نوشته اصلی توسط
میـشل
سلام آقای جنوب سرخ،
از خوندن تاپیکتون ذهنیت مثبتی نسبت بهتون پیدا کردم، خوشحالم که شما روی این سیاره زندگی میکنید، و امیدوارم زندگیتون پایدار باشه، چون افراد مقید و اخلاق گرایی چون شما به اصلاح امور این سیاره کمک میکنند. :72:
کاش این هایی که گفتین حقیقت داشت.... به هر حال ممنونم
دوستان جواب های خوبی به شما دادن، توصیه میکنم پاسخ ها رو چند بار از اول و با دقت بخونید. (و تو پرانتز هم بگم پاسخ های مفصلی که دوستان براتون گذاشتن، بازخوردی به شخصیت شماست. پس قدر خودتون رو بیشتر بدونید و شایستگی هاتون رو نادیده نگیرید.)
من از پاسخ هایی که دوستان برای شما گذاشتن، خودم یادگرفتم، و قصد ندارم تکرارشون کنم. فقط یک نکته به ذهنم رسید که براتون میذارم.
در رابطه با این چالش ذهنی شما که اون خانوم باوجود پاکی و سربه راهی شوهرش اینکار رو انجام داده، نظر من اینه که:
صد در صد حق باشماست و اون خانوم به همسرش بد کرده، در این شکی نیست. اما این اتفاق (که به شکل های مختلف در اطراف ما تکرار میشه) به این معنا نیست که بازخورد خوبی، بدی شده.
اون آقا درسته که سربه راه و سالم هست (از این جهت که شما گفتید) اما خطاهای دیگری داره که موجب شده این اتفاق براش رخ بده. یعنی بدی ای که دریافت کرده، در جواب نقص های دیگش بوده.
بعنوان مثال این احتمالات رو میشه داد:
1. تشنگی جنسی زن. که قطعا همسرش درش نقش داره. اصلا اون آقا از این نظر هیچ کاستی نداشت خود خانوم هم اعتراف کرد.
2. پررنگ نشدن خط قرمز های اخلاقی برای زن، توسط همسرش. چرا اتفاقا به موقع تذکر های قاطعانه ای می داد.
3. این آقا موقع انتخابش دقت نکرده که با چه تیپ شخصیتی داره ازدواج میکنه. قطعا دقت نکرده رابطه از دوستی های خیابونی شروع شده بود حتی دوست آقا هم تذکر داده بود که مورد مناسبی نیست این خانوم!
4. منفعل یا پرخاشگر بودن مرد. هیچ کدوم...
5. منفعل بودن خانوم تو رابطه، و عدم موفقیت (یا عدم تلاش) مرد برای تغییر این حالت. 100% خانوم شخصیت منفعلی داشت و با من هم همین طور بود , اما چه ارتباطی بین منفعل بودن و خیانت وجود داره؟؟؟
همه ی اینها فرض هستند، ممکنه کاستی های دیگه ای تو اون زندگی وجود داشته باشن، اما اینطور نیست که اون آقا هیچ سهمی در اتفاقی که براش افتاده نداشته باشه.
بی نهایت کنجکاو هستم بفهمم کاستی های آقا چی بوده چون الان به عدالت خدا شک کردم... باید واسم مشخص شه این دنیا رو چه قاعده و قانونی استواره (الان به نظرم مثل جنگل می مونه بی هیچ نظارت و قانون مندی) ...