه است به نظر من و همچنین اینکه در این مدت خودتون را با کارهای مفید مشغول کنید تا بهش فکر نکنید:305:
-
سلام آقا سعید!امیدوارم حالتون الان بهتر شده باشه!
اینکه می فرمایید مهم اینه که چه طوری می گذره درسته.به نظر من هم شما می تونید یه کاری کنید که کمی راحت تر این مسائل براتون بگذره.
من چند تا پیشنهاد براتون دارم:
1) این روزها توی مجالس امام حسین شرکت کنید و تا می تونید با ایشون درد دل کنید وخودتون را خالی کنید. این ده روز فرصت خوبیه که این روند سوگواری سریعتر طی بشه.
2) پیشنهاد می کنم یک سفر مشهد تشریف ببرید.هم مسافرت باعث میشه مدتی از این فضای فعلی دور بشید و یکم این کوچه ها و... که می گین با هم خاطره داشتین براتون کمرنگ تر بشه.هم اینکه ان شاالله امام رضا بهتون آرامش می دن.فضای حرم؛بوی خوش حرم و شب های حرم با صدای آب حوض واقعا فضای آرامش بخشیه.
3)نامه بنویسید.برای خودتون نامه بنویسید.این نامه را قرار نیست کسی بخونه!!!
هرچی تو دلتون هست که می خواهید به اون خانم بگید را بنویسید بعد هم پاره کنید.(بهتره این پیشنهاد را اول انجام دهید)
4)مدتی توی این سایت باشید.مشکلات دیگران را بخوانید و به آنها راهنمایی کنید.این طوری مدتی درگیر مشکلات دیگران می شوید و تا یه مدت مشکل خودتون یادتون می ره.
5)کمی که حالتون بهتر شد حتما و حتما کلاس ورزش برید.حتما باشگاه برید تا مجبور بشید مدتی از زمانتون به ورزش بگذره و از این افکار جدا بشید.
6)برای خودتون اهداف تازه ای معین کنید و تلاش کنید که به آنها برسید.مثلا ادامه تحصیل؛پیدا کردن یک کار مناسب و....
7)اصلا دیگه سراغ فیلم ها و سایت های عاشقانه نرید.چون ممکنه دوباره یاد اون خانم بیفتین.
8)از تکنیک توقف فکر استفاده کنید.
8)سعی کنید بعد از اینکه سوگواری اولیه تموم شد؛هیچ وقت تنها نمونید.همیشه با اعضای خانوادتون باشید و رابطه عاطفیتون را با آنها قوی تر کنید.دوستان جدید پیدا کنید و با هم به تفریحات سالم بپردازیدومثلا برنامه ریزی کنید و هر جمعه برید کوه.