-
سلام
بهتون پیشنهاد میدم بیشتر از اینکه دنبال مدرک باشین عملی کار کنین
برای کار طراحی
مجلات گرافیک نو رو از تو اینترنت دانلود کنین و کار کنین
آموزش رازهای فتوشاپ(top secret) هم نکته های زیادی توی طراحی هاش هست
این سایت هم مرجع خوبی برای گرافیست ها هست
.:: مجید آنلاین ::.:: اولین مرجع فارسی گرافیک ، وب و مالتی مدیا ::.
و اگه زبان قوی ای دارین این سایت هم آموزش های خیلی خوبی تو زمینه گرافیک داره
psd.tutsplus.com
این هم یه سایت از نمونه کارهای طراحان ایرانیه
نگارخانه ایرانی - رسانه اجتماعی هنرمندان تجسمی ایران
سایت خوبی هست که بهتون ایده میده
اگر میخواهین که واقعا یه طراح حرفه ای بشین و نه بازاری وقت زیادی برای اینکار باید بزارین و از اونجایی که علاقه دارین مطمئنا کار سختی نیست
چون من خودم هم به این حوزه علاقه دارم و با اینکه سربازم تو پادگان هم با سیستم کار میکنم.
آهان راستی برای کار هم بعد از چند وقت که کار زدین و برای خودتون نمونه کار درست کردین اگه کارهاتون قابل قبول باشه
کار زیاده تو این حوزه، کانون های تبلیغاتی، دفاتر چاپ دیجیتال ها همیشه به طراح نیاز دارن
سعی کنین که با ورژن های آخر نرم افزار ها شروع کنین:
نرم افزار فتوشاپ برای کارهای بیت مپ و نرم افزار ایلاسترتور برای کارهای وکتور و برداری که اگه برا کار برداری از ایلاستریتور استفاده کنین براتون بهتر هست چون هر دو از شرکت ادوب هستن و با هم تعامل دارن
وارد که بشین کم کم با نرم افزارهای دیگه مثه فارسی نویس ها و نرم افزارهای خوشویسی هم آشنا میشین که به دردتون میخوره
موفق باشین
-
سلام به همه دوستان بخصوص کسانی که من رو در این تاپیک یاری کردند.:43:
من دوره فتوساپ مقدماتی رو تموم کردم و قراره برم پیشرفته.
اما اتفاق جالبی که افتاد این بود که تونستم از طریق آشنای استادم یک کار بگیرم! طرح من بین طرح سه طراح دیگه قبول شد و به عنوان سر در یک شرکت چاپ شد! :18: این باعث شد دیزاین کارت ویزیتشون رو هم بدن به من! :310:
دوستان گرافیست! بخصوص کسانی که در تاپیک من نظر گذاشتند:
من چطوری می تونم کارهای بیشتری بگیرم؟ چون این کاری که الان دستمه دائمی نیست. از اونجایی که هشت ساعت در طی روز در یک شرکت مشغول کارم، چطوری و از چه راههایی می تونم دورکاری بگیرم؟
کسی می تونه کمکم کنه بتونم کار طراحی غیرحضوری بگیرم؟
پیشاپیش ممنون