عزیزم نکند یک وقت به خاطر ترست ازدواج اشتباهی بکنی. آیا شما شناخت درستی از این آقا دارید ؟ آیا رفتارش به دلتان نشسته است و ظاهرش برایتان جذاب است ؟ آیا فقط از سر ترس نمی خواهید از دستش بدهید یا واقعا به او علاقه مند هستید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم نکند یک وقت به خاطر ترست ازدواج اشتباهی بکنی. آیا شما شناخت درستی از این آقا دارید ؟ آیا رفتارش به دلتان نشسته است و ظاهرش برایتان جذاب است ؟ آیا فقط از سر ترس نمی خواهید از دستش بدهید یا واقعا به او علاقه مند هستید؟
نوپوی عزیز راستش شناخت درستی که از ایشون در حر همین چند روزی هست که پیشنهاد دادن! ایشون تو یه درسی با من همکلاس بودن سال پیش و اونطور که میگن اونجا خیلی حواسشون به من بوده ولی صبر کردن تا درسامون تقزیبا تموم شه بعد..
از لحاظ ظاهری همون یه باری دیدمشون که پیشنهاد دادن(تو کلاس اصلا یادم نمیاد ایشونو) همون یه باری که دیدمش الان اصلا قیافش تو ذهنم نمیاد فقط میدونم اون موقع خوشحال بودم. از لحاظ کاری موقعیت خوبی دارن.
البته تمام نگرانیم اینه که این مرحله(خواستگاری) انجام بشه و مطمئنا وقتی از نیت خیر ایشون مطمئن شدم حتما شناخت بیشتری رو لحاظ میکنم..
نوپوی عزیز ایشالا که خدا تمام جوونای هم سن و سال مارو که تو هر زمینه ای سختی کشیدن حوشبخت کنه و برای من هم دعا کن.
سلام مجدد و تشکر از همه دوستانس که تاپیک من رو دنبال میکنن و با نظرات ارزشمندشون قصد راهنمایی دارن..
دوستان من ایشون رو دوبار دیدم
اولش از لحاظ ظاهر خیلی به دلم نشست ولی فدراش که دوباره دیدمش تا 60% قابل قبول بود، اون روز خیلی باهام حرف زد
به این نتیجه رسیدم که منو دوست داره ولی خیلی خانواده ظاهربینی داره و اینکه خودشون هم وسواس شدیدی رو انتخابش داره، مثلا میگه باید جای حرف و حدیثی باقی نمونه
از این لخاظ که ایشون پیشنهاد یه عمل زیبایی به من دادن اینکهه خودشون حساب میکنن، منم از مدتها قبل فکر این عمل بودم ولی جون همیشه از برخورد دیگران راجع به خودم راضی بودم خیلی دنبالش نبودم
ولی از این لحاظ که ایشون مطرح کرد کمی هم دودل شدم ، ایشون خیلی سخت گیرن
در مورد هیکل و ظاهر مخصوصا
که قرار شد هفته بعد مشاوره بریم
راستش دوستان من نمیدونم تو مشاوره چطور مطرح کنم، من نقطه قوتم هیکلمه ولی وقتی میبینم ایشون خیلی ظاهربین و سخت گیرن واقعا نگران میشم، نمیخوام بعدا مشکلی پیش بیاد
دوستان منتظر جوابتون هستم
نمیدونم چرا اینجوری شدم، طرف که حرفای محبت آمیز میزنه سرد میشم انگار که دلم میخواد فضا رو عوض کنم؟
کلا چطور برخورد کنم مثلا امروز یه سری سوالای خصوصی پرسید که من نخواستم جواب بدم
بله اینم از سایت مشاوره همدردی!!!!
تو زمانی که نیاز داری کسی راهنمایی نمیکنه و خیلی راحت یکی رو از دست میدی!
مشاوره که فقط پیگیری تاپیک های خیانت نیست تو همین ابتدا کسی کمک نمیکنه باعث همین موارد خیانت میشه!
واقعا ممنونم از این سابت مشاوره!
برای همیشه خداحافظ
دوست عزیز:72:
دوستان که علم غیب ندارند که این آقا را با سخنان نصف و نیم شما پیش گویی کنند؟؟
باید بیشتر در مورد عملی که ایشان در همین ابتدا پیشنهاد دادند بیان کنید چون این یک امر نامتعارف است مگر اینکه
واقعا عمل ضروری باشد؟؟ یا ما نمی دانیم چه سوالات خصوصی پرسیده که شما را ناراحت کرده؟
لطفا بجای اینکه دوستان همدردی را نقد کنید دوباره مطلب خودتان را بخوانید که چقدر مبهم و بی سرو ته است؟!:303:
وقتی کسی سوالی نمیپرسه من فکر میکنم که جای ابهامی وجود نداره
من امروز زنگ زدم بگم فکرامو کردم و جواب منفی بدم ولی ظاهرا ایشون بخاطر علاقه شون از پیشنهاداتشون گذشتن..
ثانیا جناب سنجاب من پرسیدم جلسه مشاوره باید چی بگیم؟ این که احتیاج به توضیح در مورد ایشون و خودم نداره..
عملی که ایشون پیشنهاد دادن عمل زیبایی بینی بود
البته من هم دوست داشتم ولی عمل ضروری نبود که ایشون هم از پیشنهادشون صرفه نظر کردن..
دوست عزیز:72:
اینکه ایشون یک چیزی از خانواده اش بگه و شما قضاوت ناکاملی بکنی درست نیست.
ازش بخواه یک قرار مقدماتی برای آشنایی خانواده ها بزودی گذاشته بشه این کار مزایای زیادی داره:
از جمله اینکه مسیر انتخاب و شرایط ایشون و شما و خانواده تون رو برای هم هموار میکند.
بعد که جلسه را گذاشتید اگر به یک توافق نسبی رسیدید حضورا مشاوره برید و صادقانه شرایط و معیارهاتون رو
بیان کنید خود مشاوره ها می دونند چه سوالاتی باید بپرسند و با تست هاشون موقعیت و تناسب شما رو بسنجند.
قبل از رویارویی و رسمی شدن دو خانواده نیاز به مشاوره نیست و همچنین زمان ابراز علاقه و صحبتهای خصوصی
یا صحبت در مورد عمل زیبایی نیست. مواظب باش این مرحله رو بیخود کش ندهی و بدنبال آن وابسته نشوی:81:
موفق باشید.:72:
دوستان ممنون
قرار گذاشتیم که خانواده ها همدیگرو ببینند
فقط چون ما تو شهر ایشون زندگی نمیکنیم ایشون پیشنهاد دادن (با توجه به اینکه خانوادشون خیلی موافق نیستن از شهر دیگه دختر بگیرن) که ما بریم خونه یکی از اقوام نزدیکمون و اونجا خانواده شون بیان (البته برای اولین بار و گرفتن تایید از خانواده ش)
بنظر شما این اقدام مشکلی واسه ما از لحاظ ارزش گذاری داره؟
بله داره.این ینی تورو خدا منو یا دخترمونو برای پسرتون بگیرید.فردا همین عاملی می شه برای
سرکوفت زدن به شما.چون پسر خواهانه،اگر سر قله هم خونه تون باشه باید همراه
خانوادش تشریف بیاره.