خانوم نينا عزيز من نميخام نظر دوستان رو رد كنم--ولي شما هم بايد بدونيد كه دين مبين اسلام نيز به ترويج ازدواج خيلي سفارش كردن--حتي مستقيم سفارش شده كه دوستان خود را به ازدواج هم در اوريد(يعني واسطه شويد)---شما توي حرفاتون صراحتا گفتيد كه چند سالي هست كه با هم در رابطه هستيد و خوب ميشناسه همسرتون اين اقا رو--يعني6سال براي شناختن يك فرد كافي نيست---و گفتيد كه خواهرتون و اين اقا رو مناسب هم ميدونيد--همسر شما براي معرفي نكردن3 دليل اوردن اينه كه مستقيم ازم نخواسته براش همسر انتخاب كنم خب اين اقا چطوري پس بگه؟همين كه گفتن دنبالش هستن يعني اگر پيشنهادي داشته باشيد من ميپذيرم--دوم اينكه گفتن راحت نيست خواهر خانومم رو معرفي كنم--ايشون قراره بگن من يك خواهر خانوم مناسب براي پيشنهاد به شما دارم قرار نيست كه خواهر خودشون رو معرفي كنن--و سوم كه گفتن ترس از مشكلي دارن كه ممكنه اتفاق بيوفته--كسي نميدونه و نگفته كه قراره در اينده چي پيش بياد شما نيمه پر ليوان رو ببينيد--(شما ميتونيد توي همين ديداري كه قراره اتفاق بيوفته از خواهرتون به صورت غير مستقيم صحبت كنيد و بعد همسرتون بهشون طوري بگن قضيه رو كه اره همچين موردي هم هست اگه مائل باشن خودشون پي گيري ميكنن)