آیا هنوز اون هدفی که گفتید براتون ارزشمند هست؟
احیانا مسائل سیاسی و فرهنگی جامعه ی ما شما رو از هدفتون مایوس نکرده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا هنوز اون هدفی که گفتید براتون ارزشمند هست؟
احیانا مسائل سیاسی و فرهنگی جامعه ی ما شما رو از هدفتون مایوس نکرده؟
بله هنوزم ارزشمنده. نه به مسایل جامعه ربطی نداره. امرزو با خودم فکر کردم، به این نتیجه رسیدم که شاید چون حس رقابت در من از بین رفته این حالت اتفاق افتاده. چون دو ترم اول ارشدم شرایط خیلی خوب بود چون حس رقابت با بچه های کلاس داشتم . معدلم اونقدر بالا شد و شاگرد اول تو این 2 ترم شدم که مطمئن شدم با تلاش کم هم میتونم شاگرد اول باشم و کسی بهم نمیرسه. همین طور هم شد. دو ترم بعدی تلاش بسیار کمی کردم ولی در مجموع 4 ترم شاگرد اول من شدم. دیگه هم شرایط رقابتی برام پیش نیومد. چون در دکتری هم سهمیه نخبگان داشتم و میتونم از سال بعد بدون کنکور و رقابتی وارد دکتری بشم. یعنی عملا بدون رقابت. پس نیاز به تلاش و انگیزه ای در من نبود.
- - - Updated - - -
میدونم هرکی این تاپیک رو بخونه خیلی براش مسخره است. چون خود من از نزدیک افرادی رو میشناسم که بدترین زندگی ها رو دارن و خیلی ها حسرت داشتن زندگی منو دارن. اونوقت من با وجود چنین شرایطی چنین حالتی بهم دست داده:(
دوباره سلام.نقل قول:
اونقدر درس بخونم، اونقدر کامل بشم از نظر علمی و دینی که همه بهم غبطه بخورن و بعدش هم متواضع ترین فرد بشم و به همه کسایی که با دین و اسلام مخالف هستن بگم که این منم شیعه علی، یعنی شیعه علی تو جهان برترینه. و سپس دست بقیه را هم بگیرم.
تا یه جاهایی از هدفم پیش رفتم ولی یدفعه درجا زدم.
اینجوری که توضیح دادی، این هدفت هنوزم برات معتبره و دوست داری بهش برسی. درسته؟
میشه بگی الان دقیقا کجای هدفت قرار داری؟
تا کجا پیش رفتی؟
چه کارایی برای رسیدن به آخرش باقی مونده؟
سلام soha .
در میان صحبت هاتون اشاره کردین به اینکه :
هدفم این بود:
اونقدر درس بخونم، اونقدر کامل بشم از نظر علمی و دینی که همه بهم غبطه بخورن و بعدش هم متواضع ترین فرد بشم.
و بعد افزودید:
به همه کسایی که با دین و اسلام مخالف هستن بگم که این منم شیعه علی، یعنی شیعه علی تو جهان برترینه.
میدونید نظر شخصی من اینه که پاسخ نگرفتن یکی از عمده دلایلیست که انسان رو به پوچی میرسونه. دلیلش هم اینه که یا از برخی چیزها انتظار پاسخ نابجاست. یا سماجت میکنیم از روشی اشتباه پاسخ بگیریم.
مثلا علم: انقدر درس بخونم.... انقدر کامل بشم.... من که فکر نمیکنم کسی تا به حال موفق شده باشه علم رو به ستوه در بیاره! علم پویاست. کسی تا به حال فاتح اون نبوده و نخواهد بود و کسی تا به حال به اون درجه از تکامل که مد نظر شماست نرسیده. فکر میکنم خیلی های دیگه هم اون سر دنیا دارن تلاش میکنم قله های علم رو یکی یکی فتح کنن تا به دیگران ثابت کنند خودشون اصل هستند و دیگران اشتباه میکنند.
میگید دوست دارم متواضع ترین فرد باشم در حالی که تلاش میکنید همه بهتون غبطه بخورن و نظر و عقاید خودتون رو در قالب برتری جویی به دیگران ثابت کنید! خب این یک تضاده ، یک تناقض. تواضع در پذیرش دادن به دیگران مجال بروز پیدا میکنه، نه پذیرفته شدن. پس طبیعیه پاسخ نگرفتن.
و سوال اینجاست! میخواهید درس بخونید و پیشرفت کنید تا به خودتون معنا بدین یا به دیگران؟
من در وجود شما کسی رو میبینم که میگه : به من توجه کن. قبل از دیگران من احتیاج به تغییر و توجهت دارم. من نیاز دارم زیبایی ها رو حس کنم و برای درک زیبایی ها نیازی به مدرک دکتری ندارم. نیاز به لبخند ها و مهربانی هات دارم. حتی به اشتباه کردنت، به نادانی هات، به بی پروایی هات، و از همه مهمتر... به عشق ورزیدنت از یک مورچه تا به خداوند.
