میشل جان دقیقا سؤالای خودما پرسیدی باهات موافقم ممنون عزیزم مرسی:72:
- - - Updated - - -
سلام اقای مدیر
خیلی ممنونم که کمکم کردید اصلا نمیدونستم چه برخوردی باید داشته باشم همه تلاشما میکنم که کارای که گفتینا درست انجام بدم بازم ممنون مرسی.
نمایش نسخه قابل چاپ
میشل جان دقیقا سؤالای خودما پرسیدی باهات موافقم ممنون عزیزم مرسی:72:
- - - Updated - - -
سلام اقای مدیر
خیلی ممنونم که کمکم کردید اصلا نمیدونستم چه برخوردی باید داشته باشم همه تلاشما میکنم که کارای که گفتینا درست انجام بدم بازم ممنون مرسی.
سلام
راستش به نظرم که نمیشه حداقل ازادیهای یه انسان رو ازش سلب کرد چون ممکنه که طرفتون بگه که هدفش از فیس بوک فقط ارتباط با دوستانش هست .
و ممکنه که ایشون هم لج کنن و بگن که من هم مثلا دوست ندارم شما عضو همدری باشی و با احیانا مردای غریبه در مورد زندگیشون همدری و کمک کنی یا کمک بگیری و باهاشون وارد گفتگوی نوشتاری بشی!
.
کلا آقای مدیر تو محیط فیس بوک چه نکاتی مهمه.
مثلا من یک خواستگار داشتم و تو فیس بوکش تصاویر دخترانی را لایک کرده بود.یا کامنت هایی گذاشته بود.
تا چه حد می بایست نسبت به این مسائل توجه داشت؟آیا می توان از این محیط به عنوان یک فاکتور کمکی برای شناختن خواستگار استفاده کرد؟ چه جوری؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.:72:
با سلام
مسائل فیس بوک، تویتر، و کلا شبکه های اجتماعی ، چت ، تالارهای گفتگو و حتی همین همدردی که بر اساس تعامل آسون بین کاربران هست، بسیار پیچیدگی های خاصی از نظر روانی دارد که پرداختن به آن خود نیاز به مقالات و مطالبی دارد که فراتر از این تاپیک هست.
انشاء الله در یک فرصتی به مقوله شبکه های اجتماعی از نظر نقاط قوت و ضعفش در مسائل روانی می پردازیم.
عزیزم من فقط یک نکته رو بگم ، که دنیای ما دنیای رو به رشد و پیشرفت هست ، دنیای کامپیوتر و اینترنت ... و ما نمیتونیم همسرامون رو محدود کنیم . اگر کسی بخواد یک جایی خودش رو خالی کنه ، اگر اینترنت نباشه بالاخره سراغ یک چیز دیگه ای میره ، خدا کنه ذات آدم خراب نباشه ، پس با محدود کردن سر قضیه فیسبوک و ... ما نمیتونیم ذات کسی رو تغییر بدیم . ولی.....................
این محدودیت ها و غر زدن ها و بحث و دعواهایی که راه میندازم و آخر هم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم و از همسرمون هم دو رو دور تر میشیم .
به جای این کارا ما میتونیم با همسرامون دوست باشیم . طوری رفتار کنیم که در کنار ما راحت باشن ، بدونن که ما بهشون اعتماد کردیم ، و بترسن از اینکه یک وقت این اعتماد بخواد خراب شه .
عزیزم فیسبوک اتفاقا یک شبکه اجتمایی بسیار خوبیه ، به شرطی که خوب ازش استفاده بشه . من خودم و همسرم هر دو فیسبوک داریم ، خیلی از دوستای قدیمیمون رو هم توی فیسبوک پیدا کردیم و مرتب باهاشون در ارتباطیم ، همین طور با فامیل هامون .... هیچ وقت هم فیسبوک هم رو چک نمیکنیم ، هردومون هم فیسبوکمون همیشه باز هست و هر کدوم میتونیم بریم سراغ فیسبوک اون یکی ، ولی نمیریم چون دلیلی براش نمیبینیم .
حالا اگر من میخواستم همسرم رو محدود کنم ، غر بزنم ، گریه کنم و .... و خودم رو آدمی نشون بدم که به همسرم شک دارم ، چیزی از پیشرفت این دنیا نمیدونم و ... میخواستم م همسرم رو محدود کنم ، اگر اگر اگر همسر من بخواد ک ر م ی بریزه ، دور از جون ، به راحتی میتونه بدون اینکه من بفهمم این کار رو انجام بده ، اگر توی خونه و توی فیسبوک نتونست ، بیرون این کار رو انجام میده ... پس چه بهتر که من انقدر باهاش دوست باشم ، و بهش اعتمادم رو نشون بدم ، که به خاطر دوری از غر زدن من نخواد همه چیزش رو از من پنهون کنه .
تمناي عزيز، خدا رو شكر كه شما مشكلي نداريد. اما اينجور شبكه هاي مجازي زمينه ساز مشكلات بسياري خواهند بود. ضمن اينكه شما به همسرتون اطمينان داريد، به بقيه افراد توي فيس بوك چطور؟ متاسفانه فرهنگ استفاده از اينجور شبكه ها هم در كشور ما ضعيف است و هدف هاي ديگه اي رو درپي داره. كلاً اينجور فعاليت هاي مجازي اصلاً خودش زمينه ساز مشكله ، خصوصاً وقتي به شكل اعتيادآوري ازش استفاده ميشه. هيچ سودي هم جز سرگرمي نداره! من هم باهاش مخالفم و اعتقادم اينه كه وقتي آدم مي تونه احساستش رو توي دنياي واقعي بزاره چرا بايد وقتشو توي دنياي مجازي هدر بده. واقعيت ما و اطرافيان ما هستن، چرا بايد يك دنياي مجازي براي خودمون بسازيم؟
دوست عزیز عضو فیسبوک بودن هیچ اشکالی نداره و لزوما استفاده بد ازش نمیشه.آدم میتونه با دوستاش در ارتباط باشه وحتی خیلی از دوستای قدیمیشو پیدا کنه.شما میتونی از همسرت بخوای حضور شما در زندگیش رو توی فیسبوک بنویسه. بنویسه که متاهله و یا حتی اگه دوست داشتی خودت عضو شو اگر مخالفت کرد که از شما اونجا اسمی ببره اونوقت نگران شو.من که از دیدن زوجهایی که تو فیسبوک عشقشون به همسرشون رو نشون میدن لذت میبرم