نوشته اصلی توسط
tamanaye man
من مورد اینکه حرف های عاشقانه رو بهش یاد بدم ، عزیزم نمیدونی من چقدر خودم بوسش میکنم و از در که میاد یا میخوام برم بیرون بغلش میکنم و بوسش میکنم ، فقط خواستم که براش عادت بشه ، نمیگم اصلا اون این کار رو نمیکنه ، خیلی بهتر شده ، و اگر حالش خوش باشه ، از خونه که میخواد بره بیرون من رو میبوسه ، یا من صداش میکنم که اول بیاد ، وقتی میاد میگم اول بوس بعد خداحافظی ، تو عمل انجام شده قرارش میدم . خیلی ازم یاد گرفته .
حرفای عاشقانه نمیزنه ، و حتی یک بار گفت خوشم نمیاد تو هم بهم بزنی ، مگه من بچه ام که مثلا قربون صدقم میری ؟!!!! :311: ولی در عمل واقعا دوست داشتنش رو بارها و بارها بهم ثابت کرده . قبلا خیلی راجع به این موضوع صحبت کردیم ، ولی چند وقتیه که دیگه کلا بهش نگفتم . ولی من همیشه منتظرم که اون یک دوست دارم بهم بگه ، خیلی منتظرم . :47: آخه من خیلی گوشی هستم ، یعنی میتونه با حرفای خوشکل من رو از این رو به اون رو کنه . ( توی دوست داشتنش شک ندارم ، ولی نمیگه ، به زبون نمیاره )
اینکه گفتی وقتی مرد لج کرده ، درخواست کردن بی فایده هست ، خیلی قبول دارم ، میدونم جواب نمیده ، باید جلوی خودم رو بگیرم این جور مواقع .
مرسی از حرفای بسیار بسیار خوبت گلم .
- - - Updated - - -