یکی هست اون درون شما که میگه برای من زندگی کن که فراموش شدم. انقدر دنبال مدرک برای ثابت کردن نباش.
من پیرمرد ها و پیر زن هایی دیدم که جز چند سوره و چند شعر چیز دیگری بلد نیستند، اما حتی اگه باهاشون حرف نزنی و فقط از کنارشون رد بشی، نور علی (ع) رو دارن. لبخند علی بر لبهاشونه و بوی علی میدن. اونها کسایی هستند که با عشق آمیخته اند. برای ثابت کردن نیاز به مدرک ندارن. حضور و آرامششون گواهه. حتی سعی نمی کنند تو رو از آنچه که هستی منصرف کنند. فقط دلگرمی اند. دانش ابزار بهزیستیشونه. لازمه ی درک کردنشون برای عاشق و عاشق تر شدن. نه برای فهماندن یا ثابت کردن چیزی به دیگران.
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت.
اقا سوها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟شکر نعمتت افزون کند......خدا رو شکر به خاطر موقعیتت.میتونید بچه دار بشید،این خودش بزرگترین تنوع توی زندگیتونه:227:
چند ماهه که عقد کردم. بنابراین دور بچه رو خط بکش. ضمنا اصلا من و همسرم از بچه خوشمون نمیاد.
- - - Updated - - -
خب حرفاتون جالب بود برام. آره من هیچ وقت تلاش نکردم از زندگیم لذت ببرم و بهش عشق بورزم. همیشه محتاطانه عمل کردم. و همیشه خودم رو مقید به چارچوب خاصی از زندگی کردم. خط قرمزی برای خودم کشیدم.
اتفاقا گاهی غبطه میخورم به این مردمی که هیچی ندارن ولی واقعا شادن تو زندگیشون. اونا دارن زندگی میکنن و من دارم زنده مانی. چند سال پیش بود یادمه یه زمانی به حدی عاشق زندگی شده بودم که حتی پیش خودم میگفتم : حتی اگه پیر هم شم بازم زندگی برام معنا داره.
الان هر چی فکر میکنم که اون زمان کی بود و چه اتفاقی افتاد که اون حس رو داتم من ولی یادم نمیاد.
چکار باید کنم یلدا جان با این توصیفاتی که کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
- - - Updated - - -
سلام دختر مهربون. ا............ مگه اسم تو فرشته مهربون نبود یا من توهم زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب آره با ارزش بود تا چند لحظه پیش. اما الان که جواب یلدا رو خوندم دیگه این هدف برام مهم نیست. کاملا دیگه بین زمین و آسمون موندم........................................ ........
برای اینکه حس رقابت و انیزه تلاش رو برای خودتون زیاد کنید، به نظر خودتون چه کاری میتونید انجام بدید؟
مثلا کار تحقیقاتی و نوشتن مقاله برای چاپ در نشریه های علمی معتبر جهان... یا شروع به یاد گیری چیزی که تا به حال سمتش نرفته اید... یا چیز های این چنینی میتونه موثر باشه آیا؟؟؟
- - - Updated - - -
انگیزه
pooh عزیز، اتفاقا الان داشتم فکر میکردم برم یه کلاس و چیز جدید و متفاوتی یاد بگیرم. اما خب حوصله اشو ندارم. چکار کنم؟؟؟؟؟( فکر اینکه لباس بپوشم و از خونه برم بیرون و اینکه آخری هم کلاس رو نصفه رها کنم و........... منو پشیمون میکنه )
- - - Updated - - -
راستی کلی مقاله نیمه تمام دارم که حوصله ندارم برم سمتش. چند تا کتاب هم تا حالا ترجمه کردم. در حال حاضر هم از طرف استادمون تقاضای طرح سوال کنکور ارشد رو داشتم که بازم حوصله شو ندارم.
- - - Updated - - -
اگه تالار همدردی بتونه کمکم کنه، قول میدم از خجالت تالار میام بیرون و جبران میکنم و تخصص ایکسم رو در اختیار تالار میذارم با میل و علاقه.
به بی حوصلگی هات روووو نده.:305: وگرنه پررو میشن و قدرت میگیرن و دیگه بعدا نمیتونی از پسشون بر بیای.
به پیشنهاد استادتون جواب مثبت بده.(سوال ها رو استاندارد طرح کنیا:305:. سوال غیر استاندارد و سخت ندیا:18:)
سوها...
اگه شد یه سر بزن به یه پزشک. بگو برات یک سری آزمایش کامل بنویسه. یه چکاپ کامل کن. ممکنه کمبود آهن یا کمبود یه فاکتوری چیزی پیدا کرده باشی.
از این نظر مطمئن شو.
بابا چکاب کردم حدود یه ماه پیش. حتی کم خونی هم نداشتم. سالم سالم